Digivallankumouksen arvonta

Voita iPad ja muuta digivallankumouksellista!

Nyt sinulla olisi elämäsi tilaisuus tehdä seuraavat: 1) lue tämä artikkeli ja 2) voita iPad sekä muuta digivallankumouksellista! Meillä on ollut jo pidempään käynnissä arvonta, jossa voit voittaa iPadin, t-paitoja ja loistavia verkkokursseja. Jos et vielä ole osallistunut arvontaan, kannattaa se tehdä nyt liittymällä Digivallankumouksen Sisäpiiriin tästä. Muutimme juhannuksen takia arvonnan aikataulua hieman ja se suoritetaan perjantaina 28.6. Voittajat julkaistaan ainakin Digivallankumouksen Facebook -ryhmässä ja Sisäpiirissä noin viikon sisällä arvonnasta.

Arvonnan päivitykset:

 • 28.6.2013 (klo 9:56): 28 tykkäystä matkaa 129€ arvoiseen palkintoon (osallistuminen arvontaan loppuu tänään keskiyöllä)
 • 28.6.2013 (klo 9:54): Ollaan menty 1050 jaon yli ja uusi palkinto on mukana arvonnassa
 • 25.6.2013 (klo 14:01): Muuta Maailmasi -rentoutuskurssin (arvo 69€) lisätty
 • 25.6.2013 (klo 14:00): Foamroller + kurssi -yhdistelmää (arvo 129€) lisätty
 • 25.6.2013 (klo 13:56): 2 x Home Workout Challenge -kotitreenausohjelmaa (arvo yhteensä 78€) lisätty
 • 24.6.2013 (klo 15:14): 1000 jaon raja on mennyt rikki ja Täyttä Elämää Nyt -valmennus! (arvo 499€) lisätty

Liittymällä Sisäpiiriläiseksi saat arvontaan osallistumisen lisäksi:

 1. Kohta julkaistavan videostudiossa kuvatun verkkokurssimme siitä miten voit päästä verkkokurssien kanssa alkuun.
 2. Viikkokatsauksen tärkeimpiin digivallankumouksellisiin asioihin.
 3. Vain sisäpiiriläisille tarkoitettua laadukasta materiaalia, jota julkaistaan aika-ajoin.
 4. Tiedon tulevista arvonnoista.
 5. Sisäpiiriläisen viileän statuksen. 😉

Jaamme sitä enemmän palkintoja, mitä enemmän Digivallankumousta on jaettu sosiaalisessa mediassa. Laskemme jaot yhteen ja tämä jakojen määrä määrittää arvottavat palkinnot Sisäpiiriläisten kesken. Käytännössä siis jakamalla Digivallankumousta sosiaalisessa mediassa parannat mahdollisuuksiasi voittaa, jos olet Sisäpiirissä.

Arvonnassa olevat palkinnot

Tällä hetkellä arvonnassa olevat palkinnot (artikkelin lopussa on kerrottu vielä lisää näistä):

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä meillä on noin 900 jakoa sosiaalisessa mediassa. Kun ylitämme 1000 tykkäystä, arvomme myös Aaro Löfin Täyttä Elämää Nyt -valmennuksen, joka on peräti 499€ arvoinen. Lupaamme vielä laittaa tähän päälle lisäpalkintoja, jos 1000 tykkäystä ylitetään. Arvonnan tämänhetkinen tilanne kannattaa käydä katsomassa viralliselta arvontasivultamme.

Jos siis haluat lisää palkintoja tai vain auttaa meitä leivittämään sanomaamme kavereillesi, voit halutessasi painella alla olevia sosiaalisen median nappuloita. 🙂

Kilpailu on päättynyt.

Sitten pieni tarina elämästäni, joka liittyy valitsemiimme palkintoihin…

Miksi opiskelu on tärkeää?

Juhannus on nyt takanapäin ja se sujui itselläni hyvin rennoissa merkeissä opiskellen, rauhoittuen, mietiskellen ja terveellistä grilliruokaa syöden sen mitä nyt saunomiselta sekä uimiselta ehti. Kaikki voi kuulostaa hyvinkin perisuomalaiselta, jos opiskelun ottaa pois laskuista. Voi kuulostaa kenties oudolta, että miten opiskelu, rentoutuminen ja mukava mökkielämä kuuluvat toisiinsa.

