Esittelyssä Suomen mielenkiintoisimmat tietokirjat 2015: Terveys ja hyvinvointi


Kirjailijat ovat hyvällä asialla ja olisimme kiitollisia, jos auttaisit levittämään tietoa heidän kirjoistaan. Siispä, klikkaa alta ja auta. 🙂

Kirjatiivistelmien sisällysluettelo:

 • Iiro Kontio – Hyvinvointisi viisi peruspilaria
 • Paula Hirstiö-Snellman – Sattumasta suunnitteluun arjen tilanteissa
 • Marcel Hägglund – Kirja käsittelee tärkeitä teemoja, kuten korkealaatuista, puhdasta ja kauteen sidottua lähiruokaa
 • Tobias Mehnert – Insinöörin energiaopas – näin optimoit energiataloutesi
 • Leila Tutti – Kirjan avulla opit ymmärtämään kehosi toiminnan ja aineenvaihdunnan merkityksen
 • Irene Etäsalo – Pikaopas aitoon safkaan – tie keveyteen ja energisyyteen
 • Hannamari Rahkonen – Raakaleivonnan ABC
 • Sari Parviainen – Mitä on klassinen homeopatia, miksi kannattaa mennä homeopaatin vastaanotolle ja mitä vastaanotolla tapahtuu
 • Elina Hilden – Salaatteja värillä ja fiiliksellä- reseptiikkaa ja ravintotietoutta ruokatottumuksien keventämiseen
 • Pekka Halonen – Henkinen kuntosali – aina mukanasi

 

Iiro Kontio

”Hyvinvointisi viisi peruspilaria”- e-kirja auttaa ihmistä löytämään avaimet fyysiseen hyvinvointiin ja terveyteen. Opit hyödyllisiä tekniikoita sekä saat tärkeää ymmärrystä, jonka avulla onnistut saavuttamaan oman tavoitteesi pysyvästi. Kirja auttaa sinua mm. parantamaan terveyttäsi, löytämään ihannepainosi sekä tuntemaan itsesi energiseksi ja nuorekkaaksi.

Olen Iiro Kontio, fyysisen hyvinvoinnin kokemusasiantuntija, ravintolakokki sekä freelancer-muusikko.
Noin kuusi vuotta sitten löydettyäni ratkaisun minua vaivanneisiin vakaviin terveysongelmiin kiinnostuin suuresti fyysisestä hyvinvoinnista. Siitä asti olen pyrkinyt löytämään sen, mistä siinä on yksinkertaisimmillaan kysymys.

Opiskelun, kokeilemisen, tutkimisen ja epäonnistumisen kautta olen löytänyt fyysisen hyvinvoinnin omassa kehossani. Kirjan avulla voit oppia läpikäymistäni ongelmista ja oivalluksista ja löytää nopean tien omaan hyvinvointiisi.

Kirja kiteyttää viiden osa-alueen kautta sen, mitkä ovat olennaisimmat asiat jokaisen ihmisen terveyden ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta.
Nämä viisi pilaria kannattelevat hyvinvointiamme juuri niin hyvin, kuin osaamme pitää niistä huolta. Kirjan avulla opit pitämään huolta sinun hyvinvointiasi kannattelevista pilareista.

Viisi hyvinvointiasi kannattelevaa peruspilaria ovat:

 • Hengitys
 • Kehon nestetasapaino
 • Liike
 • Ravitsemus
 • Haitta-aineiden välttäminen

Hyvinvointisi viisi peruspilaria E-kirja julkaistaan 21.11.2015

Käy lukemassa lisää: hyvinvointisi5peruspilaria.launchrock.com

 

Paula Hirstiö-Snellman

“Sattumasta suunnitteluun arjen tilanteissa – välineitä ongelmanratkaisuun, valintojen tekoon ja tavoitteiden saavuttamiseen”- e-kirja auttaa sinua ylläpitämään ja lisäämään hyvinvointiasi. Kirjan mallit ja harjoitukset liittyvät arjen tilanteisiin, joissa teet hyvinvointisi kannalta tärkeitä valintoja ja ratkaiset ongelmia. Kun ymmärrät, mitkä tekijät näissä tilanteissa vaikuttavat käyttäytymiseesi, voit välittömästi muuttaa toimintatapojasi tuloksellisempaan suuntaan.

