MAKSUTON WEBINAARI

Unohda kuukausien tuhlaaminen blogaamiseen, verkkokurssisi tekemiseen ja nettisivujen rakentamiseen...

Mitä jos saisit tuotteen julkaistua ja asiakasvirrat auki alle 30 päivässä, vaikka aloittaisit puhtaalta pöydältä?

Webinaaritallenne on katsottavissa nyt - ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä:

Lähtökiihdytys ultrakevyelle digituotebisnekselle
-webinaaritallenne

Jos olet jumissa digibisneksesi käynnistämisen kanssa ja haluaisit saada digituotteen (kuten verkkokurssin, -valmennuksen tai e-kirjan) tehtyä & myytyä mahdollisimman nopeasti, niin tämä webinaari on sinulle.

Ei enää arvailua ja ylianalysointia, vaan selkeä polku ideasta tuottavaksi digituotteeksi alle 30 päivässä. Tässä webinaarissa saat käyttöösi upouuden menetelmän, jonka nerokkaiden oikoteiden avulla starttaat digituotebisneksesi – kevyemmin, nopeammin ja varmemmin kuin olet ajatellut olevan mahdollista!

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit mm.

01

Miten valitset tuotteellesi loistavan aiheen ja varmistat etukäteen, että ihmiset oikeasti haluavat ostaa sen (jo ennen tuotteen tekemistä)

02

Tärkeimmät tekniset työkalut (tarvitset vain 2-3 helppokäyttöistä verkkopalvelua päästäksesi liikkeelle)

03

Miten löydät tuotteellesi oikeat asiakkaat (ilman monimutkaista Facebook-mainontaa tai kuukausia kestävää blogin tai some-näkyvyyden rakentamista)

...ja monta muuta oivallusta!

Opit suoraan Suomen kokeneimmalta digibisnesvalmentajalta:

Petri Hiissa

DIGIVALLANKUMOUKSEN, DIGIYLIOPISTON JA CAMPWIREN CO-FOUNDER, VERKKOVALMENNUSYRITTÄJÄ

Petri Hiissa on valmentanut vuodesta 2013 lähtien tuhansia suomalaisia digituotebisnesten tekemisessä, ja myynyt itsekin digituotteita miljoonilla euroilla yhdessä tiiminsä kanssa.

Hänen sydämen tehtävänä on auttaa (tulevia) vaikuttajia nousemaan omaan voimaansa, jotta he voisivat luoda parempaa maailmaa verkkovalmennusliiketoiminnan avulla.

Nykyään Petri toimii toisena Digiyliopiston päävalmentajana, ja vahvojen bisnestaitojen opettamisen ohella hän pyrkii aina lisäämään kuulijan syvää ymmärrystä ihmisyydestä, auttaen näkemään “pintaa syvemmälle”.

Ilmoittaudu nyt maksutta mukaan, niin nähdään webinaarissa!

Digibisneksen käynnistäminen on voinut aiemmin tuntua vaativan loputtomasti aikaa ja arvailua. Ei enää, sillä nyt pääset liikkelle ja vauhtiin nopeammin kuin arvaatkaan! Halutessasi saat tuotteesi julkaistua ja asiakasvirrat auki jo ennen kesää.

Tämän webinaarin jälkeen tiedät täsmälleen mitä tehdä ja missä järjestyksessä kun haluat minimimäärällä työtä maksimitulokset.

Copyright © Digivallankumous 2021 | Tietosuojaseloste