Muutama vuosi takaperin minuun iski ahdistusta ja turhautumista muistuttava tunnetila. Jotenkin tuntui siltä, että en oikein tiennyt mitä halusin ja mihin suuntaan halusin kehittyä. Tämä tunnetila oli kehittynyt vaivihkaa taustalla ja pikkuhiljaa se nosti päätään. Ehkä tätä tunnetta pystyisi kuvailemaan hyvin tuskastumiseksi nykyiseen tilanteeseen, jossa mikään ei oikein kunnolla liikahtanut eteenpäin. On totta, että tein paljon kaikenlaisia asioita, mutta se jokin puuttui elämästä.

Kaikki tämä huipentui yhteen aurinkoiseen sunnuntaihin, jonka muistan kuin eilisen. Tällöin olin turhautuneempi kuin koskaan ja todella alkoi tuntua siltä, että nyt on pakko ottaa härkää sarvista ja keskittyä ongelman sijasta sen ratkaisuun. Mietin sitä mikä oli perimmäinen syy turhautumiselleni ja miten tämän syyn voisi korjata. Asiaa pähkäiltyäni tajusin, että suurin tekijä tunnetilalleni oli ammatillisen kehitysvauhtini hitaus – se ei nimittäin ollut lähelläkään sitä mitä olisin sen halunnut olevan.

No, mikä sitten hidasti kehitysvauhtiani? Tähän löysin kolme päätekijää: liian moneen aiheeseen keskittyminen, ajatusten harhailu ja opiskelun pieni prioriteetti elämässäni. Opiskelin samaan aikaan asioita liittyen ravintoon, liikuntaan, itsensä kehittämiseen, yrittämiseen, ohjelmointiin, bisnekseen, sijoittamiseen ja markkinointiin. Ongelmana tässä oli se, että päivässä on vain 24 tuntia ja viikossa 7 päivää. Kun opiskelin yhtä asiaa, tuntui siltä, että laiminlöin muita opiskelemia aiheita. Sitten, kun vaihdoin toiseen aiheeseen, sama juttu toistui. Tämä aiheutti negatiivisia tuntemuksia koko opiskelua kohtaan, joka puolestaan laski sen prioriteettiä elämässäni.

Päätin ratkaista kaikki kolme ongelmaa kertarysäyksellä. Ensimmäiseksi karsin fokuksessa olevien aiheiden määrän kahdeksasta vain yhteen. Valitsin aiheen sen mukaan, mikä palvelisi minua parhaiten ammatillisesti. Fokusoidessani vain yhteen asiaan, en stressannut muiden aiheiden opiskelusta, jotka eivät sillä hetkellä edistyneet. Eihän ne olleet edes fokuksessani! Tämä siis taklasi myös toisen ongelman kertaheitolla. Kolmanneksi nostin opiskelun prioriteettia ja päätin, että opiskelen joka ikinen päivä tunnin ajan riippumatta päivästä. Tämä oli aluksi vaikeaa, kunnes tein kaksi muutosta. Ensiksi muutin ajatusmallejani siten, että minulla oli 23 tuntia päivässä aikaa levätä, urheilla, tehdä töitä jne. ja yksi tunti aikaa opiskella markkinointia. Lisäksi tein opiskelusta mahdollisimman rentoa, mukavaa ja hauskaa. Nykyään olen jo siinä pisteessä, että minun yksi suosikkiasioista elämässä on ottaa lasi luomupunaviiniä ja opiskella kaikessa rauhassa. 🙂

Opiskeluun keskittyminen on yksi tärkeimmistä muutoksista mitä olen elämässäni tehnyt. Tavoitteenani on tällä hetkellä nostaa lukemieni e-kirjojen määrä vuodessa 52:een. Tämä tarkoittaisi 520 kirjaa 10 vuodessa. Jos ajatellaan, että yhteen kirjaan tiivistyy kirjoittajalta keskimäärin 10 vuoden kokemus, tämä tarkoittaisi 5200 vuoden kokemusta. Voinko saada tällä etua elämässäni? No totta kai voin! 🙂 Tähän vielä päälle verkkokurssit, nettiseminaarit, jäsenohjelmat, audio-ohjelmat ja mielenkiintoiset keskustelut mentorini ja niiden valmentajien kanssa, joita autan. Lisäksi olen huomannut, että jos en opiskele uutta, ajatukseni kiertävät samaa rataa. Kun opiskelen uutta, minulla on myös uutta ajateltavaa. Tämä on mahtava tunne!

