E-kirja Mastermindin satoa: 11 kirjatiivistelmää ja kasoittain inspiraatiota!

Viime syksynä lanseerasimme kaikessa hiljaisuudessa E-kirja mastermind -ohjelman, jossa autamme ryhmän jäseniä kirjoittamaan e-kirjan ajatuksesta myyntiin kuuden kuukauden mittaisessa projektissa. No, nyt ollaan hieman yli puolessa välissä kurssia ja matka on ollut mieletön.

En halua itseäni nostaa valmentajana, vaan kunnia kuuluu meidän mielettömälle ryhmälle. Siis aivan mielettömälle. Tuntuu kuin tuntisimme toisemme, vaikka olemme pitäneet yhteyttä “vain” Campwire-alustan avulla.

On ollut hienoa huomata, että kirjan voi todella kirjoittaa aivan mistä tahansa aiheesta. Oli se sitten golf-taitojen parannus henkisellä valmennuksella, uranvaihto, verkostomarkkinointi, yrittäminen tai vaikkapa painon pudotus. Jokaisella on jotain sanottavaa ja opetettavaa toisille. Aihekin löytyy jokaiselle, kun vähän miettii.

Pyysin ryhmäläisiltä tiivistelmiä kirjoista ja osa tiivistelmistä on nyt julkaistu tässä artikkelissa! Jotta saisit tiivistelmistä kaiken irti, niin suosittelen, että luet nämä kolmelta kantilta:

 1. Voisitko olla kiinnostunut kirjan sisällöstä (jos olet, käy jättämässä sähköpostiosoitteesi tiivistelmän alla olevasta linkistä)?
 2. Millaisen kirjan sinä voisit kirjoittaa (kirjan voi kirjoittaa mistä tahansa aiheesta)?
 3. Missä aihepiirissä haluaisit, että sinut koettaisiin asiantuntijana (sinulla on vielä loistava mahdollisuus tähän, koska e-kirjojen markkina on niin nuori Suomessa)? E-kirjat ovat yksi parhaista tavoista asiantuntijastatuksen nostamiseen.

Niin ja jos haluat itse kirjoittaa kirjan, kannattaa käydä laittamassa nimi ennakkoilmoittautumislistaan:

http://www.digivallankumous.fi/e-kirja-mastermind

Artikkelissa esittelen seuraavien kirjailijoiden kirjatiivistelmät:

Lukuintoa!

Saskia Salomaa

Navigoi juuri oikeiden asiakkaiden luokse! Parhaat käytännön vinkit tehokkaisiin Google-mainoksiin.

Olen tehnyt töitä sisältömarkkinoinnin parissa kohta 7 vuotta työskennellen Suomen johtavien brändien kanssa mm. matkailu- ja telealalla. Olen samalla nähnyt, miten Google-mainonta voi auttaa navigoimaan juuri oikeiden asiakkaiden luokse. Mutta tiedän myös, millaista rahan- ja ajanhukkaa Google-mainonnan pyörittäminen voi olla väärin tehtynä. Haluankin tarjota kirjassani parhaat käytännön vinkit sellaiseen Google-mainontaan, joka auttaa maksavia asiakkaita löytämään bisneksesi. Kerron myös siitä, millaisia kampanjoita ei kannata tehdä.

Google-mainontakirjan käsikirjoituksen raakile makasi tietokoneellani vuoden ennen kuin näin E-kirja mastermind -kurssin ilmoituksen. Kirja tuskin olisi nähnyt päivänvaloa ilman E-kirja mastermind -kurssia. Kurssi on antanut paitsi käytännön vinkkejä selkeän ja houkuttelevan kirjan tekoon, niin myös kannustanut tekemään kirjan loppuun. Pekka Mattila on myös innostava ohjaaja ja kannustaa miettimään myös maailmaa laajemmin kuin pelkän kirjan tekemisen osalta!

Käy lukemassa lisää: http://toimivagoogle-mainonta.launchrock.co/

Matti Ahonen

“Mitä sinä haluat, mitä sinä todella haluat?” Kohti tarkoituksellista uraa ymmärtämällä ajatusten, toimintamallien ja tunteen voima.

