Kun etätyöskentelyn ja digiyrittämisen merkitys on kasvanut, monet ovat rynnänneet markkinoille julkaisemaan omia verkkokurssejaan... Mutta harvoin hyvin tuloksin

Miksi verkkokurssin tekeminen EI riitä, kun haluat rakentaa kestävän bisneksen, saada sanomasi leviämään netissä ja nostaa ansaintasi uudelle tasolle

Opi maksuttomassa webinaarissa uusi, erilainen tapa alkaa tehdä bisnestä netissä, joka ei perustu verkkokurssien tai muiden tuotteiden tyrkyttämiselle, vaan asiakkaiden ymmärtämiselle ja sydänlähtöiselle uuden ajan digiyrittäjyydelle

Webinaaritallenne on katsottavissa vielä vähän aikaa.

Vapauden ja vaurauden tasot -webinaari

Click to add text or drag and drop element from right hand panel

Olemme vuosien varrella auttaneet tuhansia asiantuntijoita, osaajia, valmentajia, vaikuttajia ja verkkokurssiyrittäjiä. Ja meitä on myös tituleerattu "Suomen johtaviksi (ja sydämellisimmiksi) asiantuntijoiksi digibisnesten saralla."

Ja nyt haluamme jakaa kanssasi saamamme tiedon siitä, mitkä virheet johtavat jotkut yritykset “rämpimään suohon” vuosikausien ajaksi… Ja mitkä oikotiet auttavat sinua levittämään sanomaasi kulovalkean lailla, ja rakentamaan omannäköisen elämäsi ilman tulokattoa.

Tämä johtuu siitä, että yrittäjät toimivat eri tasoilla.

Alimmalla ykköstasolla kaikki on sekamelskaa ja päivät kuluvat tietokoneen ääressä epäolennaisten asioiden touhuamiseen, jotka eivät tuo tuloksia (kuten tavallisten verkkokurssien julkaiseminen).

Kohti korkeinta viitostasoa kiivetessäsi kokemasi vapauden ja (mm. tilillesi virtaavan) vaurauden määrä lisääntyy eksponentiaalisesti, koska olet rakentanut määrätietoisesti bisneksen, joka mahdollistaa tämän.

Sinun ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, sillä oppaanasi ovat Pekka Mattila ja Petri Hiissa, Suomen kokeneimmat digituotebisnesvalmentajat. He opettavat sinulle oikopolkuja, joiden avulla voit skipata turhan touhuamisen, ja ottaa heti kättelyssä oikean suunnan kohti vapautta ja vaurautta tuovaa digituotebisnestä.

Vapauden ja vaurauden tasot kuvattuna

Tule mukaan ja opit mm:

  • Suurin osa digibisnesvalmentajista opettaa, että digibisneksen teko pitää aloittaa e-kirjan tai verkkokurssin tekemisestä. Se on kuitenkin suuri virhe, koska on paljon fiksumpaa lähteä liikkeelle ASYM-tuotteella. (Taso 3)
  • Paljastamme yleisimmin käytetyn ajatusmallin, joka saa lähes kaikki suomalaiset yrittäjät tuskailemaan ja palamaan loppuun. Tiedämme tämän kokemuksesta. Opit myös mitä tehdä toisin. (Taso 2)
  • Mikä on miljonäärin ja miljardöörin yksi tärkeistä eroista ja miten voit käyttää sitä oman pankkitilin kasvattamisessa? (Taso 3)
  • Kuinka “jatkuvuuden periaatteen” oivaltaminen tarjoaa nopeutetun väylän noustessa tilanteeseen, jossa kauppa käy helposti ja voi itse päättää päiviensä sisällöstä. (Taso 4)
  • Miten päästä tilanteeseen, jossa digibisneksesi kasvaa ilman sinua ja yrityksesi on parhaassa myyntikunnossa silloin kun sitä vähiten haluaisit myydä. (Taso 5)
WEBINAARISSA SINUA AUTTAVAT:
Petri Hiissa ja Pekka Mattila

Pekka ja Petri ovat toimineet “täysipäiväisinä” digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä.

Heidän perustamallaan Digivallankumouksella on Suomessa kymmeniä tuhansia seuraajia, ja Campwire-verkkokoulutusalustalla neljännesmiljoona rekisteröitynyttä käyttäjää.

Digituotebisneksen pioneereina Pekka ja Petri ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä, ja yhdessä tiiminsä kanssa he ovat tehneet mm. Suomen historian ensimmäisen yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerauksen.

He ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on erityisen hyvä uutinen, sillä tässä maksuttomassa webinaarissa sinä hyödyt heidän valtavan laajasta osaamisesta.

Pekka ja Petri toimivat myös Digiyliopiston päävalmentajina, auttaen kädestä pitäen suomalaisia asiantuntijoita rakentamaan menestyviä digituotebisneksiä, inhimillisellä ja tietoisella otteellaan.

Tämän webinaarin lopuksi kuulet myös miten voit jatkaa matkaasi Digiyliopistossa, ja saada Pekan ja Petrin kaikki bisnessalaisuudet käyttöösi.

Ilmoittaudu webinaariin maksutta nyt

Webinaarin live-esitykset on pidetty jo, mutta tallenne on katsottavissa vielä vähän aikaa, joten katso tallenne nyt:

© 2020, Digivallankumous   I  Tietosuojaseloste