Satojen tuhansien ansiot kuudessa tunnissa

Meidän jokaisen sisällä on olemassa henkinen rahatermostaatti. Rahatermostaatti määrittää sellaisen ansainnan määrän, jonka koet mahdolliseksi ja luonnolliseksi itsellesi. Olen kuullut usein edesmenneen Jim Rohnin kuuluisan ajatuksen siitä, että olemme keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, joiden kanssa vietämme eniten aikaa. Tämä koskee myös ansaintaamme.

Voit kokeilla itse kuinka hyvin tämä ajatus pitää sinun kohdallasi paikkansa. Kirjoita paperille ne viisi ihmistä, joiden kanssa vietät eniten aikaa. Arvioi sitten kuinka paljon kukin heistä tienaa kuukausitasolla ja laske sitten heidän palkkojensa keskiarvo. Vertaa sitä sitten omaan kuukausiansioosi ja saatat yllättyä. Tein tämän testin itse jokin aika sitten ja se piti kutinsa yllättävän hyvin.

Näin muutama viikko sitten jotakin todella innostavaa. Jotakin, joka sai oman rahatermostaattini aivan sekaisin. Olimme Pekan kanssa Elevate -seminaarissa Kööpenhaminassa. Elevate on kolmepäiväinen seminaari henkilökohtaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Intensiivisten 14 tunnin seminaaripäivien aikana oli vain lyhyitä taukoja ja puhujat kaatoivat koko seminaarin ajan tietoa saavista niskaan. On olemassa erittäin vähän asioita, jotka innostavat minua ja Pekkaa yhtä paljon kuin uusien asioiden oppiminen. Kirjoitimme siis muistiinpanoja innosta soikeana ja käsi sauhuten!

Tällä kertaa suurinta sisäistä liikahdusta minussa ei saanut kuitenkaan aikaan seminaarissa saamani tieto. Liikahduksen sai aikaan innostava esimerkki, joka sai minut rakastumaan entistä palavammin digitaalisiin tuotteisiin. Näin omin silmin kuinka eräs puhuja ansaitsi satoja tuhansia euroja digitaalisten tuotteidensa avulla. Kuudessa tunnissa. Uskomatonta, mutta totta.

Tämä puhuja oli Brendon Burchard ja hän teki Elevate-seminaarissa ensiesiintymisensä Euroopassa. Ensimmäisenä seminaaripäivänä hän puhui kolme tuntia korkeasta suorituskyvystä, jonka jälkeen hän myi tuhannen dollarin hintaista High Performance Academy -verkkokurssiaan. Toisena seminaaripäivänä hän opetti kuinka asiantuntijat voivat ansaita enemmän verkossa digitaalisten tuotteiden avulla. Esityksensä päätteeksi hän myi kahden tuhannen dollarin hintaista Experts Academy -verkkokurssiaan. Kuudesta sadasta seminaarivieraasta noin sata henkilöä osti hänen kurssejaan. Tiedän henkilöitä, jotka ostivat molemmat kurssit. Ja tämä tapahtui skandinaviassa, ei USA:ssa!

Olen nähnyt Brendonin ennenkin lavalla ja tunnen hänen opetuksensa perinpohjaisesti. Olimme Pekan kanssa syksyllä 2012 hänen nelipäiväisessä Experts Academy Live -seminaarissa USA:ssa ja olemme viettäneet satoja tunteja hänen oppimateriaaliensa parissa. Olen toki ennenkin tiennyt, että hän on ansainnut verkossa kymmeniä miljoonia dollareita. Jokin sai sisäisen rahatermostaattini menemään kuitenkin juuri tällä kertaa sekaisin; erittäin kouriintuntuva ymmärrys siitä, että kuka tahansa meistä asiantuntijoista voi tehdä sen mitä hän teki! Jokainen meistä voi rakentaa loistavia digitaalisia tuotteita, puhua yleisölle ja myydä asiantuntemustaan. Myös täällä pohjolassa suuri yleisö on valmis maksamaan hyvistä verkkokursseista tuhansia dollareita. Ja miksei olisi, kun se on nykyään yleensä se edullisin ja tehokkain tapa kouluttaa itseään. Olen kuullut usein napinaa siitä, että Amerikkalaisille on helpompi myydä, siellä on isommat markkinat ja että Suomessa olisi jotenkin vaikeampi menestyä kuin USA:ssa. Nyt kuitenkin pääsi käymään niin, että homman toimivuus tuli todistettua kertaheitolla myös pohjoismaissa. Ehkä ansiot eivät ole aivan yhtä isoja kuin USA:ssa, mutta satoja tuhansia euroja muutamassa tunnissa täälläkin…

Petri_Pekka_Brendon

Brendon halusi meidän kanssa kuvaan

Toimikoon tämä innostavana esimerkkinä jos koet, että rahatermostaattisi on hieman säädetty hieman liian viileälle. On totta, että tämä 36-vuotias puhuja on tehnyt valtavan paljon työtä menestyksensä eteen. On totta, että hän on poikkeuksellisen lahjakas puhuja. On myös totta, että ilman Internetiä ja digitaalisten tuotteiden antamia mahdollisuuksia hän ei voisi pyörittää sellaista bisnestä, jota hän nyt pyörittää. Helpot työkalut verkkokurssien tekemiseen ovat kuitenkin jokaisen asiantuntijan saatavilla. Myös e-kirjat ovat loistavia digitaalisia tuotteita ja mikä parasta, voit nyt kirjoittaa ensimmäisen e-kirjasi valmentajan opastuksella ja ryhmän tukemana kuudessa kuukaudessa.

Seuraavassa artikkelissani kerron tarkemmin mitä Brendonin hattutemppuun vaadittiin ja miten voit alkaa työskennellä samanlaista bisnesmallia kohti. Siis sellaista bisnesmallia kohti, että voit asiantuntijana (esim. valmentajana, puhujana, kirjailijana, konsulttina) moninkertaistaa tulosi backend-tuotteittesi avulla. Palataan siis aiheeseen!

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Trackbacks

  1. […] NEWSSatojen tuhansien ansiot kuudessa tunnissaSisältömarkkinoinnin viiden kärki vuonna 2014Kumpaa sutta ruokit?Pölli ideat, toteuta paremmin […]

  2. […] Keith Cunninghamilta Elevate 2013 -seminaarissa, että oikeiden kysymysten esittäminen voi johtaa kehittymiseen. Kun aivoille […]