Koetko usein valintojen teon epävarmaksi ja tavoitteiden toteutumisen sattumanvaraiseksi? Jäävätkö monet tavoitteet toteutumatta siksi, että pysähdyt esteisiin? Ei kannata kuitenkaan jäädä odottamaan hyvää tuuria tai sitä, että asiat jotenkin hoituvat itsestään, vaan hankkia lisää tietoa ja taitoja selviytyäkseen. Nämä taidot eivät ole synnynnäisiä, vaan niitä voi oppia samalla tapaa kuin vaikkapa ruoanvalmistusta, autolla ajoa tai kunnon kohentamista.

Toimimme päivittäin monin tavoin hyvinvointimme edistämiseksi, mutta valintojen teko on usein haastavaa, koska vaihtoehtoja on paljon ja niiden seurauksia on vaikea ennakoida yhteiskunnan monimutkaistumisen ja nopean muuttumisen takia. Päätöksenteon tueksi on saatavilla runsaasti tietoa mutta se on usein sirpaleista, ristiriitaista ja siksi vaikeasti hyödynnettävää. Lisäksi käytettävissämme on rajallinen määrä aikaa ja voimia arjen hallintaan.

“Sattumasta suunnitteluun arjen tilanteissa” e-kirja auttaa sinua ylläpitämään hyvinvointiasi ja saamaan siinä aikaan toivomiasi muutoksia. Kirjan mallit ja harjoitukset liittyvät arjen tilanteisiin, joissa teet hyvinvointisi kannalta tärkeitä valintoja ja ratkaiset ongelmia. Kun ymmärrät, mitkä tekijät näissä tilanteissa vaikuttavat käyttäytymiseesi, voit välittömästi muuttaa toimintatapojasi tuloksellisempaan suuntaan.

Kirja on selkeä ja käytännönläheinen opas jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa hyvinvointiinsa. Kirjan tiedot perustuvat käyttäytymisen teoriaan ja voit palata niihin yhä uudelleen. Kirja julkaistaan vuoden 2016 alkupuolella.

Olen Paula Hirstiö-Snellman, Valtiotieteen lisensiaatti. Olen soveltanut kirjan menetelmiä monissa hyvinvointiin liittyvissä tutkimus- ja kehittämishankkeissa Suomessa ja kehitysmaissa. Lähestymistapa on lisännyt merkittävästi ihmisten elämänhallintaa ja auttanut käyttäjälähtöisten palvelujen kehittämisessä.

Suosittelen E-kirja Mastermind -kurssia jokaiselle, joka haluaa löytää uuden tavan hyödyntää osaamistaan. Parasta kurssissa on se, että samaan aikaan, kun pääsee alkuun digitaalisessa tiedontuotannossa – tällä kurssilla e-kirjan kirjoittamisessa – saa kirjan myyntiin, eli internet-markkinointiin tarvittavaa koulutusta. Kurssin aikana saadut tiedot riittävät uuden uran käynnistämiseen, ja kunkin osallistujan tarvitsemaa jatkokoulutusta on helposti saatavilla. Kouluttajamme Pekka Mattila on tuotteistanut laajan osaamisensa moduleiksi ja harjoituksiksi, joiden avulla pystyy omaksumaan huomattavan määrän tietoa intensiivisen kurssin aikana. Hän on myös muokannut opetusmateriaalia edelleen, vastaamaan ryhmän spesifejä tarpeita. Kurssin interaktiivisuus on lisännyt motivaatiota ja oppimista.

Käy lukemassa lisää: sattumastasuunnitteluun.launchrock.com

 

Marcel Hägglund

Kirja käsittelee tärkeitä teemoja, kuten korkealaatuista, puhdasta ja kauteen sidottua lähiruokaa. Saat paljon helppoja reseptejä, näppäriä vinkkejä sekä opastusta villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Opit kokkaamaan kanssamme parempaa kasvisruokaa ja tekemään vaikutuksen keittotaidoillasi.

