Lukijakysely

Mitä saisi olla?

Ensinnäkin iso kiitos kaikille lukijoille ja palautetta lähettäneille tähän saakka! 🙂 Kun toukokuun 2013 loppupuolella avasimme Digivallankumous.fi-sivuston, uskalsimme vain toivoa tällaista vastaanottoa.

Kesän aikana ilmestyneissä 20:ssa artikkelissa olemme käsitelleet monenlaisia aiheita. Mukaan on mahtunut mm. juttua e-kirjojen tekemisestä, videohaastatteluita, tuoreen yrittäjän alkutaipaleen seuraamista sekä suunnitelma 100 000 euron lisäansioista.

Nyt teillä on hyvä mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa Digivallankumouksen sisältöön! Haluamme, että kaikki kirjoitukset ja videot ovat juuri sellaisia, jotka teitä kiinnostaa. Voit nyt vaikuttaa heti, kun vastaat lyhyeen kyselyyn.

Klikkaa tästä ja vaikuta helposti siihen, mitä juttuja saat lukea ja kuinka mielenkiintoisista aiheista teemme sinulle videoita.

Siirry kyselyyn >>

P.S. Tähän lyhyeen kyselyyn vastaamalla saat ensimmäisenä ilmaiseksi Digivallankumous.fi:n lanseerauksen avaavan raportin, joka on valmistumassa pian.

Henri Liljeroos

Olen yrittäjä ja skaalautuvien liiketoimintamallien ylin ystävä. Haluan, että suomalaiset asiantuntijat oppivat ottamaan hyödyn irti Internetin tuomista mahdollisuuksista. Verkkokurssit ja muut skaalautuvat koulutusmuodot ovat suurimmalla osalla vielä hyödyntämättä. Uskon, että tässä pystyn olemaan monen apuna ja tukena. Jos näet, että voin auttaa sinua, niin lähetä sähköpostia [email protected] ja jatketaan jutustelua :)