Kirjailijat ovat hyvällä asialla ja olisimme kiitollisia, jos auttaisit levittämään tietoa heidän kirjoistaan. Siispä, klikkaa alta ja auta. 🙂

Kirjailijoiden kirjatiivistelmät:

 • Milja Luukkonen – Pääse oman vatsasi herraksi – miellyttävämpää elämää ilman häiritseviä vatsaoireita
 • Pirjo Turpeinen – Kärsitkö hampaiden narskuttelusta? Syy voikin olla tunneperäinen!
 • Johanna Kononow – Sairauspoissaolot kuriin ja elämän laadun parantaminen Tunnesynteesin® avulla.
 • Outi Nikkilä – Kalleinkaan ihonhoitotuote ei auta, ei vaikuta, ellei sitä käytetä säännöllisesti ja ohjeen mukaisesti. Opi miten ja milloin mitäkin tuotetta tulee iholla käyttää.
 • Taina Arjanmaa – “Tavoitteet ja Motivaatio” -kirja tarjoaa selkeät ohjeet tavoitteiden asetteluun ja niiden laatimiseen niin että ne voivat toteutua arjen keskellä
 • Susanna Särkioja – Autenttinen nainen -kirja on omistettu kaikille naisille, jotka haluavat hehkua. Tässä ja nyt.
 • Sirkku Iskanius – Apua sairauksiin flunssasta vatsakipuihin. Mitä on Homeopatia ja miten se toimii?
 • Hannu Hirsimäki – Selkävaivojen synty lapsuusiästä lähtien seikkaperäiset ohjeet selkävaivojen hoitoon ja ehdotuksia suunniteltaessa liikuntamuotoja, jotka vähentävät selkäongelmien kehittymistä

Milja Luukkonen

Pääse oman vatsasi herraksi – miellyttävämpää elämää ilman häiritseviä vatsaoireita

Nykypäivänä erilaiset vatsavaivat ovat varsin tuttuja monelle meistä. Vatsaa turvottaa ja on ikäviä mahakipuja, joille ei löydy järkevää selitystä. Yleensä syitä haetaankin mm. laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta, ja jos syitä ei löydy saa diagnoosin: ärtyvän suolen oireyhtymä. Näin kävi myös minulle.

Olen Milja Luukkonen, vatsavaivojen konkari. Olen kärsinyt vatsavaivoista pienestä pitäen ja olenkin saanut usean eri diagnoosin vatsakipujen syyksi. Välillä vatsaa on turvottanut niin paljon, että jätin hiilihydraatit syömättä kuukaudeksi, jolloin elimistöni ajautui kataboliaan. Se ei ollut fiksu veto. Lopulta kiinnostukseni omaa hyvinvointia kohtaan heräsi, kun huomasin diagnosoidun laktoosi-intoleranssin olevan väärä diagnoosi. Lisäksi voimakkaat vatsakivut palasivat pitkän tauon jälkeen työpaikan vaihdoksen myötä. Monet syyttäisivät stressiä, joka voi toki pahentaa herkkävatsaisen ongelmia, mutta sain tietää, että jaoin nämä vatsakipuongelman monen muun työntekijän kanssa, ja tästä alkoi tutkimusprosessini mahavaivoja vastaan.

Tulevassa e-kirjassani haluan esitellä tapoja, miten omaa oloa voi helpottaa vähentämällä vatsavaivoja, kuten vatsan turvotusta ja kipuja. Monille herkkävatsaisille on tuttua tiettyjen ruoka-aineiden välttäminen, mutta kirjassani olen muodostanut laajemman näkökulman ja ottanut huomioon sellaisiakin asioita, joita ei tule helposti ajatelleeksi nykypäivänä. Kirjassa kerron sekä omia että tuttavien kokemuksia, ja monet kirjassa esitetyt neuvot perustuvatkin pitkälti näihin kokemuksiin. Haluan myös esitellä luontaisia keinoja, kuten tiettyjen mausteiden ja yrttien käyttö vatsan rauhoittamiseksi. Kirjan tavoitteena on päästä oman vatsan herraksi, jotta elämästä tulee miellyttävämpää ilman häiritseviä vatsaoireita.

