Haluatko tiimiimme?

Huima mahdollisuus on juuri avautunut, sillä Digivallankumous etsii joukkoonsa upeaa markkinointiosaajaa, joka todella saa asioita aikaan ja haluaa olla muuttamassa Suomea kanssamme.

Jos eksyit tänne jotenkin vahingossa, etkä vielä tunne Digivallankumousta ja Digiyliopistoa, niin tässä oleellisin:

Digiyliopisto on Digivallankumouksen huippuvalmennus, joka auttaa uuden ajan digiyrittäjiä (esimerkiksi kouluttajia, valmentajia ja asiantuntijoita) luomaan vapautta ja vaurautta jatkuvasti tuovia digibisneksiä, jotka ovat linjassa oman sisimmän kanssa.

Uskomme siihen, että vapaus ja vauraus virtaavat sydäntä kuuntelemalla. Kun tehdään hyvää fiksusti, saadaan hyvää runsaasti.

Digiyliopisto käynnistyi ensimmäisen kerran tammikuussa 2018 ja kahden upean vuoden jälkeen se on kasvanut siihen pisteeseen, että tarvitsemme tiimiimme vahvistusta, jotta voimme tehdä Suomeen vielä kertaluokkaa isomman muutoksen.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin kenties tässä kohtaa sinä astut mukaan kuvaan

Koska tehtävämme on iso, tarvitsemme tiimiimme vahvistusta. Yhdessä saamme enemmän aikaan ja pääsemme pitkälle.

Etsimme Digiyliopistoon henkilöä, jonka kanssa teemme yhdessä uuden ajan digiyrittäjyydestä ilmiön Suomessa. Haluamme olla osaltamme vaikuttamassa isosti yrittäjyyden kulttuuriin. Haluamme tänne lisää digiyrittäjiä, joiden ei tarvitse kamppailla toimeentulonsa kanssa ja jotka saavat äänensä kuuluville, eli kaiken hyvän itsestään ulos. Näin myös heidän asiakkaat saavat sen avun, jota he tarvitsevat.

Jos olet etsimämme henkilö, niin tehtäväsi Digiyliopistossa liittyvät kiinteästi markkinointiin, pitäen (Digiliikkujan) pyörät pyörimässä. Tehtäviisi kuuluu myös kumppanuusmarkkinointiohjelman tekeminen, jossa nykyisiä Digiyliopiston oppilaita ja tarkkaan valikoituja kumppaneita koulutetaan ja innostetaan hyviksi suosittelijoiksi (ilman tyrkyttämistä, aivan kuten itsekin opetamme). Meille on annettu näky suositteluohjelmasta, jossa hyvä moninkertaistuu kaikin tavoin.

Jos vieläkin kuulostaa hyvältä, tässä lisätietoa työstä

Työ on alkuun osa-aikaista, jotta voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivan toimenkuvan. Työt voivat alkaa välittömästi ja laajentua kokopäiväiseksi nopeastikin asioiden kehittyessä hyvin. Voit tehdä töitä mistä haluat, mielellään kuitenkin Suomen aikavyöhykkeen lähettyviltä. Toimistomme on Tampereella, mutta suurin osa tiimistä on hajautettu. Työporukkamme on sydämellistä ja toisistaan välittävää. Tämä on sinulle, jos etsit lämminhenkistä työyhteisöä, jolla on suuri palo auttaa ihmisiä tehden asioita uudella tavalla. Tiimiämme on lisäksi kuvailtu ”todella ainutlaatuiseksi”, koska meillä on hauskaa ja pilke silmäkulmassa. 🙂

Työskentely tapahtuu lähtökohtaisesti alihankintasuhteena yrityksesi tai laskutuspalvelun kautta. Laita hakemukseen toivomasi tuntilaskutushinta, huomioiden tehtävän jatkuva luonne. Mahdollisuus on myös työsuhteeseen. 

