Jatkuvasti vapautta ja vaurautta tuova digibisnes on vihdoin ulottuvillasi!

Saat ennennäkemättömiä ilmaisia artikkeleita, videoita, lukemisen arvoisia sähköposteja ja webinaarikutsuja digituotebisneksen rakentamisesta kun liityt Digivallankumouksen sisäpiiriin nyt:

Viimeisimmät artikkelit & oppaat:

“Pitäisikö minun tehdä verkkokurssi vai jäsenyyssivusto?” ja muita kysymyksiä jäsenyyssivustoista [Video]

Mikä on digivallankumous

Digivallankumouksen perustajat ovat toimineet "täysipäiväisinä" digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä.

He alkoivat kouluttamaan menestyvien digibisnesten tekemistä toukokuussa 2013 perustamansa Digivallankumous-sivuston kautta ja suosittujen verkkokurssien kautta. Nykyään kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Digivallankumousta.

Pekka Mattila ja Petri Hiissa perustivat (yhdessä Henri Liljeroosin kanssa) Campwire-verkkokoulutusalustan vuonna 2013, joka on nykyään Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta, ja joka ylitti 200 000 käyttäjän rajapyykin jo vuonna 2019.

Digituotebisneksen pioneereina he ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä ja yhdessä tiiminsä he ovat tehneet mm. Suomen historian ensimmäisen yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerauksen. He ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on erityisen hyvä uutinen sinulle!

Digivallankumouksen tiimi auttaa nyt Valon Joukkoja (asiantuntijoita, jotka haluavat jakaa sydämen lahjansa maailmaan digituotebisneksen avulla) ja tuo heille huippuluokan osaamisensa menestyvien digibisnesten rakentamisesta, inhimillisellä otteella.

Tutustu Digivallankumouksen huippuvalmennus Digiyliopistoon

Saat Digiyliopistossa kaiken tarvitsemasi tiedon ja tuen menestyvän digibisneksesi rakentamiseen tiiviissä ja käytännöllisessä “all inclusive” -paketissa