vieraskyna

Pölli ideat, toteuta paremmin digiaikana, rokkaa rankemmin

Tämä on Niko Vittaniemen tekemä vieraskynäartikkeli.

Oletko joskus miettinyt mistä kaikkein menestyneimmät bloggaajat kotisuomessa ja maailmalla saavat ideoita artikkeleihin ja asiakkaiden hankintaan? Entä kuinka niitä ideoita markkinoidaan tai yleensäkään kannattaa lähteä markkinoimaan?

Voit yleensä löytää vastauksen näihin kysymyksiin lukemalla heidän kirjoituksiaan ja kuuntelemalla heidän kokemuksiaan. Usein kuitenkin se tärkein asia ”Mitä tekisin toisin?” löytyy jostain rivien välistä. Oppimalla toisten kantapäiden kautta voit saada hyvän potkun omaan bisnekseesi ja päästä itse vauhtiin nopeammin. Usein ne vaikuttavimmat asiat voivat olla hyvinkin pieniä.

Ei varastamista, vaan tie arvokkaaseen sisältöön

Otsikon “pölli ideat” ei tarkoita kuitenkaan sitä, että kopioi/liitä -menetelmällä täytetään oma blogi tai kotisivut täysin samanlaisilla artikkeleilla ja informaatiolla kuin kilpailijalla. Se olisi myös tekijänoikeuksien loukkaamista.

Toisten virheistä ja menestyksestä oppiminen voi kuitenkin auttaa sinua hahmottamaan mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Näin voit myös parhaiten auttaa omia asiakkaitasi hyvällä sisällöllä ja saada itse hyötyä pitkällä aikavälillä. Olen tehnyt tämän blogipostauksen videon muotoon, sillä se on osoittautunut usein havainnollisimmaksi tavaksi.

Klikkaa video auki niin pääset aloittamaan pöllinnän

Bonusvinkki: Tiesitkö muuten, että video on todella kova juttu tällä hetkellä? Artikkeliin vähintään 150 sanaa, pari linkkiä ja video toimivat hakukoneissa jäätävän hyvin tänä päivänä.

Videossa mainitut palvelut ja lisää työkaluja:
Opensiteexplorer.org
Rivaliq.com
Socialmediaexaminer.com

Toivottavasti tästä oli apua! Lisää yrittäjän nettivinkkejä voit pölliä käyttöön blogistani osoitteesta www.innovitale.com.

niko-vittaniemiNiko Vittaniemi on kotisivujen suunnittelija, hakukoneoptimoija ja luova hullu Innovitale-yrityksen takana. Hänen tavoitteenaan on luoda parempi internet ja tehokkaampia kotisivuja alusta lähtien. Vinkkien pohjalla on nähdyt ja testatut kokemukset ja oma tausta “mitä olisin halunnut tietää aloittaessa”.

Digivallankumouksen Vieraskynä

Jos haluat kirjoittaa vieraskynäartikkelin Digivallankumouksen lukijoille, ole meihin yhteydessä. Julkaisemme aiheita, jotka liittyvät yleisesti digitaalisiin tuotteisiin ja niiden tekemiseen, myyntiin sekä markkinointiin. Voit lähettää aihe-ehdotuksesi osoitteeseen [email protected].

Trackbacks

  1. […] NEWSPölli ideat, toteuta paremmin digiaikana, rokkaa rankemminÄrsyttääkö Bitstrips?Minä ja me – yksilö vai joukkue?Haluatko oppia nopeammin? Uusi […]