Tarinani alkaa nuoruudesta, uran miettimisestä ja sen alusta jatkuen aina tähän päivään asti. Suurin muutos tapahtui, kun 20 vuoden pitkäaikaisen työsuhteen jälkeen tein uravaihdoksen, joka johti vuoden päästä yllättäen työttömyyteen ja hetkelliseen henkiseen romahdukseen, vaikka kuvittelin, että eihän niin voi minulle tapahtua.

Tein kuitenkin ryhtiliikkeen ja päätöksen työllistyä 4kk:n kuluessa – ja se toteutui! Uuden uran myötä mahdollistuivat uudet opiskelukuviot työn ohessa, kun Bob Proctorin kysymys ” Mitä sinä haluat, mitä sinä todella haluat?” pysähdytti. Halusin ammentaa hänen oppejaan ja hyödynsin niitä elämässäni (siviili ja työ) hyvin tuloksin. Mielen ymmärrys on myös auttanut ja rohkaissut, kun olen ymmärtänyt mistä pelot, ajatus- ja toimintamallit ovat peräisin ja miten muuttaa niitä.

Ajatuksissa alkoi muhia haave, että minäkin voisin jakaa tuota inspiraatiota ja mahdollisuuden sanomaa myönteisesti omalta osaltani. Ei tarvitse katua myöhemmin, josko olisiko pitänyt yrittää, koska matka on jo alkanut, uusi sellainen. Sisällytän kirjan lukuihin siis tarinaani ja oppejani, joita olen ammentanut viime vuosien ajan.

Kirjan työnimi nyt : “Ikäraja kohti tarkoituksellista uraa.”

 1. Tarkoitusta etsimässä
 2. Ura alkaa ja elämä opettaa
 3. Tässäkö se oli?
 4. Läpimurto ja romahdus
 5. Päätöksen ja sinnikkyyden voima
 6. Mielen ja asenteen voima
 7. Inspiroivat tavoitteet
 8. Mikä jarruttaa?
 9. Alitajunnan ja tunteen voima
 10. Ajatuksilla tuodaan, toimilla vastaanotetaan
 11. Kohti Tarkoitusta

Käy lukemassa lisää: http://uranvaihto.launchrock.co/

Irmeli Helake

Aikuisen naisen painonhallintapakki – alitajunta avuksi painonhallintaan

Mottoni on toimia yrityksessäni Helake Hyvinvointi “Henkisen, Fyysisen ja Taloudellisen Hyvinvoinnin Puolesta”. Olen toiminut kuusikymmen luvulta alkaen omatoimisen hyvinvoinnin innoittajana, asiantuntijana ja kouluttajana. Opiskelen alaa jatkuvasti sekä Suomessa että esimerkiksi Yhdysvalloissa.

E-kirjani “Aikuisen naisen painonhallintapakki” keskittyy erityisesti aikuisen naisen painonhallintaongelmien ratkaisemiseen. Kirja kertoo uudella tavalla painonhallinnasta ja siihen liittyvistä aiheista. Tulet oppimaan, mitä aivoilla ja niiden kunnolla on tekemistä painonpudotuksen kanssa. Opit ottamaan mahtavan voimavarasi – alitajunnan – avuksi painonhallinnassa. Tutustut naisten rasvasolujen ainutlaatuisuuteen. Ja opit myös lukemaan nykyajan ruokateollisuuden kieltä, jotta kykenet löytämään tarjolla olevista “ruokakaupan tuotteista” ravinnoksi sopivat aineet. Saat ensimmäisten joukossa tietoa Glycoravinteista ja mahdollisuuden niiden hankintaan. Olit sitten aikuinen nainen tai hyvinvoinnin parissa muuten työskentelevä henkilö, tulee kirjani tarjoamaan sinulle uusia ajatusmalleja ja keinoja painonhallintaan!

Olen vanhempaa ikäpolvea, joten E-kirja mastermind on toiminut oivana keinona perehtyä nykyteknologiaan ja oppia mielenkiintoista tapaa tuottaa kirjallisuutta netissä.

