Tämä on digivallankumous! Lisää ansaintaa, tuottavuutta, asiakkaita ja passiivista tuloa!

Tämä on Digivallankumous

Digivallankumous.fi -verkkosivusto tuo digitaaliset informaatiotuotteet ja niiden tekemisen kansantajuisesti ulottuvillesi. Esittelemme erityisesti suomalaisille asiantuntijoille tapoja oman osaamisensa kaupallistamiseen Internetissä.

Digivallankumouksen kantava ajatus on, että asiantuntijana voit paketoida neuvosi, tarinasi ja koulutuksesi digitaaliseksi informaatiotuotteeksi. Näin voit myydä asiakkaalle oman aikasi sijasta käyttöoikeuden tuotteeseesi. Se esittelystä, sukelletaanpa hieman syvemmälle.

Digivallankumous on täällä. Maailma digitalisoituu vauhdilla ja tämä käänteentekevä muutos muokkaa ihmisten toimintatapoja nopeammin kuin mikään muu yksittäinen muutos historiassa. Rutiinityöt automatisoidaan ja ne työt, joita ei voida helposti automatisoida, jatkavat siirtymistään edullisemman työvoiman maihin. Tieto- ja viestintäteknologiat ovat murroksessa ja yhä suurempi osa perinteisestä kasvokkain tapahtuvasta viestinnästä sähköistyy. Itse kuuntelen musiikkini Spotifysta, katson TV-sarjoja Netflixistä, luen kirjani Kindlellä ja hahmottelen tätä blogijuttua Evernoten pilvipalveluun. Digitaalisten sisältöjen ylivertaisuus on saanut minut pauloihinsa.

Otetaan esimerkki suuresta muutoksesta, joka tulee yllättämään monet suomalaiset takavasemmalta. Koulutus ja valmennus ovat juuri nyt siirtymässä verkkoon vauhdilla. Verkko-opiskelu mahdollistaa tehokkaan opiskelun ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Tietojen ja taitojen opiskelu digitaalisten informaatiotuotteiden avulla on usein edullisempaa kuin vastaava live-koulutus ja materiaalia voi opiskella joustavasti itselle sopivissa pätkissä. Opiskelijan ei tarvitse matkustaa toiselle paikkakunnalle koulutukseen ja varata hotellihuonetta. Kurssin voi ostaa helposti netistä ja opiskelemisen voi aloittaa heti. Kuluttaja voittaa!

Asiantuntijana sinä et ole monistettavissa, mutta viestisi ja asiantuntemuksesi useimmiten ovat. Voit paketoida neuvosi, tarinasi ja koulutuksesi esimerkiksi nettikurssiksi ja myydä asiakkaalle oman aikasi sijasta käyttöoikeuden nettikurssiisi. Sinulle maksetaan toimittamastasi lisäarvosta, ei työtunneista. Teet kurssin hyvin vain kerran ja voit myydä sitä lukemattomia kertoja. Voit myös palvella useampia asiakkaita kuin koskaan aiemmin. Digitaalisten informaatiotuotteiden voittomarginaalit ovat valtavia, koska monistus- ja jakelukustannukset ovat pieniä. Ei enää jatkuvaa matkustamista ympäriinsä ja samojen asioiden kouluttamista kerrasta toiseen eri asiakkaille. Digitaalisten informaatiotuotteiden myyminen on parhaita keinoja ansaita sitä kuuluisaa passiiivista tuloa, jolloin voit ansaita myös nukkuessasi. Asiantuntija voittaa!

Kaikki voittavat.

Tiedon hakemisessa on tapahtunut vallankumous, sillä netistä on tullut ensimmäinen paikka tiedon etsimiselle. Vai koska käytit viimeksi paperista puhelinluetteloa tai tietosanakirjaa? Kun lähes kaikki tieto on sormen ojentamisen päässä, niin tieto ei ole itsessään enää valtaa. Merkityksellisyys on valtaa. Digitaalisen informaatiotuotteen avulla yhteen liittyvät tiedot voi paketoida merkitykselliseksi kokonaisuudeksi, josta asiakas on valmis maksamaan. Hyvä informaatiotuote ratkaisee asiakkaansa ongelman ja opettaa uuden taidon nopeasti. Hyvien, oppimista nopeuttavien, sisältöjen tarjoaminen informaatiotulvan keskellä on aito lisäarvo. Nopeat Internet-liittymät, pilvipalvelut, sosiaalinen media, älypuhelimet ja tabletit ovat tehneet videoiden katsomisesta netissä arkipäiväistä ja myös tiedon kuluttamisessa on tapahtunut vallankumous. Kaiken kukkuraksi huippulaatuisten videoiden tuottaminen on helppoa ja edullista. Välineet ovat kaikkien saatavilla ja useimmat uudet älypuhelimet tallentavat laadukasta teräväpiirtokuvaa.

