Vatsalihakset netistä

Vatsalihakset voi hankkia netistä – Katso video

Digivallankumouksen haastatteluputken pääsi kunniakkaasti korkkaamaan Joni Jaakkola. Joni on vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa luonut yhden Suomen johtavista voima-, ravinto- ja elämäntapavalmennusta tarjoavista yrityksistä, Optimal Performancen. Jos on halua saada vatsalihakset näkyviin, hauis isommaksi kuin naapurin pala sekä teräksiset rintalihakset, niin nämä kaverit tietävät, miten se tehdään. (Maksettu mainos, kiitos Joni lounaasta :D)

Optimal Performance on viimeisen parin vuoden aikana menestyksekkäästi valmentanut tuhansia ihmisiä nettipohjaisilla valmennuksillaan. Joni ja muu OP:n porukka ovat tällä saralla Suomessa pioneerejä. Olinkin todella innostunut, kun pääsin haastattelemaan Jonia!

Kun haluat saada selville, miten perinteisesti henkilökohtaisesti tehtävät valmennukset siirretään hyvin toimiviksi massavalmennuksiksi verkkoon, haluat varmasti katsoa seuraavan haastattelun. Ota ryhdikäs asento, jännitä vatsalihakset ja nauti show’sta.

Videolla esiin tulleita hyötyjä verkkovalmennuksista

  • Satojenkin kilometrien päässä asuvat asiakkaat pystyvät osallistumaan helposti valmennuksiin.
  • Aikatauluista tulee joustavat, eivätkä suosituimmat kellonajat ole enää pullonkaulana.
  • Osallistuminen on taloudellisesti mahdollista paljon laajemmalle joukolle kuin henkilökohtaisen valmentajan säännöllinen käyttäminen.
  • Verkkovalmennuksen tekijä pystyy suhteessa huomattavasti pienemmällä ajankäytöllä palvelemaan todella paljon suurempaa asiakaskuntaa.

Teräksiset vinkit verkkovalmennusten tekemiseen

  • Kuuntele asiakkaita. Kysy aktiivisesti heiltä palautetta.
  • Kehitä sisältöä palautteen mukaan.
  • Jos olet tekemässä ensimmäistä verkkovalmennusta, niin juttele mahdollisimman monen potentiaalisen asiakkaan kanssa etukäteen. Säästät helposti kuukausia aikaa, kun koulutus vastaa jo lähtökohtaisesti paljon paremmin asiakkaiden tarpeita.
  • Älä kuvittele, että verkkovalmennus olisi kerrasta piirrustuspöydältä lähtiessään valmis. Varaudu siihen, että mikään suunnitelma ei selviä sellaisenaan muuttumattomana, kun se törmäytetään asiakkaan kanssa.
  • Keskity itse asiantuntijana loistavan sisällön tuottamiseen asiakkaita varten ja hanki tekninen toteutus muualta (tähän on olemassa valmiina loistavia tuotteita).
  • Pidä hauskaa! (Pätee myös kaikkeen muuhun :))

Videolla mainitut Optimal Performancen verkkovalmennukset ovat Terveys & tasapaino, Oikotie optimaaliin sekä Muscle madness.

Mitkä muut koulutukset toimisivat mielestäsi hyvin online-maailmassa?

Vai ovatko tasapainoinen hyvinvointi ja tiukat vatsalihakset ainoat asiat, joiden valmennus verkossa tuo passiivista tuloa?

Henri Liljeroos

Olen yrittäjä ja skaalautuvien liiketoimintamallien ylin ystävä. Haluan, että suomalaiset asiantuntijat oppivat ottamaan hyödyn irti Internetin tuomista mahdollisuuksista. Verkkokurssit ja muut skaalautuvat koulutusmuodot ovat suurimmalla osalla vielä hyödyntämättä. Uskon, että tässä pystyn olemaan monen apuna ja tukena. Jos näet, että voin auttaa sinua, niin lähetä sähköpostia [email protected] ja jatketaan jutustelua :)