Haastattelu

Tie itsetuntemukseen käy verkkovalmennuksen kautta – Aaro Löfin videohaastattelu

Aaro Löf on elämänvalmentaja, joka auttaa asiakkaitaan elämään täyttä elämää. Täysi elämä löytyy Aaron mukaan itsetutkiskelun avulla ja hänen Täyttä Elämää Nyt -verkkovalmennus auttaa sinut matkalle syvään itsetuntemukseen. Aaro kertoo, että haasteemme aiheutuvat pääosin itsetuntemuksen puutteesta. Itsetuntemuksen parantuessa ihminen oppiikin tunnistamaan todellisen itsensä ja unelmansa.

Aaro on Suomessa todellinen verkkovalmentamisen pioneeri ja hän paljastaa videolla, että verkossa valmentaminen on ollut hänelle erittäin antoinen oppimiskokemus. Katso video nyt, niin tiedät miksi!

Vinkki verkkovalmentajille

Tämä video on kuvattu Skype-etäyhteyden yli ja on hyvä esimerkki siitä, mitä jokapäiväinen teknologia mahdollistaa. Tällaisia videoituja asiantuntijahaastatteluja voi käyttää helposti digitaalisten tuotteiden osana tuomassa lisäarvoa ja laajempaa perspektiiviä. Riittää, että kummallakin on nettiin kytketty tietokone, jossa on web-kamera ja vaikkapa kuulokkeet handsfree-mikrofonilla. Tämän videon nauhoittamiseen on käytetty edullista Call Recorder for Skype -ohjelmaa.

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]