Janoatko uusia makuja? Helppoja, herkullisia ja toimivia reseptejä? Kiinnostaako terveellisempi ruoka tai miten tähtiravintoloiden annokset syntyvät?

Haluamme jakaa ravintolakeittiöissä ja kauhan varressa kokemaamme uuden 15.4.2016 ilmestyvän e-kirjan muodossa. Kirjassa kohtaavat kotimaiset raaka-aineet ja intohimo ruokaa kohtaan. Sisällöstä vastaa pieni joukko osaajia, jotka uskovat niin kirjan sisällön kuin ateriankin olevan jaettuna hauskempi, antoisampi ja sosiaalisempi kokemus.
Kirja käsittelee meille tärkeitä teemoja, kuten korkealaatuista, puhdasta ja kauteen sidottua lähiruokaa. Saat paljon helppoja reseptejä, näppäriä vinkkejä sekä opastusta villiyrttien kiehtovaan maailmaan. Opit kokkaamaan kanssamme parempaa kasvisruokaa ja tekemään vaikutuksen keittotaidoillasi.

Me haluamme tarjota kunnon sisältöä kirjan jokaisella sivulla. Ruokimme mielikuvitusta ja tiedonnälkäisiä foodieita. Jaamme huippu-ravintoloiden oivalluksia kastikkeiden tekoon, riistan valmistukseen, matalalämpökypsennykseen ja molekyyligastronomiaan. Kanssamme opit myös fermentoimaan, tekemään kefiiriä, kombuchaa ja hapanjuurileipää. Unohtamatta hyvinvointia – tarjoamme asiantuntijatietoa terveysruokavalioista (VHH ja PALEO) sekä avaimet käteen -ratkaisun parempaan oloon ja painonhallintaan.

Kirjamme tiimissä on mukana osaajia ravintolamaailman huipulta, ydinjoukossa Sampo Kantele (keittiömestari/opettaja, ravintolakoulu Perho), Toni Toivanen (chef de partie, ravintola Noma, Tanska) ja Marcel Hägglund (valokuvaaja / ex-keittiömestari). Panoksensa ovat antaneet myös ravitsemuksen ja villiruuan asiantuntijat.

Käy lukemassa lisää: foodpunkfinlandkirja.launchrock.com

 

Tobias Mehnert

”Insinöörin energiaopas – näin optimoit energiataloutesi”- e-kirja pureutuu erääseen insinöörikunnan keskeiseen haasteeseen: ylipainoon. Insinöörin kielellä, huumorillakin maustettuna, perustuen sekä tutkittuun tietoon että omakohtaiseen kokemukseen, oppaasi vie Sinut kohti tavoitettasi.

Kirja ”Insinöörin energiaopas – näin optimoit energiataloutesi” pureutuu erääseen insinöörikunnan keskeiseen haasteeseen: ylipainoon. Insinöörin työ on tunnetusti fyysisesti kevyttä, sisältää erilaisia kokoustarjoiluja, kosteita iltoja ja yleensä hyvän työpaikkaruokalan. Tämän lisäksi insinöörin työ on stressaavaa ja lepäämiseen ei välttämättä ole riittävästi aikaa. Myös liikunta on insinööreillä monesti vähäistä tai vähintäänkin epäsäännöllistä.

Insinöörin energiaopas pureutuu näihin teemoihin lievän huumorin sävyttämällä asiatekstillä, jossa ratkaistaan insinöörin elämässä mahdollisesti vaikuttavat haasteet niin nukkumisen, syömisen kuin urheilun parissa. Insinöörin kielellä.

Kirjassa tukeudutaan tutkittuun tietoon, mutta myös kirjan kirjoittaja, insinööri itsekin, kertoo lukuisia esimerkkejä elävästä elämästä ja siitä, kuinka hän itse ensin lihoi ja sitten, havaittuaan erinäisiä asioita, tiputti 15 kiloa insinöörityön ominaisuuksia hyödyntäen. Hän on myös seurannut vuosien ajan ympäröivää insinöörimaailmaa ja kertoo havainnoistaan ja johtopäätöksistään.

