Suomen mielenkiintoisimmat tietokirjat

Esittelyssä Suomen mielenkiintoisimmat tietokirjat 2014: Rokkiritarista heprean aakkosiin

Viimeisen vuoden ajan olen tehnyt intensiivisesti töitä mahtavien e-kirjailijoiden kanssa. Olen kiitollinen tästä, koska nämä tietokirjat voivat potentiaalisesti auttaa tuhansia ja taas tuhansia kirjojen lukijoita. Uskon, että yksi merkityksellisen elämän tukipilareista on juurikin muiden ihmisten auttaminen.

Jokaisella ihmisellä on kertynyt ainutlaatuista elämänkokemusta ja tärkeitä oppeja elämänsä aikana, jotka voidaan laittaa kirjan kansien sisään helposti pureskeltavaan ja yksinkertaiseen muotoon. Tietokirjat siis sisältävät vuosien ja vuosien opin yksien kansien sisällä nätissä paketissa.

Olen kerännyt alla olevat tiivistelmät Suomen suurimman tietokirjavalmennuksen, E-kirja Mastermindin, oppilailta, jotka ovat tehneet töitä niska limassa, mutta innosta puhkuen, viime kuukausien aikana. Sanon rehellisesti, että tietokirjan tekemisessä on työtä ja se vaatii paljon uusien taitojen hankkimista ja uusia oivalluksia, kuten E-kirja Mastermind II:lla oleva Merja sanookin:

Tämä E-kirja Mastermind-kurssi on ollut oivallusten vyöry tietokirjailijalle. Aiemmin opittu ei riittänytkään. Kaikki meni uusiksi. Moneen kertaan. Mutta tuhkasta ja turhautumisesta löytyikin uusia voimavaroja ja uudenlainen tapa jäsentää kirjaa. Suurin haasteeni elämässä on ollut tarttua markkinoinnin suurta härkää sarvista. Nyt sekin on tehtävä ja vielä kun siitä saan onnistumisen kokemuksia, on tämä kurssi muuttanut elämäni. Omien rajojensa ylittämistä ei voi mitata rahassa. Kiitos, Pekka.

Seuraavaksi, sinun kannattaa lukea nämä tiivistelmät kahdesta syystä:

  1. Voit oppia jotain uutta ja saada ratkaisun johonkin mieltä askarruttavaan ongelmaasi.
  2. Jos harkitset e-kirjan kirjoittamista, kannattaa katsoa nämä tiivistelmät inspiraatioksi.

Kirjatiivistelmät ovat niputettu eri aihealueisiin, jotta sinun olisi helpompi löytää haluamasi. Lukuintoa!


Lisää tiivistelmiä löytyy edellisen E-kirja Mastermindin tiivistelmäsivulta. Kannattaa myös katsoa lisätietoa jo julkaistuista kirjoista: Haluttu Nainen, Mentorin tarinat, Hakusanamainonnan ABC ja Onnistumisen avaimet golfarille.

Niin ja jos sinua kiinnostaa tietokirjan kirjoitus, kannattaa käydä katsomassa E-kirja Mastermindin sivut. Kun jätät sähköpostisi, saat ilmaista valmennusta tietokirjojen tekoon liittyen ja saat tiedon ennen muita, kun seuraava E-kirja Mastermind -ryhmä aloittaa matkansa.

Pekka Mattila

Autan valmentajia, kouluttajia ja yrittäjiä saamaan vaikutusta maailmaan digimarkkinoinnin ja digituotteiden, kuten e-kirjojen, audio-ohjelmien ja verkkokurssien avulla. Olen Digivallankumouksen ja Campwiren yksi perustajista. Jos haluat minut puhumaan, valmentamaan tai konsultoimaan yritystäsi, ota yhteyttä [email protected] ja sinulle vastataan pian.