E-kirja valmennuskurssi on ollut hyödyllinen, mielenkiintoinen ja opettavainen prosessi.

Käy lukemassa lisää: hellivatsaasi.launchrock.co

 

Pirjo Turpeinen

Kärsitkö hampaiden narskuttelusta? Syy voikin olla tunneperäinen!

Olen Pirjo Turpeinen, kasvohieroja, kosmetologi, NLP- ja hypnoterapeutti. Minua on aina kiinnostanut tietää, miten ihmisen pitkäaikaisiin kehon ongelmiin voi saada avun ja kuinka he voivat vapautua lihasperäisistä ongelmistaan. Tämän hoidon olen kehittänyt ihmisille, joilla on lihasperäinen purentaongelma. Hampaiden narskuttelu yöllä ja hampaiden tiukka yhteen pureminen päivällä johtuvat syistä, jotka eivät ole hampaissa eivätkä lihaksistossa, vaan niiden syyt ovat tunneperäisiä.

Narskuttelun taustalla vaikuttavat syyt ovat usein stressi, huolet, pelko, säikähtäminen, jännittäminen tai jokin muu seikka, joka aiheuttaa kehossa ja lihaksistossa jännittyneisyyttä. Myös ihan pieni lapsi voi narskutella ja se voi säilyä läpi elämän ja vaikuttaa koko kehon lihaksistoon ja hampaistoon.

Tämä ei ole varsinaisesti hampaiston ongelma, vaan ihmisen sisäisen maailman ongelma, joka ilmenee usein narskutteluna. Vaivaa hoidetaan yleensä vain hammaslääkärissä, mutta syy ei ole hampaissa, vaan syvemmällä. Tällä hoidolla vaikutetaan lihaksistoon ja parhaassa tapauksessa myös taustalla oleva mekanismi saadaan muuttumaan opettamalla keho reagoimaan uudella tavalla. Tämä tapahtuu rentouttamalla suun alueen lihaksisto hieromalla, rentouttamalla ja mielikuvaharjoituksilla. Lisätään kehon tietoisuutta siitä, että toisenlainen olotila ylipäätänsä on mahdollinen ja vakiinnutetaan tämä uusi tietoisuus ja tunne. Saadaan uusi kokemus siitä miltä tuntuu, kun lihakset ovat rennot.

Tämä menetelmä on erityinen ja erityisen tehokas siksi, että siinä yhdistellään syvällistä lihaksiston tuntemusta paitsi suun ja kaulan alueen lihaksistosta, myös koko kehon lihaksistosta ja sen toiminnasta. Menetelmä on syvällisen tutkimisen ja pohdinnan tulos. Menetelmään on yhdistelty elementtejä, joilla jokaisella yksistäänkin on jo vaikutusta, mutta jotka yhdessä mahdollistavat äärimmäisen hyvän hoitotuloksen ja saavutetaan pitkäaikainen vaikutus.

Narskuttelun hoidossa hoidetaan, hierotaan ja venytellään suun alueen lihakset. Opetellaan tehokas kielijumppa, jolla voi itse ylläpitää hieronnalla saatua tulosta. Lisäksi opetellaan rentoutus, jossa saa kokemuksen siitä, minkälaista on kun suu on rento. Tämän hoidon ja menetelmän avulla opetetaan keho löytämään rentoustila ja ylläpitämään sitä.

Käy lukemassa lisää: http://narskuttelu.launchrock.co

 

Johanna Kononow

Sairauspoissaolot kuriin ja elämän laadun parantaminen Tunnesynteesin® avulla.

Sairauspoissaolot kuriin ja elämän laadun parantaminen Tunnesynteesin® avulla.

