Ekirja mastermind 3 -satoa

Suomen mielenkiintoisimmat tietokirjat 2015

Nyt on taas se aika vuodesta! Olemme nimittäin julkaisseet ison kasan toinen toistaan hienompia kirjatiivistelmiä mahtavilta tietokirjailijoilta sinun iloksesi.

Tiivistelmät voivat toimia sinulle inspiraationa oman e-kirjan kirjoittamiseen tai voit löytää luettavaa, jotka auttavat parantamaan hyvinvointiasi, talouttasi, ihmissuhteita tai sinusta voi tulla vaikkapa seuraava Jounin kaupan tasoinen menestys sosiaalisessa mediassa.

Tiivistelmät on kirjoitettu pitämässäni E-kirja mastermind III -valmennuksessa, jonka neljäs ryhmä käynnistyy mitä luultavimmin keväällä 2016. Totta puhuakseni en tarkalleen tiennyt mihin olen nokkani laittamassa, kun vuonna 2013 kyselin olisiko innokkaita E-kirja mastermindin pilottiryhmään… ja niitä oli!

Valmennus on edennyt noista ajoista aimo harppauksen ja nyt olen valmentanut satoja tietokirjailijoita, meillä on aivan u.s.k.o.m.a.t.o.n ryhmähenki uusien ja vanhojen oppilaiden välillä sekä saan kuulla viikottain oppilaiden ilonaiheista, onnistumisista ja ahaa-elämyksistä. Tästä on tullut jotain itseä suurempaa. Kiitos siitä kuitenkin kuuluu oppilaille ja heidän hienolle asenteelle uuden oppimista kohtaan.

Olemme päässeet nyt E-kirja mastermind III:lla siihen pisteeseen, että nyt on syytä juhlaan! Olen nimittäin kerännyt ryhmän parhaat tiivistelmät yhteen pakettiin, sinun iloksesi!

Suosittelen nyt, että tutustut tiivistelmiin ajan kanssa. Olen kerännyt jokaisesta tiivistelmästä myös lisätietosivun eli jos joku tiivistelmä herättää kiinnostuksesi, seuraa tiivistelmän lopussa olevaa linkkiä, niin saat tulevasta kirjasta lisätietoa.

No, mutta pidemittä puheitta, hyviä lukuhetkiä tiivistelmien parissa!

Jos haluat katsoa edellisten ryhmien tietokirjoja, voit löytää ne täältä:

Niin ja muistathan jakaa näitä tiivistelmiä myös kavereillesi klikkaamalla sivulta löytyviä sosiaalisen median nappeja, koska näin autat näitä tietokirjailijoita levittämään heidän hyvää sanomaansa! Kiitos!

Pekka Mattila

Autan valmentajia, kouluttajia ja yrittäjiä saamaan vaikutusta maailmaan digimarkkinoinnin ja digituotteiden, kuten e-kirjojen, audio-ohjelmien ja verkkokurssien avulla. Olen Digivallankumouksen ja Campwiren yksi perustajista. Jos haluat minut puhumaan, valmentamaan tai konsultoimaan yritystäsi, ota yhteyttä [email protected] ja sinulle vastataan pian.