Jos olet edelleen kiinnostunut, tässä pakolliset ominaisuudet ja taidot:

 • Luotettavuus  – kun jotain on sovittu, niin asiat tulevat ajoissa tehtyä
 • Järjestelmällisyys – Saat asiat järjestelmällisesti suunniteltua ja toteutettua valmiiksi asti
 • Omatoimisuus – Osaat käyttää Googlea ja hakea sieltä vastaukset perusjuttuihin
 • Tekninen pystyvyys – Tietotekniset laitteet pysyvät hyppysissä ja tarvittaessa pystyt esim. tekemään webinaarin. Jos jokin ei ole tuttua, niin otat sen haltuun helposti.
 • Halu oppia – Olet nopea oppimaan uutta, koska pidät uuden oppimisesta
 • Vastuun kantaminen – Uskallat ottaa vastuuta isommistakin kokonaisuuksista
 • Kyky työskennellä itsenäisesti – Tiimi on hajautettu, joten aina vieressä ei ole henkilöä, jolta kysyä (tiimichat kuitenkin toimii ja tiimi on superkiva)
 • Yhteistyökyky – Sovit hyvin yhteen tiimimme kanssa ja ymmärrät, että avoin kommunikaatio on avain toimiviin ihmissuhteisiin. HUOM! Laita pieni video itsestäsi tähän hakemukseen, esim. lataamalla se Youtubeen listaamattomaksi (“unlistediksi”)
 • Hyvät kommunikointitaidot – Sinulta sujuu sekä kahdenkeskiset keskustelut, että inspiraation ja informaation jakaminen isommalle joukolle
 • Tunnollisuus – Noudatat ohjeita tarkasti, mutta uskallat tarvittaessa myös haastaa ajatuksemme

Olisi huippua, jos nämä löytyisivät sinulta myös:

 • Sinulla on oikeasti halu toimia juuri meidän, Digivallankumouksen kanssa
 • Olet kiinnostunut digibisneksistä ja ihmisistä niiden takana
 • Olet ollut rakentamassa isompia koulutuksia ja/tai valmennuksia
 • Olet ollut rakentamassa livetilaisuuksia, joista voi olla ylpeä
 • Ymmärrät kuinka asiakkaita hankitaan verkon välityksellä
 • Halu parantaa kaikkea jatkuvasti

Arvostamme myös seuraavia:

 • Kokemusta digibisnesten perustyökaluista: WordPress, ActiveCampaign / Mailchimp, Zoom, videoeditointiohjelma, Keynote, Campwire (😊), jne.
 • Perusosaaminen Facebook-mainostamisesta (mainoseditori, uudelleenmarkkinointi ym.)

Ymmärrämme, että voit olla hakemamme henkilö ja että kaikki yllä olevasta listasta ei toteudu. Tehtävänkuvaa voidaan mukauttaa henkilön mukaan ja uusien tehtävien opetteluun saa meiltä toki myös tukea. Tietysti innokas asenne uuden oppimiseen paikkaa “puutteita” paljon. 

Hae tähän tehtävään vain, jos koet syvällä sisällä, että “tämä on minun paikkani, juuri tätä haluan tehdä!” Haluamme tiimiimme juuri oikean ihmisen, jonka kuuluu olla rakentamassa kanssamme tätä upeaa uuden ajan digiyrittäjien joukkoa Digiyliopiston muodossa.

Jos tunnet kutsusi sydämessäsi, miten sitten voit hakea tähän tehtävään?

Jos todella koet, että tämä voisi olla sinun pitkäaikainen paikkasi (eikä vain “hauska kokeilu ja kiva merkintä CV:ssa”), niin kutsumme sinut lähettämään hakemuksen osoitteeseen rekry(at)digivallankumous.fi. Laita otsikoksi “DV työhakemus – Digiyliopisto”.

Hakemuksen tulisi pitää sisällään tärkeät tiedot, kuten miksi haluat tähän tehtävään, jokin mielenkiintoinen fakta itsestäsi sekä mitkä ovat sinun uniikit taitosi ja kokemuksesi, joiden takia olet täydellinen tähän rooliin.

Laita CV ja mahdolliset referenssit mukaan liitteeksi. Nimeä tiedosto muodossa “Etunimi Sukunimi – CV”. Toivottu tiedostomuoto on PDF.

Lähetä mukana myös linkki lyhyeen esittelyvideoon itsestäsi. Voit laittaa videon esim. Youtubeen listaamattomaksi (unlisted). Älä laita videota liitteeksi, vaan linkki videoon on parempi.

Lähetä hakemus viimeistään keskiviikkoon 4.12.2019 mennessä. Jos sopiva henkilö löytyy jo ennen aikarajaa, niin hakuaika päättyy aiemmin. Ole siis ajoissa liikkeellä! 🙂

Vielä yksi asia… Työt alkavat käytännössä niin pian kuin mahdollista! Onnea matkaan!

Jos kaveripiiristäsi voisi löytyä sopiva henkilö tähän hommaan, jaathan tämän sivun hänelle!