Digivallankumous vaihe 2 -artikkelin kansikuva

Digivallankumouksen uusi lähtö

Entistä enemmän menestystarinoita muuttuvassa maailmassa

Digivallankumous luo nahkaansa nyt uuden “lukuvuoden” kunniaksi uudestaan.

Olemme viimeisten vuosien aikana keskittyneet pääasiassa levittämään tietoa niistä mahdollisuuksista, mitä digitaalinen asiantuntijabisnes tarjoaa. Kuinka loppuelämää ei eletäkään työn ehdoilla, vaan käännetään kuvio toisin päin? Siirrytään ns. lifestyle-bisnekseen. Miten osaaminen paketoidaan ja tuotteistetaan digitaalisiksi tuotteiksi, kuten verkkokursseiksi?

Digivallankumous on tavoittanut paljon suuremman yleisön kuin alunperin uskalsimme kuvitellakaan. Jo pelkästään Digivallankumouksen sisäpiiri-sähköpostilistalle on liittynyt yli 25.000 aallon harjalla olevaa huikeaa tyyppiä.

Tietoisuus siitä, mitä skaalautuvat digibisnekset mahdollistavat ja miten työ rakennetaan tukemaan omaa elämää, on levinnyt kulovalkean tavoin!

Vierestä seuranneena olemme kuitenkin huomanneet, että pelkkä mahdollisuuksien sisäistäminen ei aina riitä. Valitettavan monelta on puuttunut osa taidoista, jotka vaaditaan nykyajan digibisneksen kasvattamiseen.

Mahdollisuuksista kertomisen lisäksi Digivallankumous tulee jatkossa keskittymään myös näiden puuttuvien palasien kattavaan opettamiseen.

Olemme kahlanneet läpi nyt satoja palautteitanne ja toiveitanne. Nämä yhdistettynä omaan näkemykseemme tulevaisuuden osaamistarpeista muodostavat pohjan sille, mitä kaikkea tulet vielä kauttamme oppimaan.

Testaamme itse jatkuvasti kaikkea mielenkiintoista uutta. Osa esim. uusista markkinointitaktiikoista on aivan puppuja, mutta osa puree kuin häkä.

Tiedämme, että aika on sinunkin kallisarvoisin resurssi ja siksi voitkin ajatella meitä henkilökohtaisina myytinmurtajinasi ja mentoreinasi. Me testaamme, mitä käsiimme saamme ja kerromme sinulle eteenpäin, mitkä läpäisevät testin.

Kommentoi alle, mitä kaikkea odotat tulevaksi. Teemme parhaamme vastataksemme toiveeseesi 🙂

Henri Liljeroos

Olen yrittäjä ja skaalautuvien liiketoimintamallien ylin ystävä. Haluan, että suomalaiset asiantuntijat oppivat ottamaan hyödyn irti Internetin tuomista mahdollisuuksista. Verkkokurssit ja muut skaalautuvat koulutusmuodot ovat suurimmalla osalla vielä hyödyntämättä. Uskon, että tässä pystyn olemaan monen apuna ja tukena. Jos näet, että voin auttaa sinua, niin lähetä sähköpostia [email protected] ja jatketaan jutustelua :)