Näin saat tasaista tulovirtaa jäsenyyssivustojen avulla [Video]

Jos haluat luoda digibisneksen, jossa saat jatkuvaa tuloa joka kuukausi ilman uusien asiakkaiden jatkuvaa jahtaamista, tämä videosarja on sinua varten! Tulet oppimaan, miten voit luoda jäsenyyssivuston, joka tuottaa sinulle tasaista, ennustettavaa tulovirtaa:

Katso tämä video nyt ja oivallat mm.

  • Mikä on jäsenyyssivusto ja millä tavalla se eroaa verkkokurssista?
  • Kuinka yritykset, joilla on oma jäsenyyssivusto, välttävät “huonoja kuukausia” paljon tehokkaammin kuin tavalliset yritykset
  • Mistä syystä nyt on loistava aika verkkokurssiyrittäjille, kouluttajille, valmentajille, kirjoittajille ja asiantuntijoille luoda oma jäsenyyssivusto

Tämän 4-osaisen videosarjan tulevissa osissa opit mm. erilaisista jäsenyyssivustomalleista (joista voit valitse itsellesi parhaiten sopivan) ja oman jäsenyyssivuston toteuttamisesta käytännössä.

Katso videosarjan 2. jakso tästä nyt »

Mitro Patrikainen

Olen kirjoittaja, tarinankertoja ja viihdyttäjä. Olen tieteilijä, nörtti ja tekniikan ihmelapsi. Olen romantikko, kapinallinen ja auttamishaluinen. Rakastan internet-markkinointia ja verkkokurssibisnestä, koska silloin saan olla kaikkea tätä. Digivallankumouksessa minä suunnittelen ja optimoin myyntitunneleita, kirjoitan sisältöä ja mainoksia, teen teknistä säätöä kulissien takana ja paljon muuta.