Olen Johanna Kononow, työhyvinvointikouluttaja ja Kalevala valmentaja. Julkaisen kirjan, joka tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia kuinka työyhteisön sairauspoissaoloihin ja työn sujuvuuteen voi vaikuttaa parantaen samalla elämisen laatua.

 

Outi Nikkilä

Kalleinkaan ihonhoitotuote ei auta, ei vaikuta, ellei sitä käytetä säännöllisesti ja ohjeen mukaisesti. Opi miten ja milloin mitäkin tuotetta tulee iholla käyttää.

Olen dip.kosmetologi, yhtä katkosta lukuun ottamatta, olen yli 30 vuotta tehnyt työtä ihon parhaaksi. Nyt kirjoittamani kirja vastaa moniin eri ihonhoito- ja kotihoitotuotteista nouseviin kysymyksiin. Kirja tarpeellisuuden näin jo urani alussa ja edelleen kuulen kysymyksiä esim. tuotteiden käyttötavoista. Silloin syntynyt ajatus saa nyt muotonsa. Pitkä kulkemani työura antaa syksyllä ilmestyvälle kirjalle kaikupohjaa. Kirja on tarkoitettu sinun “ihosi parhaaksi”.

Ammattiini valmistuin v.1981 Turun Kosmetologikoulusta. Olen hoitotyöni ohella neuvonut, opastanut ja opettanut ihmisiä nämä vuosikymmenet, miten hoitaa ja ravita elimistön suurinta suojaavaa elintä, ihoa. Miten käyttää ihonhoitotuotteita niin, että niistä on paras hyöty iholle. Kalleinkaan ihonhoitotuote ei auta, ei vaikuta, ellei sitä käytetä säännöllisesti. Kalliskaan tuote ei tuo tulosta iholle, ellei sitä käytetä ohjeen mukaisesti.

Ihosi parhaaksi on hyvin selkokielinen opas, miten mitäkin tuotetta tulee iholla käyttää ja milloin. Jokaisella on iho. Sitä ei edes huomaa, ennenkuin se syystä tai toisesta ärhäköityy. Kirjassa esille tuomieni ohjein avulla saat ihosi säilyttämään joustavuutensa vuodenajasta riippumatta. Ennaltaehkäiset iho-ongelmat.

Iho ikääntyy 24/7 siitä lukien kun ihminen näkee päivänvalon, eli syntyy. Ihon todellinen vanhenemisprosessi alkaa 25-vuotiaana. Parhaallakaan hoidolla ihoa ei saa säilymään täydellisen kiinteänä ja kimmoisana ensimmäistä sataa vuotta. Ei edes viittäkymmentä. Mutta siihen, miten miten ihosi ikääntyy, voit vaikuttaa merkittävästi sen hoidolla. Aina, aloititpa hoitamaan ihoasi minkä ikäisenä hyvänsä, sillä on hyvää tekevä vaikutus ja se ihollasi oleva hyvä vaikutus, jatkuu myös mielenalueelle asti. Luettuasi kirjan “Ihosi parhaaksi”, hoidat ihoasi uudenlaisella innolla ja ihosi hyvinvointi tuo sinulle iloa.

Facebook mainosti Digivallankumousta, mahdollisuutta osallistua e-kirjan kirjoittamisprosessiin. Pekka Mattila osaa asiantuntevasti opettaa, jakaa ja rohkaista. On ollut innostavaa oppia uutta. Hetki hetkeltä olen etenemässä kohti sitä, mitä jo yli kolme vuosikymmentä sitten ajattelin: “Vielä kerran kirjoitan kirjan, joka tukee kotona tehtävää ihonhoitoa, ihon parhaaksi.”

