Unelmaduuneja ei löydetä. Niitä tehdään. Videotallenne Täysii-seminaarista!

Täysii-seminaari järjestettiin marraskuussa 2013 jo toista kertaa. Tapahtuma kokosi jälleen Tampereen legendaariseen Ilves-hotelliin pari sataa itsensä kehittämisestä innostunutta henkilöä. Seminaarin teema oli tällä kertaa työhyvinvointi ja kun sain kutsun puhujaksi, niin aloin miettiä, että mikä yksittäinen asia vaikuttaa eniten työhyvinvointiin.

Lopulta keksin vastauksen: työhyvinvoinnin perusta on se, että työtä tekevä henkilö tekee ja kokee tekevänsä itselleen oikeaa työtä.

“Ei ole mitään niin hyödytöntä kuin tehdä tehokkaasti sitä, mitä ei pitäisi tehdä lainkaan.” –Peter F. Drucker

Jollet vielä ole löytänyt itsellesi unelmaduunia, niin relaa. Sellaista ei luultavasti ole vielä sinulle olemassa, vaan pääset rakentamaan sen ihan itse! Ota hyvä asento ja kaiva esiin muistiinpanovälineet, sillä seuraava video voi herättää ajatuksia siitä millainen sinun unelmaduunisi voisi olla. Kirjaa ajatukset ylös ja ota joka päivä vaikka pienikin askel kohti unelmiasi.

Seminaaripuheeni Lifestyle-yrittäjyydestä, ole hyvä:

Täysii-seminaarin videotallenteen on tuottanut JooWorks.

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]