Jos tavoitteenasi on saavuttaa vapautta ja vaurautta, mutta et vielä tiedä miten täsmälleen tehdä se parhaiten…

Näin rakennat digituotebisneksen, joka palvelee asiakkaitasi automaattisesti ja kasvaa haastavinakin aikoina, myös kun sinä lomailet

Opit maksuttomassa webinaarissa uuden menetelmän, joka auttaa sinua nostamaan asiantuntijabisneksesi uudelle tasolle, olipa lähtötilanteesi mikä tahansa

Vapauden ja vaurauden tasot -webinaari

Tervetuloa oppimaan maailman ensi-illassa uusi Vapauden ja vaurauden tasot -menetelmä, jonka avulla ymmärrät millainen digituotebisnes sinun kannattaa rakentaa, jotta voisit saavuttaa sen mistä haaveilet.

Kun lähdemme rakentamaan digituotebisnestä, vaikkapa tekemällä verkkokurssin, saatamme lähteä jo alusta lähtien “kiipeämään tikapuita, jotka nojaavat väärän talon seinään”.

Tässä maksuttomassa webinaarissa esiteltävät Vapauden ja vaurauden tasot konkretisoivat sinulle sen mitä tavoittelet digibisnekselläsi ja miten sinne pääset.

Alimmalla ykköstasolla kaikki on sekamelskaa ja päivät kuluvat tietokoneen ääressä epäolennaisten asioiden touhuamiseen, jotka eivät tuo tuloksia.

Kohti korkeinta viitostasoa kiivetessäsi kokemasi vapauden ja (mm. tilillesi virtaavan) vaurauden määrä lisääntyy eksponentiaalisesti, koska olet rakentanut määrätietoisesti bisneksen, joka mahdollistaa tämän.

Sinun ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, sillä oppaanasi ovat Pekka Mattila ja Petri Hiissa, Suomen kokeneimmat digituotebisnesvalmentajat. He opettavat sinulle oikopolkuja, joiden avulla voit skipata turhan touhuamisen, ja ottaa heti kättelyssä oikean suunnan kohti vapautta ja vaurautta tuovaa digituotebisnestä.

Webinaari pidetään:


22

SYYSKUU

17:00 - 19:30

Tule mukaan ja opit mm:

  • Tunnistat millä viidestä Vapauden ja vaurauden tasosta olet, ja mitä voit tehdä konkreettisesti nostaaksesi tasoasi (olipa lähtötilanteesi mikä hyvänsä)
  • Miksi bisnestuloksesi ja tulosi voivat jumiutua pitkäksi aikaa samalle tasolle, ja miten voit rikkoa tämän lasisen tulokaton (siirtymällä itse pois bisneksen kasvamisen tieltä)
  • Miten voit rakentaa digituotebisneksen, joka kasvaa ja kehittyy myös silloin, kun “nostat jalat pöydälle ja irrotat kädet ohjauspyörästä” (automatisoimalla ja jakamalla vastuuta)
  • Mitä kannattaa tietää kun haluat rekrytoida upeita tyyppejä mukaan digibisnesmatkallesi (yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä)
  • Kuinka voit saada kaiken tarvitsemasi avun ja opastuksen menestyvän digituotebisneksen rakentamiseen Digiyliopisto-huippuvalmennuksessa, Suomen sydämellisimmässä digiyrittäjäyhteisössä (webinaarin lopuksi sinulle avautuu mahdollisuus hakea mukaan)

Webinaarissa sinua auttavat:


Pekka Mattila ja Petri Hiissa

Digivallankumouksen, Digiyliopiston ja Campwiren perustajia, verkkovalmennusyrittäjiä

Pekka ja Petri ovat toimineet “täysipäiväisinä” digibisnesyrittäjinä jo kolmella vuosikymmenellä.

Heidän perustamallaan Digivallankumouksella on Suomessa kymmeniä tuhansia seuraajia, ja Campwire-verkkokoulutusalustalla neljännesmiljoona rekisteröitynyttä käyttäjää.

Digituotebisneksen pioneereina Pekka ja Petri ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä, ja yhdessä tiiminsä kanssa he ovat tehneet mm. Suomen historian ensimmäisen yli puolen miljoonan euron verkkokurssilanseerauksen.

He ovat myyneet omia digituotteitaan useilla miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on erityisen hyvä uutinen, sillä tässä maksuttomassa webinaarissa sinä hyödyt heidän valtavan laajasta osaamisesta.

Pekka ja Petri toimivat myös Digiyliopiston päävalmentajina, auttaen kädestä pitäen suomalaisia asiantuntijoita rakentamaan menestyviä digituotebisneksiä, inhimillisellä ja tietoisella otteellaan.

Tämän webinaarin lopuksi kuulet myös miten voit jatkaa matkaasi Digiyliopistossa, ja saada Pekan ja Petrin kaikki bisnessalaisuudet käyttöösi.

Webinaari alkaa:

05
Päivää
01
Tuntia
55
Minuuttia
51
Sekuntia

Webinaarissa on rajattu määrä paikkoja. Varaa paikkasi nyt ja liity seuraamme livenä oppimaan, miten voit viimein kasvattaa yrityksesi seuraavalle tasolle:

© 2020,  Digivallankumous