Esittelyssä Suomen mielenkiintoisimmat tietokirjat 2015: Vapaa-aika ja perhe


Kirjailijat ovat hyvällä asialla ja olisimme kiitollisia, jos auttaisit levittämään tietoa heidän kirjoistaan. Siispä, klikkaa alta ja auta. 🙂

Kirjatiivistelmien sisällysluettelo:

  • Annika Tanska – Virtaa pienten lasten äideille
  • Katja Koski – Selviä uhmaiästä lapsen sosiaalisia taitoja tukevalla menetelmällä
  • Taina Laaksonen – Muotiblogi haltuun! Bloggaajan opas tyyliniekoille

 

Annika Tanska

“Päiväni Murmelina – virtaa pienten lasten äideille”- e-kirja auttaa sekä kotiäitejä, että työssäkäyviä pienten lasten äitejä lisäämään omaa hyvinvointiaan, nostamaan omaa energiatasoaan ja tekemään välillä hektisestä ja ehkä joskus monotonisestakin arjesta helpompaa ja mukavampaa. Kirjan avulla pystyt kartoittamaan oman tämänhetkisen tilanteesi virtatasosi suhteen ja tekemään itsellesi toimintasuunnitelman, jolla pääset omaan hyvänolon tavoitteeseesi.

Huomaatko joskus olevasi tylsistynyt samanlaisena toistuvaan arkeen ja rutiineihin? Tuntuuko sinusta siltä, että olet aina väsynyt tai toivoisit, että sinulle olisi enemmän virtaa, jotta elämäsi olisi helpompaa ja miellyttävämpää? Kirja tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen katsauksen ravintoon, liikuntaan, arjen hallintaan, levon tärkeyteen ja läsnäoloon, joiden avulla pystyt nostamaan olemuksesi uudelle tasolle.

Kirja sisältää harjoituksia, joiden avulla voit kartoittaa nykyistä tilannettasi ja keksiä juuri sinun elämääsi sopivia ratkaisuja. Saat myös kasapäin esimerkkejä elävästä elämästä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua löytämään uudenlaisia näkökulmia omaan elämääsi. Kaikki kirjassa esitettävät ideat ovat helppoja toteuttaa jopa tässä vauhdikkaassa elämänvaiheessa, kun lapset ovat pieniä. Kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää parempaa elämää joka päivä, omien valintojen kautta.

Olen Annika Tanska, hyvinvointivalmentaja, NLP-practicioner ja KTM. Olen työskennellyt sekä valmennustehtävissä että kaupallisissa töissä. Tällä hetkellä olen kotiäitinä ja lähtenyt omien kokemusten kautta kirjoittamaan kirjaa kaikille äideille, jotka kaipaavat enemmän virtaa elämäänsä, koska väsyneenä kaikki tuntuu hankalammalta.

E-kirja Mastermind – kurssissa olen pitänyt helposti ymmärrettävistä valmennusvideoista, sekä positiivisesta kannustuksesta, jota valmennusvideot uhkuvat. Oman kirjan kirjoittaminen ja markkinointi on ollut tämän valmennuksen avulla selkeää ja helppo toteuttaa. Parasta minusta on se, että valmennukset voi katsoa missä vain milloin vain, kun itselle parhaiten sopii.

 

Katja Koski

“Mistä on helppo vanhemmuus tehty?”- e-kirja näyttää sinulle helposti omaksuttavan kasvatusmenetelmän, joka voi sujuvoittaa perheesi arkea huomattavalla tavalla. Nopeasti luettavassa kirjassani saat yksinkertaisen reseptin lapsen käyttäytymisen muuttamiseen hetkessä. Samalla saat konkreettisia arkeen vietäviä neuvoja, joiden avulla haluan tukea sinun vanhemmuttasi.

Mistä on helppo vanhemmuus tehty? Unohda uhkailu, jäähy ja rankaisu. Selviä uhmaiästä lapsen sosiaalisia taitoja tukevalla menetelmällä.
Harva meistä tavallisesta vanhemmasta on kasvatuksen ammattilainen. Silti jokaisen vanhemman eteen tulee se hetki, kun pitää miettiä mikä on minun tapani kasvattaa lapsiani. Tukea tähän saa kerran vuodessa neuvolasta tai päiväkodista. Riittääkö se?

Itse en kokenut näin. Olen Katja Koski, puheterapeutti, Fil.Toht. ja kahden lapsen äiti. Vielä vuosi sitten olin hyvin eksyksissä siitä, miten ohjaan ja autan lastani toimimaan itsenäisesti, olemaan kiva kaveri toisille lapsille ja käyttäytymään asiallisesti. Vanhemmuus tuntui vaikealta tehtävältä, jossa tunsin epäonnistuvani jatkuvasti. Pahimmillaan löysin itseni käyttäytymässä kuin nelivuotias uhmaikäinen. Töissäni pystyn motivoimaan lapsen kuin lapsen harjoittelemaan kanssani erittäin vaikeita asioita – ja varsinkin asioita, jotka ovat heille vaikeita. Ja lapset harjoittelivat – ilman mukinoita – ilman riehumista. Kotona tilanne oli hyvin erilainen. Mutta miksi?