Käy lukemassa lisää: http://painopois.launchrock.co

Marjatta Hyttinen

Terapeutin valitut palat – taitoja ihmissuhdeongelmien ehkäisemiseen

Olen ammatiltani parisuhdeterapeutti – kouluttaja. Sekä yksilö- että parisuhdeterapiaa olen vetänyt sekä Suomessa että Ruotsissa noin 21 vuotta. Olen toiminut mm. sosiaaliterapeuttina, kriisityöntekijänä ja vastuunalaisena terapeuttina kristillisessä hoitokodissa. Lisäksi minulla on ollut oma terapia- ja koulutusyritys, jolloin olen toiminut yhteistyössä mm. lääkärikeskusten, järjestöjen, yritysten ja seurakuntien kanssa.

Paljon olen kokenut ihmeellisiä asioita tällä tiellä ja erityistä johdatusta myös. Uskon näin, että Jumala rakastaa meitä ihmisiä niin paljon, että Hän haluaa lähettää ja kutsua sopivia ihmisiä auttamaan toisia ihmisiä heidän elämäntaipaleellaan. Me ihmiset olemme niin monella tavalla epätäydellisiä, haavoittuvaisia ja teemme myös monia virheitä, mutta Jumala rakastaa meitä kaikesta huolimatta. Jumalan Sanan mukainen opetus tuottaa hyviä hedelmiä, kuten Sana sanoo.. rakkautta, iloa, rauhaa, pitkämielisyyttä, ystävällisyyttä, hyvyyttä, laupeutta, itsensä hillitsemistä jne. sekä omaan että lähimmäisemme elämään.

E-kirjani tarkoituksena on, että se sopii mahdollisimman monelle, jotka etsivät ratkaisuja tiettyihin ongelmiinsa – ihmisille, joille hengellisyys on vielä vierasta sekä taustaltaan hengellisille ihmisille. Se opettaa ihmissuhdeongelmien ehkäisemisen taitoja, joiden avulla voi oppia tunnistamaan ajattelun ansoja, rajojen vetämisen taitoja. Samalla kirjani käsittelee vapautumista turhista peloista ja huolista sekä antaa oppia myös omaterapiaan, joka vahvistaa kykyä kohdata uusia elämän haasteita ja antaa uutta tasapainoa, iloa ja onnea elämään.

E-kirja mastermind on hyvin mielenkiintoinen sisällöltään ja paljon saan oppia kaiken aikaa uutta ja myös kerrata jotakin vanhaakin. Minulle + koko perheeni elämänolosuhteisiin sopii erittäin hyvin tällainen kotona opiskeleminen ja kotona kirjoitustyön tekeminen. Tämä kurssi vaatii paljon ja antaa paljon haasteita, prosessi etenee vähitellen ja antaa motivaatiota eteenpäin tulevaisuuteen toteuttamaan omia unelmia. Huomenna voin olla jo lähempänä niitä!

Käy lukemassa lisää:  http://terapeutinvalitutpalat.launchrock.co

Perttu Ahvenainen

4 porrasta menestyvään yrittäjyyteen

Olen Perttu Ahvenainen, intohimoisesti itseni kehittävä, luova ja kunnianhimoinen, tällä hetkellä IT-alalla työskentelevä 31-vuotias yrittäjähenkinen myynnin ja myynnintuen ammattilainen.

Kirjani on tarina epävarmasta innokkaasta Onnista joka lähtee porras portaalta kulkemaan yrittäjän portaita kohti menestyvää yrittäjyyttä. Onnin apuna, tukena ja kannustajana on kokenut mentori jonka isällinen hahmo ohjeistaa, opettaa ja tukee Onnia jokaisella portaalla tosielämän tarinoiden ja tosielämän esimerkkien muodossa. Kirja kertoo Onnin kasvutarinan yrittäjän alusta menestyväksi yrittäjäksi johon lukijan on helppo samaistua. Onnin mentorina toimii isäni Ilkka Ahvenainen joka on oman yrityksensä kautta, pitkällä urallaan, kohdannut jo yli 3000 yrittäjää!

Mastermind on olut kohdallani todella mahtava kokemus jonka aikana olen saanut huikeita oppeja esimerkiksi mindset puolelle. Opit ovat mullistaneet positiivisesti tapaani ajatella ja toimia!

Käy lukemassa lisää: http://yrittajanportaat.launchrock.co/

Taru Hermunen-Kuusela

Paremmaksi golfariksi parantamalla henkistä vahvuutta!