Arvonnan palkinnot

No miten opiskelun tärkeys sitten liittyy Digivallankumouksen arvontaan? Mietimme hyviä palkintoja ja päädyimme tukemaan digitaalista oppimista. Uskomme, että nämä palkinnot voivat tuoda sinulle lisäarvoa olit sitten valmentaja tai et.

Kierrämme ahkerasti erilaisissa tapahtumissa ja on ollut hauska huomata se, miten paljon Digivallankumouksen t-paita herättää mielenkiintoa. Monet ovat tulleet nykimään meitä hihasta ja kyselemään lisää Digivallankumouksesta. Tämä on tuonut meille uusia tuttavuuksia ja avannut pääsyn mielenkiintoisiin keskusteluihin! Ehkäpä sinulle tulee käymään samoin, jos onnetar suosii sinua.

iPad Mini on puolestaan erinomainen laite opiskeluun. Siinä on mukavan kokoinen näyttö, käyttöliittymä on helppoudessaan vertaansa vailla ja akku kestää erinomaisesti. Se on lähes täydellinen laite esim. verkkokurssien katseluun, e-kirjojen lukemiseen tai vaikkapa audio-ohjelmien kuunteluun. Voi sillä myös tuottaa materiaalia tuleville digitaalisille tuotteillesi. Voit vaikka kuvata koko verkkokurssisi videot, hahmotella miellekartan e-kirjallesi tai vaikkapa nauhoittaa koko audio-ohjelmasi sisällön.

Foamroller-verkkokurssin ja Foamrollerin avulla voit hyvin päästä tutustumaan miten fyysinen tuote ja verkkokurssi nivotaan yhdeksi saumattomaksi paketiksi. Tämä toimii lisäksi erinomaisena esimerkkinä hyvin laaditusta verkkokurssista. Kurssin sisällön avulla voit pitää itsesi paremmassa kunnossa, huoltaa kehoasi ja esim. palautua nopeammin. Voit ajatella Foamrollerin henkilökohtaiseksi hierojaksi, jolla pystyt pitämään kehostasi huolta.

Mielikylvyn Muuta Maailmasi -verkkokurssin avulla tutustut todella hyödylliseen verkkokurssiin, jonka avulla opit hallitsemaan stressiä ja rentoutumaan. Rentoutuneempi olotila auttaa keskittymisessä, parantaa unenlaatua, tekee mielestä positiivisemman, oppimiskyky paranee ja voit löytää itsestäsi uusia puolia.

Jos menemme yli 1000 sosiaalisen median jaon, lisäämme arvontaamme vielä Aaro Löfin 499€ arvoisen Täyttä Elämää Nyt -verkkokurssin. Tässä on yhdistetty hienosti henkilökohtaista valmennusta verkkokurssiin. Materiaalia on todella paljon ja kurssin palaute on ollut äärimmäisen hyvää. Tämä kurssi on kaikille niille, jotka haluavat tehdä elämästään parempaa.

Nyt siis kannattaa vielä osallistua arvontaan liittymällä Digivallankumouksen Sisäpiiriin tästä linkistä. Arvonta suoritetaan perjantaina 28.6. ja voittajista ilmoitetaan viikon kuluessa ainakin Sisäpiirissä ja Facebook-ryhmässämme. Lyhyestä virsi kaunis, osallistu siis sisäpiiriin ja voita iPad sekä muuta digivallankumouksellista. 🙂

Lisäksi vielä pienimuotoinen ilmoitus. Torstaina 27.6. klo. 8 julkaistaan ABC-artikkelisarjamme ensimmäinen kirjoitus. Kyseessä on hieman laajempi artikkeli erilaisista digitaalisista tuotteista. Kannattaa siis tulla vierailemaan sivuillamme silloin!

Pekka Mattila

Autan valmentajia, kouluttajia ja yrittäjiä saamaan vaikutusta maailmaan digimarkkinoinnin ja digituotteiden, kuten e-kirjojen, audio-ohjelmien ja verkkokurssien avulla. Olen Digivallankumouksen ja Campwiren yksi perustajista. Jos haluat minut puhumaan, valmentamaan tai konsultoimaan yritystäsi, ota yhteyttä [email protected] ja sinulle vastataan pian.