Käy lukemassa lisää: ihosiparhaaksi.launchrock.com

 

Taina Arjanmaa

“Tavoitteet ja Motivaatio” kirja tarjoaa selkeät ohjeet tavoitteiden asetteluun ja niiden laatimiseen niin että ne voivat toteutua arjen keskellä

Olen kirjoittamassa E-kirjasarjaa, jonka ensimmäinen osa “Tavoitteet ja Motivaatio” ilmestyy syyskuussa 2014. Muut osat tulevat olemaan lisäosia, joista kukin lukija voi valita tarvitsemansa omien tavoitteidensa toteuttamiseen. Niissä käsitellään erilaisia lihaskuntoharjoittelun tapoja, ruokavaliota ja lihashuoltoa. “Tavoitteet ja Motivaatio” kirja tarjoaa selkeät ohjeet tavoitteiden asetteluun ja niiden laatimiseen niin että ne voivat toteutua arjen keskellä. Pysyvä muutos tehdään muutama askel kerrallaan ja tuloksista muistetaan myös nauttia. Näin syntyy hyvinvoivia ihmisiä.

Olen personal trainer, jolla on pitkä kokemus aikuisten hyvinvoinnin parantamisesta asiakkaideni ja oman itseni kautta. Tärkeintä työssäni on olla valmentaja, joka auttaa tavoitteiden asettelussa realistiseksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Tämän osaamisen olen pyrkinyt tiivistämään ensimmäiseen kirjasarjan osaan.

Jos huomaat haluavasi tukea myös muutoksen työkalujen valintaan auttavat seuraavat kirjasarjan osat tässä. Tarjolle tulee ruokavaliokirja, joka opastaa sinut analysoimaan ja korjaamaan omia tapojasi syömisen saralla. Lihaskuntoharjoitteluun avuksi tarjoan kahvakulakirjan, kuntosalioppaan ja oman kehon painolla harjoitteluun opastavan kirjan jotka opettavat perustekniikat ja antavat kattavat ohjeet valmiisiin treeneihin.

Käy lukemassa lisää: hyvinvoinninaakkoset.launchrock.com/

 

Susanna Särkioja

Autenttinen nainen -kirja on omistettu kaikille naisille, jotka haluavat hehkua. Tässä ja nyt.

Autenttinen nainen kulkee omaa polkuaan. Hän astelee määrätietoisesti kohti unelmiaan – herkkyyttään kunnioittaen. Hänen ihmissuhteensa kukoistavat – kiitos hänen rohkeutensa olla samanaikaisesti sekä haavoittuvainen että vahva.

Autenttinen nainen on totuuden puhuja. Hän tuntee heikkoutensa ja vahvuutensa. Hän puolustaa heikompiaan ja tarttuu toimeen. Hänen jokainen askelmansa luo maailmasta kauniimpaa.

– Ja hän nauttii! Hän nauttii niin, että muiden asettamat odotukset tai rajoitteet eivät häntä lannista.
Hän hehkuu omaa, ainutlaatuista valoaan.

Olen Susanna Särkioja, kehon ja mielen hyvinvointiin keskittynyt yrittäjä ja monenlaisia elämän karikoita syleillyt nainen, jonka intohimona on auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja nauttimaan elämästä.

Syksyllä 2014 ilmestyvä e-kirjani kuljettaa lukijan yksinkertaisten harjoitusten avulla läpi matkan, joka vapauttaa jokaisessa piilevän ainutlaatuisen potentiaalin. Kirja perustuu viiteen avaimeen, joiden avulla lukija voi työskennellä itsensä kanssa helpolla, mutta pysyviä muutoksia luovalla tavalla: tasapainottaen ja kirkastaen elämän tärkeimmät osa-alueet.

Kirja on omistettu kaikille naisille, jotka haluavat hehkua. Tässä ja nyt.

Tämä valmennus on ollut todella antoisa. Olen saanut todella paljon työkaluja liittyen koko yritystoimintani kehittämiseen. Tämän valmennuksen aikana olen alkanut ajatella monia asioita uudesta näkökulmasta. Jo aiemmin elämässäni olen tullut oppineeksi, kuinka oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen lisää itseluottamusta ja vahvistaa omaa elämänrohkeutta. Niin näidenkin asioiden parissa.