Suomi tarvitsee digivallankumousta

Suomalaista koulutusta arvostetaan korkealle kansainvälisesti. Suorittavalla työllä emme voi kilpailla taloudellisesti, mutta osaamisellamme voimme kilpailla. Kansainvälisesti. Meillä on valtavat määrät osaamispääomaa, joka vain odottaa hyödyntämistä. Osaamisen siirtäminen ihmiseltä toiselle perinteisin keinoin kouluttamalla, konsultoimalla tai valmentamalla ei ole kuitenkaan nykyaikainen ratkaisu. Digitalisoituminen tulee olemaan merkittävä lähde Suomen talouskasvulle ja tuottavuudelle jos vain osaamme hyödyntää sen tarjoamat mahdollisuudet. Digitaalisuus on myös yksi Euroopan Unionin 2020 -strategian painopistealueesta. EU-digiagendan 2020 tavoitteena on parantaa kansalaisten elämänlaatua ja lisätä talouden kestävää kasvua tieto- ja viestintäteknologian tehokkaalla hyödyntämisellä. Digivallankumous ei ole kulman takana, se on jo täällä. Mahdollisuudet ovat kaikille tarjolla Suomessakin tässä ja nyt, mutta miksi niin harvat käyttävät tämän ainutlaatuisen tilaisuuden hyväksi?

Suomessa harva tietää kuinka omalla osaamisella voi ansaita rahaa netissä. Vielä harvempi tekee digitaalista nettibisnestä ja ne harvatkin tekijät tuntuvat suojelevan mustasukkaisesti liiketoimintaetuaan. Tämän vallankumouksen henkeen kuuluu, että vallankumouksellista tietoa jaetaan ilmaiseksi ja suomalaisille annetaan työkalut oikeaan digitaaliseen liiketoimintaan. Digivallankumous-sivusto tuo digibisneksen kansantajuisesti jokaisen ulottuville. Meitä kirjoittajia yhdistää aito intohimo digitaaliseen liiketoimintaan. Olemme startup-yrittäjiä, jotka ovat viime vuodet eläneet ja hengittäneet digitaalista liiketoimintaa. Meitä inspiroi se, että Internetin kautta jopa yksi henkilö voi vaikuttaa maailmanlaajuisesti erittäin pienillä taloudellisilla resursseilla. Vaikuttamiseen tarvittavat työkalut ovat edullisia ja kaikkien ulottuvilla.

Jokainen meistä on asiantuntija jossain asiassa ja meillä kaikilla on elämänkokemusta ja osaamista, joiden avulla voimme auttaa muita eteenpäin. Mikäli sinua kiinnostavat digitaalisiin informaatiotuotteisiin liittyvät mahdollisuudet, työkalut, passiivinen tulo tai lainsäädäntö, niin olet oikeassa paikassa. Kun luet tätä sivustoa, niin digitaaliset informaatiotuotteet sekä niiden myynti ja markkinointi tulevat myös tutuiksi. Tulemme kertomaan erityisesti miten digivallankumous etenee Suomessa ja tietysti haastattelemme myös mielenkiintoisia ihmisiä ilmiön takana.

Juuri nyt on oikea aika liittyä mukaan Digivallankumouksen riveihin, sillä tämä vallankumous etenee nopeasti ja varmasti! Kutsun sinut mukaan vallankumoukselliseksi. Kerro kommenteissa jos olet vähintään hengessä mukana!

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Trackbacks

  1. […] mikään tulee. On totta, että yli 100 000€ vuositulon voi saavuttaa monella tavalla, mutta Digivallankumouksessa keskitytään pääosin digitaalisiin informaatiotuotteisiin. Tarkemmin sanottuna pääpaino on […]