Kirjani kertoo golfarin henkisen valmennuksen perusasioista – siitä miten ajatukset, tunteet ja toiminta yhdessä muodostavat golfarin kokemuksen kokonaisuuden niin itse pelikentällä kuin harjoittelussakin. Kirja auttaa erityisesti oman edistymisensä kanssa kamppailevia golfareita pohtimaan mitä he itse haluavat golfilta saada ja miten he voivat saavuttaa haluamansa sekä rakentamaan itselleen systemaattisen kehittymisen polun kohti omia tavoitteitaan ja onnistumista.

Kaikkien ei tarvitse tavoitella golfissa samoja kokemuksia tai tiettyä tulosta ja tasoitusta; nautinto voi syntyä myös esimerkiksi ulkoilusta, liikkumisesta tai sosiaalisesta kanssakäymisestä perustuen tietyn tulostason savuttamisen sijaan enemmän tunnepuolen kokemuksiin. Toisaalta kunnianhimoisimmatkin tulos- ja kilpailutavoitteet ovat mahdollisia jos ne aidosti tuntee omikseen ja on motivoitunut panostamaan niiden eteen.

On kuitenkin selvää, että erilaiset golfunelmat ja -tavoitteet vaativat myös erilaista asennoitumista ja käytännön toimintaa toteutuakseen. Kun tunnistaa omat motivaatiot pelaamiseen, ja tietää mitä golfilta haluaa, on yleensä helpompaa suunnitella ja toteuttaa omaa polkua eteenpäin. Tällöin myös mielenkiinto lajia ja pelaamista kohtaan pysyy paremmin yllä ja kyky käsitellä erilaisia polulla vastaantulevia asioita kasvaa.

Kukaan golfari tuskin koskaan tulee valmiiksi. Omaan parhaaseen peliin voi silti yltää jokainen jos niin haluaa. Golfissa oma paras löytyy fyysisen ja henkisen osaamisen ja vahvuuden tasapainosta ja yhteistyöstä; vain yhden golfin osa-alueen vahva osaaminen ei riitä menestykseen kenelläkään. Henkistä osaamista ja vahvuutta on mahdollista harjoitella ihan yhtä lailla kuin fysiikkaa ja tekniikkaakin – mutta ihan kuin swingi, henkinen osaaminenkaan ei kehity itsekseen ilman minkäänlaista harjoittelua.

Henkinen harjoittelu ei kuitenkaan vaadi ihmeitä tai monimutkaisten harjoitteiden omaksumista, vaan enemmän se on pieniä oivalluksia oman elämän arjessa. Toki osaamisen vahvistuessa henkistäkin harjoittelua voi monipuolistaa ja syventää eri tavoin. Tämä kirja kuitenkin keskittyy perusasioihin, joiden hallinta on jokaiselle golfarille olennaista ja myös edellytys osaamisen syventämiselle myöhemmin.

E-kirja mastermind on ollut mainio sparrausryhmä itselle saada asioita aikaan jo pidempään muhineen kirjaidean toteuttamiseksi. Valmentaja on tuonut hyvin esiin asioita ja yksityiskohtia, joita ei itse olisi tullut ajatelleeksi ollenkaan, ja joista ei ole edes aiemmin tiennyt mitään. Vaikka kirjan työstäminen toki on täysin kiinni omasta panostuksesta ja työskentelystä, on hyödyllistä, että projektilla on säännönmukainen ohjaus ja aikataulu – ilman näitä tuskin olisin vielä itsekään tässä vaiheessa.

Minä olen Taru Hermunen-Kuusela, valmentaja, ideoija, tunneosaaja ja golfari. Lähestyn kirjan aihealuetta paitsi valmentajana oman ammatillisen coaching-osaamisen kautta myös omien golfkokemusten kautta. Tiedän että pelaaminen ei todellakaan aina tunnu kivalta ja edisty halutulla tavalla, mutta myös että parhaimmillaan golf tarjoaa nautintoa ja upeita onnistumisen elämyksiä ihan kenelle tahansa. Olen kesän yli valmentanut niin klubi- kuin kilpagolfareita junioreista senioreihin eri klubeilla, ja kirjan pääteemat ovatkin muotoutuneet pitkälle valmennustilaisuuksissa esillä olleiden ja niissä korostuneiden aiheiden kautta. Jokainen golfari, iästä ja pelitasosta riippumatta, kun näyttää painivan pitkälle samankaltaisten henkisten perusasioiden parissa, jotka olennaisesti vaikuttavat omaan suoritukseen ja kokemukseen golfissa.