Käy lukemassa lisää: autenttinennainen.launchrock.co

 

Sirkku Iskanius

Apua sairauksiin flunssasta vatsakipuihin. Mitä on Homeopatia ja miten se toimii?

Homeopatia on hoitomuoto, jonka tavoitteena on vähentää kipuja sekä parantaa ja hoitaa ihmisiä hyvin kokonaisvaltaisesti. Syksyllä 2014 ilmestyvässä e-kirjassa selvennän kansantajuisesti homeopatian perussääntöä ”Similia Similibus Currantur” eli samanlainen parannetaan samanlaisella. Homeopatiaa on turvallista käyttää ja oikein valittuna lääkkeet ovat tehokkaita ja usein nopeavaikutteisia. Lisäksi sen teho on yhtä vaikuttava lapsiin, aikuisiin, vanhuksiin tai eläimiin. Kirjassa käsittelen mm. lasten erilaisia homeopaattisia tyyppejä, tavallisimpien sairauksien hoitamista homeopatialla sekä käyn läpi osan hyviä peruslääkkeitä eri sairauksiin flunssasta vatsakipuihin. Saat tietää myös mistä ja miten lääkkeitä tehdään sekä miten niitä käytetään.

Olen Sirkku Iskanius, homeopaatti ja fysioterapeutti. Innostukseni Homeopatiaan syntyi sen tavallisen tien kautta eli olen itse saanut avun homeopatiasta. Vaikutus oli niin kokonaisvaltainen ja perusteellinen että päätin ottaa asiasta selvää hieman enemmän. Siitä alkoi mielenkiintoinen taival, jossa loppua ei näy. Idea kirjan kirjoittamiseen syntyi, koska olen vuosien aikana saanut kertoa monta kertaa mitä Homeopatia on. Aiheesta ei kuitenkaan ole ollut suomenkielistä, perusasioista kertovaa materiaalia jota olisi voinut suositella kyselijöille. Siksi olenkin nimennyt kirjani myös leikillisesti ”Similiaa Simppelisti”.

Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle Homeopatian pariin!

E-kirja mastermind on ollut ihanan inspiroiva ja kannustava kokemus! Pekan perusteellinen opetus videoiden avulla on auttanut eteenpäin, vaikka välillä asiat, koneet ja ohjelmat takkuavat. Aina on saanut tsemppiä ja rohkaisua jatkamaan. Koko ajan on sellainen tunne, että kyllä tästä vielä kirja syntyy!

Käy lukemassa lisää: simppelisimilia.launchrock.co

 

Hannu Hirsimäki

Selkävaivojen synty lapsuusiästä lähtien seikkaperäiset ohjeet selkävaivojen hoitoon ja ehdotuksia suunniteltaessa liikuntamuotoja, jotka vähentävät selkäongelmien kehittymistä

Olen 58 vuotias Lääketieteen Tohtori ja lastentautien erikoislääkäri. Olen pohjakoulutukseltani myös fysioterapeutti ja sen vuoksi ajautunut vahvasti liikkuvien ihmisten ja varsinkin liikkuvien lasten ja nuorten pariin työssäni.

E-kirja ”Selkäongelmien kehittyminen ja hoito” alkoi kehittyä fysioterapiapäivillä pitämäni luennon jälkeen. Luennon aihe oli ”Kasvuikäisen selkäongelmat”. Aihe herätti suurta kiinnostusta ja havaitsinkin pian, että käytin luennolla esittämiäni faktoja oman potilaskuntani hoidossa.