Insinöörin energiaoppaassa tavoitteena on saada lukijalle selkeä käsitys painonhallinnasta, paljon käytännön vinkkejä insinöörin arkeen toteutettavaksi sekä kokonaisvaltainen suunnitelma hyvään oman painonhallintahankkeen toteuttamiseksi.

Olen Tobias Mehnert, (Ins. DI) ja olen ajatukseni kirjasta alkoi noin kaksi vuotta sitten oman onnistuneen painonpudotuksen ja siitä seuranneen painonhallinnan myötä. Olen opiskellut painonhallintaa ja hyvinvointia lukuista kirjoista sekä käyttänyt itseäni koekaniinina monenmoisissa kokeiluissa. En voi sanoa olevani luontainen painonhallitsija mutta riittävän monen virheen kautta asiantuntijuus on karttunut. Toivon kirjani helpottavan siinä, ettei kollegoitteni tarvitsisi tehdä kaikkia samoja virheitä.

E-kirja Mastermind on ollut loistava tapa viedä kirjaprojektia eteenpäin. Olen tämän puolen vuoden aikana edennyt huomattavasti enemmän kuin kahden edeltävän vuoden aikana yhteensä. Lisäksi ryhmän tuki / paine on motivoinut kirjan kirjoittamisessa.

Käy lukemassa lisää: insinoorin-energiaopas.launchrock.com

 

Leila Tutti

Kirjan avulla opit ymmärtämään kehosi toiminnan ja aineenvaihdunnan merkityksen. Selkeiden ohjeiden ja ruuan ravintoainesisältojen kautta opit valitsemaan oikeanlaisen ravintokoostumuksen päivääsi.

Nykyinen ruokakulttuuri ja tuotteet tarjoavat piilosokerin avulla päivittäisen energiapommin. Tämä työkirja kertoo konkreettisilla kuvilla tuotteista, joita syöt piilosokerina joka päivä. Energiaa kertyy yli oman kulutuksen ja makeanhimo lisääntyy. Ruuansulatus ei toimi, aineenvaihdunta sekä sokeritasapaino reistailevat.
Kerron ruuansulatuksen ja aivojen yhteistoiminnasta; mistä kehittyy makean himo ja millä tavalla ihminen kerää kehoonsa rasvaa huomaamattaan. Huomaat, miten sokeri koukuttaa aivojasi, jolloin aivosi vaativat koko ajan energiaa ja kadotat normaalin nälän tunteen.

Kirjan avulla opit ymmärtämään kehosi toiminnan ja aineenvaihdunnan merkityksen. Selkeiden ohjeiden ja ruuan ravintoainesisältojen kautta opit valitsemaan oikeanlaisen ravintokoostumuksen päivääsi.

Keväällä 2015 ilmestyvä kirja valottaa syvällisemmin elimistön rasvan vaikutuksista terveyteemme. Kirja kertoo piilosokerista, insuliinituotannon ja liikaenergian vaikutuksista, sekä siitä, lähteekö rasva liikunnan vai ruokavalion muutoksella. Terveellisempi elämäntapa on jokaisen tavoitettavissa.
Kehonkuvan ja sitä kautta itsetunnon vahvistaminen on nykypäivää. Kirja tuo esille menetelmiä saattaaksesi sinut terveellisempään elämäntapaan.

Olen Leila Tutti, olen ollut hoitajana 30 vuotta psykiatrian alueella. Tänä aikana suhtautuminen ruokaan on muuttunut kulttuurissamme. Terveellinen ruoka on tätä päivää, mutta syökö ihminen oikeasti terveellisesti?
Diplomiravintoterapeutiksi valmistuttuani perehdyin syvemmin tutkien eri kirjallisuuden kautta asiaan. Personal trainerin tutkinnon jälkeen aloin kiinnostua lihaskunnon vaikutuksista elimistöön ja energiankulutukseen.

E-kirja Mastermind on erittäin hyvä kurssi kirjantekijälle. Kurssi antaa vahvan ja monipuolisen tuen. Suosittelen lämpimästi.