Mutta siis ei hätää – ihan jokaisen on mahdollista kehittyä ja edistyä haluamalleen tasolle. Alkuun pääsee yksinkertaisen helposti lukemalla tämän uuden kirjan vinkkeineen!

Käy lukemassa lisää: http://sirinium.fi/onnistumisen-avaimet-golfarille/

Sami Gråsten

Viisi askelta parempaan koodiin – tukea ohjelmointiosaamisellesi

Olen Sami Gråsten, 38-vuotias kuopiolainen kehityspäällikkö ja perheenisä. Olen kirjoittamassa kirjaa ohjelmoinnista, tarkemmin sanottuna ohjelmakoodista. Hyvän ohjelmakoodin kirjoittaminen on haastavaa. Ilman systemaattista opiskelua ei synny koodia, joka sopeutuisi muuttuviin vaatimuksiin ja olisi samanaikaisesti helposti ylläpidettävää. Koodin laadun merkitystä ohjelmistoprojektien onnistumiselle ei kuitenkaan aina nähdä, sillä usein ohjelmoijat ovat omillaan mikäli haluavat oppia hyvän koodin kirjoittamisen taidon. Näin siitäkin huolimatta, että huono koodi voi pahimmillaan johtaa koko ohjelmistoprojektin epäonnistumiseen.

Huono koodi on kallista koodia, sillä se nostaa projektin kustannuksia. Koodin laadun heikentyessä laskee väistämättä myös tuottavuus, kun uusien ominaisuuksien lisääminen käy hitaammaksi. Hitaus johtuu paitsi jäykän vanhan koodin aiheuttamista rajoitteista myös ohjelmoijien luottamuksen puutteesta lähdekoodiin. Muutosten aiheuttamien yllättävien sivuvaikutusten pelko saa ohjelmoijat epävarmoiksi, jolloin muutosten vaikutusten toteamiseen joudutaan käyttämään aiempaa enemmän aikaa. Jos samanaikaisesti työskennellään tiukkoja aikatauluja vastaan, alkaa huono koodi vaikuttaa myös ohjelmoijien itseluottamukseen ja motivaatioon.

Koska koodin kirjoittaminen tulee jatkossakin olemaan aivan ohjelmistokehityksen keskiössä, uskon koodin laatuun panostavien yritysten saavuttavan edun paremman tuottavuuden, luotettavampien tuotteiden ja paremman asiakastyytyväisyyden kautta. Koodi tekee eron.

Kirjani antaa vahvan pohjan ohjelmointiosaamisellesi. Kerron viidestä askeleesta, joilla parannat koodisi laatua; opit mm. kuinka koodista tehdään helposti luettavaa, suunnitteluperiaatteiden soveltamista käytännössä ja yksikkötestien kirjoittamisen niin, että ne pysyvät kasassa myös kehityksen jatkuessa. Koska ohjelmoijan työ on hyvin pitkälti olemassa olevan koodin kanssa työskentelyä, liittyy kirjaan esimerkkisovellus, jonka koodiin kirjassa opittuja asioita peilataan.

Pidän lukemisesta, vaikkakaan siihen ei neljän lapsen kanssa tahdo kovin paljoa jäädä aikaa. Olen pyöritellyt mielessäni ajatusta oman kirjan kirjoittamisesta jo vuosia, mutta kynnys aloittamiseen oli sen verran korkea, etten ottanut ajatusta vakavasti. En ennen kuin viime kesänä Digivallankumous alkoi mainostaa E-kirja Mastermind –kurssia. Vähän aikaa asiaa hauduteltuani päätin pistää silmät kiinni ja hypätä mukaan. Kurssi on tähän mennessä ollut varsin innostava. Se on tarjonnut lyhyessä ajassa paljon sellaista tietoa, jonka hankkimiseen olisi muuten kulunut huomattavasti kauemmin aikaa. Mielenkiinnolla odotan mitä jälkimmäinen puolisko tuo vielä mukanaan.

