10 parasta jäsenyyssivustomallia – löydä omasi! [Video]

Omalla jäsenyyssivustolla on mahdollista tuottaa tasaista tulovirtaa, koska silloin sinulla on asiakkaita, jotka maksavat sinulle säännöllistä jäsenyysmaksua kuukaudesta tai vuodesta toiseen. On kuitenkin olemassa erilaisia tapoja toteuttaa se oma jäsenyyssivusto. Tällä videolla näet 10 tuottoisaa jäsenyyssivustomallia – todennäköisesti löydät näiden joukosta sen mallin, joka sopii juuri sinulle:

Katso tämä video nyt ja löydä sinulle sopiva jäsenyyssivustomalli, jota on mukava pyörittää, ja joka tuottaa sinulle tasaista tulovirtaa.

Tämä oli 4-osaisen jäsenyyssivusto-videosarjamme 3. jakso. Viimeisessä jaksossa opit, mitä sinun kannattaa tietää oman jäsenyyssivuston käytännön toteutuksesta.

Katso videosarjan 4. jakso tästä nyt »

Katso jäsenyyssivustot-videosarjan aiemmat jaksot:

Mitro Patrikainen

Olen kirjoittaja, tarinankertoja ja viihdyttäjä. Olen tieteilijä, nörtti ja tekniikan ihmelapsi. Olen romantikko, kapinallinen ja auttamishaluinen. Rakastan internet-markkinointia ja verkkokurssibisnestä, koska silloin saan olla kaikkea tätä. Digivallankumouksessa minä suunnittelen ja optimoin myyntitunneleita, kirjoitan sisältöä ja mainoksia, teen teknistä säätöä kulissien takana ja paljon muuta.