Käy lukemassa lisää: www.goodfeeling.fi

 

Irene Etäsalo

“Pikaopas aitoon safkaan – tie keveyteen ja energisyyteen”- e-kirja auttaa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunutta naista saamaan selkeitä vastauksia, miten eri tavoin puhdas ja prosessoimaton ravinto edistää terveyttä, lisää energiaa sekä helpottaa myös painonhallintaa. Aito safka ei vaadi erikoisuuksia, vaan se on helposti otettavissa osaksi elämäntapaa ilman ylimääräistä hifistelyä – rennosti ja edullisesti.

Onko sinusta joskus tuntunut siltä, että erilaiset dieetit ja ruokavaliosuuntaukset ovat jotenkin monimutkaisia ja tieto terveellisestä ruokavaliosta kovin ristiriitaista? Aiheuttavatko jotkin ruoka-aineet sinulle turvotusta, väsähtämistä tai muita fyysisiä tuntemuksia, joihin et oikein pääse käsiksi? Onko sinusta joskus tuntunut siltä, että aika ei riitä ruoanlaittoon, tai arki on kovin hektistä eikä asiaan jaksa paneutua tarkemmin? Tai tuntuuko sinusta, että on hankala löytää terveellisiä ja monipuolisia ruokavaihtoehtoja? Entä raha? Koetko, että puhdas ravinto maksaa liikaa eikä sen toteuttamiseen aina tunnu jäävän rahaa?

Loppuvuodesta 2015 julkaistava e-kirja tarjoaa selkeät vastaukset yllä oleviin kysymyksiin sekä millaisia askeleita ottamalla saavuttaa kevyen ja energisen olotilan, joka kestää koko päivän. Kirja tarjoaa myös konkreettisia keinoja siihen, miten ruoasta saa helposti monipuolista, miten ennakoida arjen kiirettä sekä miten puhdasta ravintoa nauttimalla voi jopa säästää rahaa.
Olen Irene Etäsalo, ravintoasiantuntija ja arjenhallinnan moniottelija, entinen sokerihiiri – nykyinen energiapakkaus. Intohimonani on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jota myös opiskelen eri perspektiiveistä jatkuvasti.

E-kirja Mastermind -kurssi on ollut kokonaisuudessaan äärimmäisen rikastuttava kokemus. Video-ohjaus on ollut selkeää ja miten paljon on oppinutkaan matkan varrella lukemattomista asioista, joista aiemmin ei ole ollut tietoakaan. Kurssi on todella haastanut tekemään E-kirjasta totta kaiken arjen pyörityksen ohella. Suosittelen kurssia lämpimästi!

Käy lukemassa lisää: pikaopas-aitoon-safkaan-2.launchrock.com

 

Hannamari Rahkonen

“Raakaleivonnan ABC”- e-kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Monipuolisten reseptien avulla pääset kokemaan millaista on elää makeaa elämää ilman inhottavaa verensokerin heilahtelua, päänsärkyä, kehon tukkoisuutta, tai vatsanpuruja. Sinun ei myöskään tarvitse laskea ainuttakaan kaloria, vaan opit kuuntelemaan kehosi luontaisia kylläisyyssignaaleja.

Raakaleivonnan ABC – lisää hyvinvointiasi ja nosta vireystasojasi herkuttelemalla!

Tuntuuko, että sokerimakeisia ja kakkuja nautiskeltuasi peto on irti ja mieli maassa? Haluaisitko herkutella ilman huonoa omaatuntoa ja edestakaisin suhaavaa verensokeria? Miltä tuntuisi aloittaa oman terveyden edistäminen makeilla herkuilla, jotka täyttävät samalla kehosi ravinnevarastot ja auttavat sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin?

Olen Hannamari Rahkonen, raakaruoka- ja hyvinvointikouluttaja sekä toimittaja. Kiinnostukseni puhtaaseen ravintoon kumpuaa omista terveysongelmistani, jotka olen voittanut uudenlaisen ruoka-ajattelun avulla. Krooninen migreeni, jatkuva väsymys ja turvotus saivat väistyä, kun opin hyödyntämään keittiössäni mahdollisimman alkuperäisiä ja puhtaita raaka-aineita. Haluan nyt toimia sinun innostajanasi ja auttaa omaksumaan yksinkertaisia tapoja, joiden avulla voit olla tervein ja onnellisin versio itsestäsi.