Kati Susiaho

Zen-mestari pyykkivuorella – mielenrauhaa, elämäniloa ja elinvoimaa arkeen

Miltä tuntuisi huomata yksi aamu, etteivät aiemmin ärsytystä aiheuttaneet asiat tai ihmiset saisikaan enää reaktioita aikaan? Että huomaisit yhtkkiä ettet enää murehdi jotakin aiemmin huolta aiheuttavaa asiaa ja huomaisit olevasi rentoutuneempi kiireisen arjen keskellä luottaen tulevaan? Huomaisit olevasi enemmän läsnä ja ihmisten väliset ristiriidat eivät saisi sinua samalla tavalla mukaasi? Kuulostaa utopialta, mutta on täysin mahdollista kenelle tahansa, ilman vuosien meditaatioita tai joogamatkoja Himalayalle. Oikeastaan päinvastoin. Todellinen mielenrauha ja pysyvä elämänilo ovat asioita, jotka löytyvät myös keskeltä hektistäkin arkea, olosuhteista huolimatta. Kyse on siitä, että opit ymmärtämään miten mieli toimii, miten olet rajoittanut itseäsi ja miten pysyvä riippumaton mielenrauha ja ilo löytyvät. Se on kuvakulma elämään ja itseen, joka kantaa kaiken ylitse. Ilo ja tasapaino ovat jokaisen luonnollisia olotiloja, mutta elämä on opettanut meidät etsimään niitä väärästä suunnasta.

Minä olen Kati Susiaho, tietoisen elämän valmentaja ja kouluttaja. Seitsemän vuotta sitten jätin kaupallisen urani, ja jäin pitämään sapattivuotta pohtiakseni elämääni ja sen tarkoitusta. Samalla jäin äitiyslomalle, ja opiskelin hoitovapaalla itseni ensin elämäntaidon valmentajaksi ja sitten MB-Master coachiksi. Löysin lopulta pitkän henkinen etsintäni tuloksena tärkeimmän oivalluksen, kiitos pienen lapseni, että yksikään sapattivapaavuosi, meditaatiotekniikka tai enkelihoito ei minusta valaistunutta tehnyt, eikä liion selvännäköni, intuitiivisuuteni tai kykyni tuntea energioita. Itseasiassa se kaikki henkinen hörhötys vain ehkä jopa hidasti kasvuani ja ymmärsin, että onnellisuus ja tasapaino on löydyttävä keskeltä kiireistä arkea, sillä sekunnilla kun uhmaikäinen alkaa raivoamaan eikä ole mahdollisuutta lähteä sinne Himalayalle laulamaan om- mantraa.

Suuri intohimoni ymmärtää ihmismielen, tunteiden ja maailmankaikkeuden toimintaa toi minulle yksi kerrallaan oivalluksia, jotka johtivat kohti suurempaa mielenrauhaa. Niitä oivalluksia haluan jakaa eteenpäin, koska haluaisin sanoa joka ikiselle vastaantulijalle, että sinussa on niin paljon enemmän kuin mitä ikinä uskot, ja niin paljon upeutta sisälläsi, mitä et ole ikinä huomannut! Meillä kaikilla on ilo ja tasapaino sisällämme jo nyt, mutta etsimme niitä vääristä paikoista. Ne on ihan lähellä, eikä missään vuosien meditaation takana tai vain itse Buddhan ulottuvilla. Olen testannut opetuksiani useiden ihmisten kanssa viime vuosina, ja nähnyt uuden kuvakulman tuomia muutostarinoita heidän elämässään kohti suurempaa onnellisuutta ja iloa.

Kiitos kurssista tähän asti. E-kirja mastermindista on ollut jo tähän mennessä ihan valtavasti apua ja vinkkejä. En voi muuta sanoa kun että toimii!

Käy lukemassa lisää: http://tievapauteen.launchrock.com

Anne Laine

Unelmia, romantiikkaa ja keijupölyä – mielekkäät maistraattihäät 

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Unelmia, romantiikkaa, juhlaa ja merkityksellisyyttä sekä keijupölyä pitää olla. Jokainen haluaa yksilöllisyyttä ja erityisyyttä tärkeään juhlaansa ja se kaikki luodaan itse. Kirkkoon kuulumattomille tuo juhla tuo päänvaivaa siitä, mitä ja miten se tulee järjestää. Mielekkäät maistraattihäät-kirja esittelee toimivia työkaluja suunnitella ja toteuttaa seremonia ja juhla, suuri tai pieni, juuri kihlaparille sopivalla tavalla.

