Jatkuvasti vapautta ja vaurautta tuova VERKKOKURSSIBISNES on vihdoin ulottuvillasi!

Digivallankumous on auttanut tuhansia valmentajia, asiantuntijoita, kirjoittajia ja somettajia jo vuodesta 2013 lähtien tekemään parempia verkkokursseja, saamaan enemmän myyntiä ja kasvattamaan bisnestään

Viimeisimmät artikkelit & oppaat:

Tuoreimmat artikkelimme ja sisältömme löydät nykyään Campwiren blogista.

Digivallankumouksen blogi:

Mikä on digivallankumous

Digivallankumouksen perustajat ovat toimineet "täysipäiväisinä" digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä.

He alkoivat kouluttamaan menestyvien digibisnesten tekemistä toukokuussa 2013 perustamansa Digivallankumous-sivuston kautta ja suosittujen verkkokurssien kautta. Nykyään kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Digivallankumousta.

Pekka Mattila ja Petri Hiissa perustivat (yhdessä Henri Liljeroosin kanssa)
Campwire-verkkokoulutusalustan vuonna 2013, joka on nykyään Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta, ja joka ylitti 200 000 käyttäjän rajapyykin jo vuonna 2019.

Digituotebisneksen pioneereina he ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä ja yhdessä tiiminsä he ovat tehneet mm. Suomen historian ensimmäisen yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerauksen. He ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on erityisen hyvä uutinen sinulle!

Digivallankumouksen tiimi auttaa nyt Valon Joukkoja (asiantuntijoita, jotka haluavat jakaa sydämen lahjansa maailmaan digituotebisneksen avulla) ja tuo heille huippuluokan osaamisensa menestyvien digibisnesten rakentamisesta, inhimillisellä otteella.