"Lyhyin reitti rakentaa menestyvä aika- ja paikkariippumaton bisnes digituotteiden avulla (tekemällä oikeastaan päinvastoin kuin suurin osa verkkokurssiyrittäjistä)"

Ilmaisessa webinaaritallenteessa opit mm:

  • Oivallat miten suurin osa digiyrittäjistä näyttää tehokkailta, mutta heidän toimintansa on todellisuudessa vain iloista puuhastelua ja kuinka sinä voit välttää tämän "tehokkuuden illuusion"
  • Näet miten lähes kaikki "digigurut" Suomessa (ja maailmalla) opettavat verkkokurssien teon oikeastaan väärin päin. Vain harva ymmärtää miten pääset paljon parempiin tuloksiin ASYM-tuotteella ja "järjestyksen kääntämisen periaatteella"
  • Kuinka “jatkuvuuden periaatteen” oivaltaminen tarjoaa nopeutetun väylän noustessa tilanteeseen, jossa kauppa käy helposti ja voi itse päättää päiviensä sisällöstä

Olisi ilo päästä auttamaan sinua! Katso webinaaritallenne nyt ilmaiseksi:

Click to add text or drag and drop element from right hand panel

Mahtavaa kun jaatte omaa matkaanne niin avoimesti, kiinnostaa kuulla indeed <3

Todella hyvin olette mallintaneet tämän matkan nettiyrittäjänä! Kiva kuunnella, kun tulee vastaan paljon omista kokemuksista. Tuo ASYM-ajattelu on todella tärkeä asia <— ainakin tässä kuunnelkaa poikia!

Eikä vaan inspiraatioluento, vaan oikeasti hyviä juttuja joita voi jo itse toteuttaa

Ihan tooodella arvokasta asiaa ja ihan ilmaseksi. Ja jos jotain opetusta pitäs tuskailijoille suositella liittyen yrittäjyyteen verkossa niin tämä.

Hitsi miten mielenkiintoista - olette koostaneet tosi hyvän setin 🤩

Minä ainakin sain arvokkaita oivalluksia - tiedostin omaa toimintaani 👍 Herätteli

Copyright © Digivallankumous 2020. Tietosuojaseloste