Olen Anne Laine ja kohtasin melkoisen selvitystyön miettiessäni omia häitäni. Meistä kumpikaan ei kuulu kirkkoon, itse olen lähinnä luonnonuskova ja mieheni uskoo pääosin itseensä eli näkemysten ja arvojen yhdistäminen on tärkeää näinkin ainutlaatuiseen seremoniaan, juhlaan ja valaan toisillemme. Elämme hidasta elämää Turun saaristossa ja minun kirjoittamisessani ja tekemisissäni, mutta myös asenteissa ja elämäntavoissa se varmasti näkyy. Meille on ollut itsestään selvää edetä hääpäivää kohti niin, ettei tule stressiä, ei h-hetkenä eikä suunnitteluvaiheessa.

Selvitettyäni asioita, tilattuani monenmonta englanninkielistä kirjaa ja tongittuani sielujen syövereitä, minulle jäi valtava tietopankki, josta toivon myös toisten parien hyötyvän. Olen myös ollut “vihkijänä” juhlapaikalla häissä, joissa lakisääteinen vihkiminen on suoritettu etukäteen maistraatissa.

Häät ovat mielenkiintoinen osa ihmiselämää, ne nostattavat tunteita ja saa jonkun naisen jopa muuttumaan “mozillaksi”. Toiset haluavat koristaa koko maailman kermakakuksi ja jotkut hiipivät salaa vihille peläten suvun reaktioita. Itse kuulun niihin, jonka mielestä juuri minun häiden tulee olla rakkaimpien läsnä ollessa tehty oikeudellinen sopimus, jolla on romanttiset aspektit.

E-kirja mastermind on ylittänyt toiveeni. Olen oppinut paljon ja odotan oppivani lisää. Ohjaaja Pekka Mattilalla on hyvä ote ja vahva näkemys, joten voin tosiaan luottaa, että kirjani tulee vihdoin tehtyä ja julkaistua. Monia asioita pitää sulatella ja toteuttaa toisenkin kerran, ennen kuin sisäistän, mutta suunta on oikea ja olen iloinen, että olen mukana!

Käy lukemassa lisää: http://pakanajuhlii.launchrock.com

Tuulikki Vihervaara

Verkostomarkkinointi – tiedä enemmän, luule vähemmän

Verkostomarkkinointiyritykset myyvät tuotteitaan itsenäisistä jälleenmyyjistä koostuvan verkoston avulla. Suomessa toimii monia verkostomarkkinointiyrityksiä ja melkoinen määrä suomalaisia on mukana jossakin niistä, monet jopa useassa samaan aikaan. Jälleenmyyjiä rekrytoidaan aktiivisesti, ja hyvinkin totta taitaa olla se, että valtaosalla liittyjistä, ellei jopa kaikilla, lisätulot ovat ainakin osasyynä mukaan lähtemiseen.

Jotkut mukanaolijat menestyvät loistavasti, osalla menestys jää toiveajatteluksi. Alkuinnostus hiipuu nopeasti, kun lisätulojen määrä ei olekaan odotusten mukainen. Kirjassa pohditaan, millaiset syyt saattavat aiheuttaa sen, että ei päästä alkua pitemmälle, ja alkuinnostuksen vallassa ostetut tuotteet joudutaan perheen kesken käyttämään vähemmän valoisissa mietteissä.

Myyminen on asia, joka eittämättä liittyy verkostomarkkinointiin. Myyvätkö tuotteet itsensä? Eivät tosiaankaan. Jos tuote lähtee verkostomarkkinoijan hyllystä ilman hänen panostaan asiakkaan ostopäätökseen, joku toinen on muualla jo hoitanut myyntitehtävän. Verkostomarkkinoijan on siis väkisinkin oltava myyjä saadakseen tuotteensa myytyä. Myynti on sana, joka monen suussa kalskahtaa hiukan epäilyttävältä. Ajatellaan sen olevan tyrkyttämistä, pakottamista tai joka tapauksessa jotain sellaista, joka ei ole ihan mukavaa. Kirjassa pohditaan myös myyntiä, mitä se on ja mitä ei, ja mitä on tehtävissä, jos on vakuuttunut siitä, ettei osaa myydä.