Selkäongelmat ovat yksi yleisimmistä ongelmista suomalaisilla. Haastattelu- ja kyselytutkimusten perusteella 75% yli 30-vuotiaista suomalaisista on kokenut vähintään yhden selkäkipujakson elämässään. Amerikkalaisilla ja hollantilaisilla nuorilla tehdyn regressioanalyysin mukaan nuorena esiintyneet selkäkipujaksot ennustivat myös aikuisuudessa esiintyviä selkäongelmia. Alle kouluikäisillä selkäkipupotilailla eri selvityksien mukaan 40-80 %:lla taustalta löytyy jokin rakenteellinen vika, infektio tai jopa maligniteetti. Edellä mainittua prosenttihaarukkaa voidaan lukea myös toisin päin: mahdollisesti jopa 60% alle kouluikäisten selkäongelmista johtuu jostakin muusta kuin elimellisestä vaivasta. Puhutaan siis hyvin yleisestä ongelmasta myös lasten ja nuorten keskuudessa.

Eri katsausartikkelien perusteella on tehty johtopäätöksiä, että liikunnasta on hyötyä selkäongelmaiselle. Liikunnan avulla selän tukevia lihaksia voidaan elvyttää ja siten lisätä selän liikkuvuutta. Liikunnan on osoitettu myös virkistävän välilevyjen verenkiertoa ja myös henkinen vireys liikunnan ansiosta vaikuttaa selästä aiheutuvien oireilujen vähentymiseen.

Tämän e-kirjan perusajatuksena on, että nuoruudessa esiintyvä liikekontrollihäiriö saa alkunsa jo lapsena. Syynä liikekontrollihäiriöön voi olla liikkumattomuus, liiallinen/yksipuolinen liikkuminen ja rakenneviat (esim. liikalihavuus). Oireiden alkaessa virheellinen liikekontrolli on jo ollut vallitsevana vuosien ajan.

Kirjassa perehdytään liikekontrollihäiriön korjaamiseen nuoruudessa antamalla selkeitä hoito-ohjelmia liikekontrollin parantamiseksi. Rasitusta lisäämällä saadaan liikekontrolli parantumaan ja selkävaivat jäävät historiaan. Kirjassa perehdytään myös lasten liikkumisen tukemiseen, jotta edellä mainittua liikekontrollihäiriötä ei kehittyisikään.

Liian raskas tai liian yksipuolinen liikkuminen tai myös liikkumattomuus ja liian vähäinen liikunta ovat selkeästi selän tulevaisuutta vaarantavia tekijöitä. Aktivoimalla lapset jo varhain riittävän monipuoliseen liikuntaan voidaan tulevaisuuden selkäongelmia vähentää. Näiden liikuntamuotojen kehittäminen, löytäminen ja ideoiminen on vasta alkuvaiheessa. Varmaa on kuitenkin, että se ei ole mikään yksittäinen urheilulaji, joka olisi ylivertainen muiden lajien joukossa. Sen sijaan varmaa on, että niinkin monipuolisilta vaikuttavat urheilumuodot kuten jääkiekko, taitoluistelu tai voimistelu aiheuttavat alaselän virheasennon lisääntymisen ja selkeän riskin alaselän häiriöille.

Kirja on suunniteltu kaikille niille, jotka ovat vaikuttamassa lasten liikkumiseen kaikissa eri muodoissaan. Lasten ja nuorten liikkumisesta päättävien tahojen, jotka suunnittelevat liikuntapaikkoja ja mahdollistavat lasten ja nuorten liikkumisen, on syytä ottaa huomioon liikunnan monipuolisuus ja erityisesti selkäongelmat saumattomasti liikuntaan liittyvänä.

Käy lukemassa lisää: selkaongelmat.launchrock.co

 


 • 6

  Sosiaalinen media


  Sosiaalinen media – tuttavallisemmin some, on yksi viime vuosien kuumimmista puheenaiheista. Tänä päivänä sosiaalisen median voimaa markkinoinnissa tuskin voidaan kiistää. Hälvennä some-markkinoinnin mysteeristä auraa ja nosta osaamisesi nextille levelille näiden e-kirjojen avulla.

  Jatka lukemista »