internet-markkinointi

Opas: 9+1 työkalua verkkokurssin tekemiseen

Olemme saaneet jonkin verran kyselyitä verkkokurssien tekemiseen liittyen. Monet kysymyksistä on liittynyt välineistöön ja työkaluihin, joilla verkkokurssin sisällön saa tuotettua kaikkein mukavimmin.

Digivallankumouksen porukka on itse tehnyt ja ollut sparraamassa monen verkkokurssin tekemistä. Monen kokeilun kautta olemme saaneet kasaan todella hyvän setin työkaluja, joilla verkkokurssien tekeminen sujuu vaivattomasti eikä liiallista säätämistä eri välineiden kanssa synny. Olemme pyrkineet myös löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaita mahdollisia laitteita ja ohjelmistoja.

Jotta säästäisit vaivaa ja rahaa, teimme sinulle ilmaisen oppaan, jossa esitellään parhaaksi havaitut 9 + 1 työkalua verkkokurssien tekemiseen. Voit halutessasi ottaa suoraan käyttöön hyvin toimivat työkalut, eikä aikaa mene hukkaan 🙂

Lataa opas nyt tästä! >>

Opas: Työkalut verkkokurssin tekemiseen

Lataa opas nyt tästä! >>

Henri Liljeroos

Olen yrittäjä ja skaalautuvien liiketoimintamallien ylin ystävä. Haluan, että suomalaiset asiantuntijat oppivat ottamaan hyödyn irti Internetin tuomista mahdollisuuksista. Verkkokurssit ja muut skaalautuvat koulutusmuodot ovat suurimmalla osalla vielä hyödyntämättä. Uskon, että tässä pystyn olemaan monen apuna ja tukena. Jos näet, että voin auttaa sinua, niin lähetä sähköpostia [email protected] ja jatketaan jutustelua :)

Trackbacks

  1. […] NEWSOpas: 9+1 työkalua verkkokurssin tekemiseenSuomalaiset brändit Pinterestissä5 tutkimusta sosiaalisesta mediastaMiksi puhutaan […]