“Pitäisikö minun tehdä verkkokurssi vai jäsenyyssivusto?” ja muita kysymyksiä jäsenyyssivustoista [Video]

Onko jäsenyyssivuston tekeminen oikea vaihtoehto sinulle? Kuinka paljon sisältöä pitää tehdä omalle jäsenyyssivustolle joka kuukausi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastaukset tässä videossa:

Katso tämä video nyt ja oivallat mm.

  • Milloin oman jäsenyyssivuston tekeminen tulee olemaan tuottavampi vaihtoehto yrityksellesi kuin verkkokurssin tekeminen
  • Kannattaako omasta aihealueestasi tehdä jäsenyyssivustoa
  • Miten voit luoda loistavaa sisältöä jäsenyyssivustollesi yllättävän lyhyessä ajassa (esim. kuukauden sisällöt 1-3 päivässä)

Tämä oli 4-osaisen jäsenyyssivusto-videosarjamme 2. jakso. Seuraavissa jaksoissa saat lisää oppia erilaisista jäsenyyssivustomalleista ja niiden käytännön toteutuksesta.

Katso videosarjan 3. jakso tästä nyt »

Katso jäsenyyssivustot-videosarjan aiemmat jaksot:

Mitro Patrikainen

Olen kirjoittaja, tarinankertoja ja viihdyttäjä. Olen tieteilijä, nörtti ja tekniikan ihmelapsi. Olen romantikko, kapinallinen ja auttamishaluinen. Rakastan internet-markkinointia ja verkkokurssibisnestä, koska silloin saan olla kaikkea tätä. Digivallankumouksessa minä suunnittelen ja optimoin myyntitunneleita, kirjoitan sisältöä ja mainoksia, teen teknistä säätöä kulissien takana ja paljon muuta.