Raakaleivonnan ABC -kirjan avulla opit korvaamaan helposti ja hauskasti prosessoidusta sokerista, gluteeniviljoista ja maidosta valmistetut herkut. Jaan kanssasi raakaleipomisen perusperiaatteet, kerron millaisia raaka-aineita on mahdollisuus käyttää ja näytän millaisilla eri tavoilla raakaleivonnaisia voidaan valmistaa. Tämän lisäksi olen kehittänyt kirjaan yli 40 herkullista reseptiä, joiden avulla pääset viemään oppimasi asiat heti käytäntöön ja tarjoamaan kehollesi parasta polttoainetta – makunystyröidesi nautintoa unohtamatta!

Kirjani on erityisesti sinulle, joka haluat viedä hyvinvointisi uudelle tasolle luopumatta syntisen hyvistä makuelämyksistä. Monipuolisten reseptien avulla pääset kokemaan millaista on elää makeaa elämää ilman inhottavaa verensokerin heilahtelua, päänsärkyä, kehon tukkoisuutta, tai vatsanpuruja. Sinun ei myöskään tarvitse laskea ainuttakaan kaloria, vaan opit kuuntelemaan kehosi luontaisia kylläisyyssignaaleja. Yksinkertaisia ravinto-oppeja soveltamalla sinun ei tarvitse potea enää ikinä huonoa omaatuntoa herkuttelusta, vaan voit antaa sille ronskisti koko käden.

Saat kirjani käsiisi E-kirja Mastermind -kurssin ansiosta. Tämä ammattimainen kurssi on mahdollistanut sen, että olen voinut keskittyä täysillä oman intohimoni toteuttamiseen ja oppia samalla niitä teknisiä taitoja, joita tarvitsen unelmieni toteuttamiseen.

Käy lukemassa lisää: raakaleivonnan-abc.launchrock.comwww.hannamarirahkonen.fiwww.facebook.com/raakaleivonnan.abc ja Instagrammissa yellowmood_.

 

Sari Parviainen

Vuoden lopulla julkaistava e-kirjani kertoo, mitä on klassinen homeopatia, miksi kannattaa mennä homeopaatin vastaanotolle ja mitä vastaanotolla tapahtuu.

Olen Sari Parviainen, klassinen homeopaatti.

Lähdin kirjoittamaan tätä kirjaa niiden kysymysten pohjalta, joita asiakkaani ovat minulle vuosien mittaan esittäneet. Haluan tutustuttaa lukijan täydentävään hoitomuotoon, jossa ihmistä hoidetaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti eikä keskitytä vain yhden oireen poistamiseen.

Kirjastani selviää kuinka homeopaattinen hoitoprosessi etenee sekä miten voit hoidattaa itseäsi hellemmin, luonnonmukaisemmin, ilman sivuvaikutuksia ja saada pysyviä tuloksia.

E-kirja Mastermind III -kurssi on ollut mielenkiintoinen sukellus digimarkkinoinnin maailmaan. Kurssin materiaalit ja opetusvideot ovat selkeitä ja tehtävät konkreettisia. Sinulla on ryhmä tukemassa ja kannustamassa sinua, kun tuntuu, ettei tästä hommasta tule mitään. Suosittelen lämpimästi!

Käy lukemassa lisää: homeopatiaopas.launchrock.com

 

Elina Hilden

Salaatteja värillä ja fiiliksellä- reseptiikkaa ja ravintotietoutta ruokatottumuksien keventämiseen.

Kirjan raikkaat, konstailemattomat reseptit ja selkeät kuvat johdattavat kokemattomankin kokkaajan menestyksen polulle. Reseptien kirjo vaihtelee aina kevyistä lounassalaateista ravitsevampiin salaattiyhdistelmiin. Lisäpotkua salaatteihin antavat pirteät pikkelssit sekä maukkaat kastikkeet. Salaatteihin käytetyt raaka-aineet löytyvät suomalaisista ruokakaupoista.

