Unelma

Mitä minä oikeasti haluan?

Tänä yksilöä korostavana aikana meitä rohkaistaan kysymään itseltämme jatkuvasti “mitä minä oikeasti haluan?” Mikä on iso unelmani?

Kuitenkin tuntuu, että kovin harva tuntuu tietävän vastauksen tähän kysymykseen. Internetin ansiosta maailma näyttäytyy mahdollisuuksia pursuavana buffet-pöytänä. On vaikeaa valita kun mahdollisuuksia on niin paljon!

Haluamme kokea elämämme ja työmme merkityksellisiksi. Kokemuksemme elämästä muodostuu pitkälti suhteestamme toisiin ihmisiin, jonka takia pelkästään itseen kohdistuva unelma voi tuntua tyhjältä. Tarvitsemme itseämme suuremman tarkoituksen.

“Jos sinulla ei ole mitään tai ketään, jonka puolesta voisit kuolla, sinulla ei ole myöskään syytä elää.” -Martin Luther King

Mitä jos kysymys “mitä minä oikeasti haluan?” onkin vajavainen, koska se keskittyy vain itseen?

Petri Hiissa kertoi Täysii-seminaarissa, miten voit löytää tien täyttymyksellisempiin unelmiin kysymällä itseltäsi parempia kysymyksiä. Kysymyksiä, joiden myötä myös muut mahtuvat mukaan unelmaasi.

Käännä ääntä kovemmalle ja katso nyt videotallenne Petrin puheesta. Opit videolta mm. miten autat itseäsi auttamalla muita ja kuinka voit saavuttaa omat unelmasi, kun autat muita saavuttamaan omansa.

Kun mietit tästä lähtien unelmiasi, mieti

  • Keitä muita unelmani voi auttaa, miten?
  • Miten unelmani voi auttaa yhä useampia ihmisiä?

P.S. Jos haluat toteuttaa unelmasi menestyvästä verkkoliiketoiminnasta, katso tämä maksuton videovalmennus, joka opettaa sinulle miten menestyt auttamalla muita.

P.P.S. Videolla mainittu Täydellinen haaste -verkkokurssi on käynnissä 29.1. – 14.3.2016. Voit edelleen ilmoittautua mukaan.

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]