Erään erityisen hankalan ja huudon täyttäneen kotipäivän iltana sisuunnuin totaalisesti. Vanhemmuuteen täytyi löytyä jokin helpompi tapa! Päätin, että teen toimintasuunnitelman jota ryhdyn kokeilemaan johdonmukaisesti. Kirjoitin suunnitelman paperille ja otin siihen mukaan kaiken osaamiseni lasten kuntoutuksesta ja siihen motivoinnista. Kun piirros oli valmis, tajusin että olin unohtanut yhden kaikista tärkeimmän osa-alueen silloin, kun kyseessä oli omat lapseni. Ja kun otin tämän alueen mukaan, vanhemmuudesta tuli helppoa.

Kirjani “Mistä on helppo vanhemmuus tehty?” näyttää sinulle helposti omaksuttavan kasvatusmenetelmän, joka voi sujuvoittaa perheesi arkea huomattavalla tavalla. Nopeasti luettavassa kirjassani saat yksinkertaisen reseptin lapsen käyttäytymisen muuttamiseen hetkessä. Samalla saat konkreettisia arkeen vietäviä neuvoja, joiden avulla haluan tukea sinun vanhemmuttasi.

Olen kiitollinen E-kirja Mastermind -koulutukselle ja Pekka Mattilalle, joka on näyttänyt minulle kuinka helposti pystyn tuomaan oman arjen asiantuntijuuteni toisten käyttöön. Jo nyt olen voinut pikaoppaallani ja Facebook-yhteisölläni (www.facebook.com/mopovanhemmuus) tukea toisia vanhempia uhmaiän pyörteissä.

Kirja julkaistaan 1.11.2015. Voit kuitenkin tutustua kirjaani ja menetelmääni heti osoitteessa www.mammakaveri.fi. Samalla annan sinulle pienen pikaoppaan uhmaikäisen lapsen kasvatukseen.

Tervetuloa helppoon vanhemmuuteen!

Käy lukemassa lisää: www.mammakaveri.fi

 

Taina Laaksonen

“Muotiblogi haltuun! Bloggaajan opas kaikenikäisille tyyliniekoille” auttaa muodista kiinnostuneita kirjoittajia ja kuvaajia tutustumaan nopeasti ja helposti bloggaamisen eri tyyleihin. Kuvaamalla ja kirjoittamalla voit oppia lisää omasta tyylistäsi, tukea tai neuvoa muita, löytää yllättäviä ideoita ja innostavia ihmisiä. Kirjan avulla löydät helpommin oman persoonallisen näkökulmasi, jotta et huku verkon uutisvirtaan.

Kirjaa varten on haastateltu 11 muotibloggaajilta eri puolilta maailmaa. Mukana on sekä blogimaailman seuratuimpia tähtiä kuten Sartorialist että tuoreita katumuodin tulkkeja. Haastateltavista jokainen jakaa aidosti oman tarinansa blogin aloittamisesta, näkemyksensä luovuudesta, yleisöstä, persoonallisesta sisällösta, inspiraation hakemisesta ja uudesta teknologiasta. Esimerkin voima rohkaisee sinua tarttumaan bloggaamiseen NYT!

Haluaisitko jakaa ideoitasi muodista ja tyylistä muiden samanmielisten kanssa? Mietitkö miten saada ideoita omaan pukeutumiseen? Ehkä epäröit aloittaa omaa blogia? Tai tarvitset kokeneiden bloggaajien rohkaisua ja neuvoja inspiration ylläpitämiseen? Miten saat blogisi näyttämään hyvältä? Kaikkiin näihin haasteisiin on nykyään helppoja vastauksia. Toimivaa tekniikkaa on tarjolla verkossa aivan ilmaiseksi. Jos olet joskus kaivannut juuri sinua kiinnostavaa muotiblogia, tee se nyt itse! Persoonallinen näkemyksesi voi ilahduttaa kaikkia heitä jotka etsivät juuri tätä puuttuvaa tyylitaivaan tähteä.

Muodista kirjoittaminen on kaikenikäisten, -kokoisten ja –tyylisten oikeus. Elämme suurten muutosten aikaa muodin kaikilla aloilla. Kuvaamalla ja kirjoittamalla voit oppia lisää omasta tyylistäsi, tukea tai neuvoa muita, löytää yllättäviä ideoita ja innostavia ihmisiä. Kirjan avulla löydät helpommin oman persoonallisen näkökulmasi, jotta et huku verkon uutisvirtaan. Opit millaista teknologiaa maailman seuratuimmat bloggaajat käyttävät ja kuulet millaisia haaveita aloittelevilla bloggaajilla on tulevaisuuden suhteen. Kirja tarjoaa haastattelujen lisäksi käytännönläheiset neuvot työkalujen valintaan, aikataulun laatimiseen, sisällön tuottamiseen ja blogin vaikutusten analysointiin.

Olen Taina Laaksonen, muotialan monipuolinen ammattilainen, digitaalisen kulttuurin kehittäjä ja tuottaja. Minulla on tutkinto vaatesuunnittelun, kauppatieteiden ja digitaalisen kulttuurin alalta. Olen käytännöllinen, maailmalle avoin ja utelias tutkija. Olen juuri palannut työjaksolta New Yorkista, missä tehtäväni oli tutkia muotiblogeja maailman suurimmalle muotimuseolle The Museum at The Institute of Technology’lle ja haastatella bloggaajia ympäri maailmaa.

E-kirja Mastermind -kurssin suurin etu on ollut sen käytännönläheinen ote: aikataulut, kirjoittamisen tuki ja riittävän pienet askeleet. Itseäni hyödytti suuresti myös huomio siitä, että tekstin ei tarvitse olla monimutkaista, eikä liian akateemista, ollakseen lukijalle hyödyllistä.