Verkostomarkkinointi on asia, joka jakaa mielipiteitä. Se nähdään joko positiivisena tai negatiivisena ja mielipide on yleensä vahva, olipa se sitten kumpi tahansa. Mielipiteen sanojalla voi olla paljonkin omakohtaista kokemusta verkostomarkkinoinnista, toisaalta mielipide tuntuu olevan helppo muodostaa myös ihan muutenkin. Kirjassa kuvaillaan verkostomarkkinoinnin kirjavaa maailmaa, pohditaan erilaisten kokemusten valossa syitä epäonnistumisiin ja myös onnistumisiin Onko verkostomarkkinointi loppujen lopuksi hyvä vai huono juttu, jää tietysti jokaisen tahollaan päätettäväksi, tämän kirjan tarkoituksena on valottaa sen eri puolia ja nostaa esiin paikkansa pitäviä asioita ja kertoa, kuinka kannattaa tai ei kannata toimia onnistuakseen.

Käy lukemassa lisää: http://verkostomarkkinointi.launchrock.co

Merja Valve

Löydä äänesi – tasapainoa, rentoutusta ja voimavaroja äänen ja liikkeen avulla.

Löydä hektisen ja stressaavan elämän keskeltä hiljaisuutta ja tasapainoa, jotka johtavat pala palalta itseesi. Kirjani opettaa sinulle ääntä ja liikettä hyväksi käyttävän menetelmän, jonka avulla opit rentoutumaan ja löydät voimavaroja arkeesi.

Oma ääni on kuin sielun lihas, jota treenatessamme voimme avata tukoksia ja saada yhteyden itseemme. Ääni voi muuttaa myös tunteita ja vireystilaa ja sen avulla voi matkata sisäiseen rauhaan. Tämän sisäisen rauhan löytäminen nujertaa stressin ja avaa luovuutta. Jokaisen oma ääni on kuin käyntikortti. Sinun ei tarvitse osata laulaa. Kirjaan sisältyvät äänitteet saat erikseen.

Olen Merja Valve, musiikin maisteri, saksofonisti, äänihoitaja/kouluttaja, diplomijoogaohjaaja ja veda-taideopettaja. Olen itse löytänyt äänen, joogan ja vedataiteen avulla tieni uupumuksesta ja muista vaikeuksista voimaantumiseen ja haluan jakaa menetelmääni muille.

Tämä E-kirja mastermind on ollut hyödyllinen ja innostava. Tästä on hyötyä myös tämän projektin ulkopuolella.

Käy lukemassa lisää: http://hyvinvointi.launchrock.co/

Katso myös tämä sivu: http://joogaava-musiikinmaisteri.fi

Haluatko itse kirjoittaa kirjan?

Emme olleet varmoja siitä, että tulisimmeko järjestämään uutta E-kirja mastermindia tämän jälkeen. Kokemuksemme ovat kuitenkin niin loistavia, että päätimme avata ilmoittautumisen keväällä käynnistyvään E-kirja mastermind -valmennukseen. Jos siis haluat nostaa omaa asiantuntijastatustasi ja luoda ihan oikean bisneksen e-kirjojen avulla, niin kannattaa käydä jättämässä yhteystietosi tänne:

http://www.digivallankumous.fi/e-kirja-mastermind

Herättävätkö kirjat mielenkiintoa? Kommentoi!

Pekka Mattila

Autan valmentajia, kouluttajia ja yrittäjiä saamaan vaikutusta maailmaan digimarkkinoinnin ja digituotteiden, kuten e-kirjojen, audio-ohjelmien ja verkkokurssien avulla. Olen Digivallankumouksen ja Campwiren yksi perustajista. Jos haluat minut puhumaan, valmentamaan tai konsultoimaan yritystäsi, ota yhteyttä [email protected] ja sinulle vastataan pian.

Trackbacks

 1. […] Viime syksynä lanseerasimme kaikessa hiljaisuudessa E-kirja mastermind -ohjelman, jossa autamme ryhmän jäseniä kirjoittamaan e-kirjan ajatuksesta myyntiin kuuden kuukauden mittaisessa projektissa.  […]