Kirja sisältää moninaisen reseptiikan lisäksi myös runsaasti hyödyllistä ravintotietoa. Lähtökohtana kirjan kirjoittamiselle ovat olleet osin kirjailijan omakohtaiset tavoitteet: omien päivittäisten ruokatottumuksien muuttaminen ja keventäminen sekä pysyvät muutokset ruokavaliossa.

Elina Hilden on graafinen suunnittelija, valokuvaaja ja suomentaja.

E-kirja Mastermind on loistava kurssi, suosittelen lämpimästi!

Käy lukemassa lisää: www.101salaattia.com

 

Pekka Halonen

Hyvinvointi ei ole sattumaa, vaan tietyin edellytyksin saavutettava tila. Pystyt saavuttamaan hyvinvointisi itse, ilman kalliiden konsulttien apua. Siinä ei ole mitään mystiikkaa, teet vain oikeita asioita. Saat aivan uuden näkökulman elämääsi. Valitse sille uusi taso tylsyyden ja hurmioitumisen välillä.

Henkinen kuntosali- kirjan saat ”ikuiseen” käyttöösi vain 29 eurolla. Se on kaikkien saatavilla. Luettuasi kappaleen aivojen evoluutiosta ymmärrät, miksi ihminen käyttäytyy joskus käsittämättömän epäinhimillisesti. Opit hallitsemaan tunne-elämääsi ja hyödyntämään sitä. Tunteet ovat ihmisen energialähde ja opit lataamaan energiaa suoraan aivoihisi. Kirja avaa myös melkoisen näkökulman seksuaalisuuden kiehtovaan maailmaan.

Sisäinen vuorovaikutus on kirjan lanseeraama uusi käsite tai toiminto, joka tarkoittaa limbisen järjestelmän ”tunnekeskuksen ja Cortexin ”viisaiden aivojen” välistä vuorovaikutusta. Opit myös ohjaamaan sitä. Voit muuttaa epätarkoituksenmukaisen käyttäytymisesi järkevälle tasolle. Vuorovaikutustaitosi paranevat. Saat rajattomat mahdollisuudet omien kykyjen ja ominaisuuksien kehittämiselle sekä menestymiselle kaikilla elämän alueilla.

Kirja rohkaisee lukijaa muuttamaan hyvinvoinnin esteenä olevia ajattelu- ja toimintatapoja. Kirja antaa sinulle yksinkertaisia kehittämismalleja ja ohjeita hyvinvoinnin rakentamisessa lähtökohdasta riippumatta ja perustelee, miksi hyvinvoinnin eteen kannattaa harjoitella. Kirja on erittäin tärkeä myös fyysisen kuntoilun harrastajille, alan yrittäjille ja ammattilaisille.

Olen Pekka Halonen. Elämästäni kului 45 vuotta ennen kuin ymmärsin, että hyvinvointi on enemmän, kuin tasapainotila hyvinvoinnin ja pahoinvoinnin välillä. Aloitin itse tavoittelemaan hyvinvointia ja minulle kävi henkisesti vähän samalla tavalla, kuin vaihtaessani mustavalkoisen telkkarini värilliseksi. Treenasin seuraavat 20 vuotta ja omien kokemusteni perusteella olen kirjoittanut Henkinen kuntosali- kirjan. Olen työskennellyt 40 vuoden ajan musiikkiterapeuttina psykiatrian ja neurologian aloilla sekä 30 vuoden ajan alan kouluttajana mm. tiede- ja ammattikorkeakouluissa. Olen itse kokeillut kaikki kirjassa suosittelemani keinot. E- kirjan julkaisupäivä on 11.11.2015 ja kirjasta selviää myös, miksi taiteet ja kulttuuri kehittävät hyvinvointia.

Kehittämiskeinot eivät välttämättä maksa mitään!

Tilaamalla e-kirjan ilmestymisviikon aikana vk. 46 saat sen 25 eurolla

Käy lukemassa lisää: henkinenkuntosali.launchrock.com