Kirjailijat ovat hyvällä asialla ja olisimme kiitollisia, jos auttaisit levittämään tietoa heidän kirjoistaan. Siispä, klikkaa alta ja auta. 🙂

Kirjailijoiden kirjatiivistelmät:

  • Marja Nousiainen – Kirja naisyrittäjälle, joka haluaa ottaa somen haltuun ja menestyä!
  • Mari Salonen – Floristisen alan yrittäjä: näin pääset alkuun sosiaalisessa mediassa!

Marja Nousiainen

Kirja naisyrittäjälle, joka haluaa ottaa somen haltuun ja menestyä!

Miten sinä osaat hyödyntää sosiaalista mediaa firmasi markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa? Tuntuuko että ideat loppuvat kesken eikä aika riitä? Tiedät, että tarvitset yhä lisää tunnettuutta, luotettavuutta, uusia asiakkaita ja vipinää verkkokauppaan, mutta vanhoilla keinoilla et saa tuloksia aikaan. Huoli pois, ei hätää, minä autan sinua. Olen Marja Nousiainen, kokenut sosiaalisen median kouluttaja ja pitkän linjan viestintäyrittäjä. Autan sinua e-taskusome -kirjassani menestymään. (Taskusome tarkoittaa, että se kulkee mukanasi taskussa – on mukana aina kun tarvitset apua). Opit miten tärkeää on olla hyödyksi asiakkaille, miten pistät persoonasi peliin ja hyödyt asiantuntemuksestasi eri somen välineissä, miten pöllit hyvät ideat muilta ja lopuksi tuotat omannäköistäsi sisältöä.

Aloitin itsekin nollasta vuonna 2009 ja olen yrityksen ja erehdyksen kautta oppinut käyttämään somea yhä monipuolisemmin, tehokkaammin ja tavoitteellisemmin.

Minustako kirjailija? En olisi näin uskonut vielä vuosi sitten, mutta tällä Pekan E-kirja Mastermind -kurssilla tästä tavoitteesta tulee totta. Tiukka aikataulu, ryhmän kannustus ja uudet työkalut ovat mitä mainioin tapa paketoida oma sosiaalisen median osaamiseni kirjaksi, josta toivon mukaan hyötyy moni yrittäjä.

Tervetuloa matkalle tulevaisuuden sosiaaliseen mediaan!

Käy lukemassa lisää: menestysomessa.launchrock.com/

 

Mari Salonen

Floristisen alan yrittäjä: näin pääset alkuun sosiaalisessa mediassa!

Olen Mari Salonen, Kukkailua.fi perustaja ja puutarhuri. Julkaisen Syksyllä 2014 e-kirjan: Sosiaalisen median opas floristisen alan yrittäjälle.

Kirjassa käyn läpi miten pääset alkuun sosiaalisessa mediassa mm. miten luot tilejä, miten ohjaat liikennettä omille verkkosivuillesi, blogiin tai verkkokauppaan, ajanhallintaa, SoMen hyödyntämistä markkinoinnissa ja paljon muuta. Olet sitten uusi tai olet jo vienyt yrityksesi sosiaaliseen mediaan, löydät varmasti uusia ideoita käyttöösi tästä kirjasta.

E-kirja mastermind -kurssilla olen saanut paljon uutta tietoa, uusia ideoita ja parasta on saada palautetta myös muilta kirjoittajilta.

Käy lukemassa lisää: helposti.launchrock.com/ tai kukkailua.fi/