Haaveiletko runsaudesta, paikkariippumattomuudesta ja omannäköisestä bisneksestä, mutta mietit vielä miten sinun kannattaa lähteä liikkeelle...

Ota ohjat omiin käsiisi ja valjasta tietotaitosi digituotebisnekseksi, joka nousee siiville kun talous ympärillä sakkaa

Maksuton videovalmennus ja työkirja johdattavat sinut luomaan unelmiesi asiantuntijabisneksen ja elämän

katso traileri tästä!

Ilmoittaudu videovalmennukseen maksutta nyt:

Vuosi 2021 on digibisnesten vuosi. Se voi olla myös sinun vuotesi, sillä kun Korona teki kysynnän, niin sinä voit luoda tarjonnan.

Nyt jos koskaan on oikea aika tarttua toimeen, jos haaveenasi on rakentaa menestyvä digituotebisnes vaikkapa verkkokurssien avulla!

Tämä aika ja tilaisuus eivät kuitenkaan kestä ikuisesti, joten sisällytimme sinulle tähän ajankohtaiseen videovalmennukseen tiiviissä ja viihdyttävässä paketissa kaiken oleellisen, mitä tarvitset ottaaksesi ensimmäisen konkreettisen askeleen kohti unelmiesi työtä ja elämää.

Kun ilmoittaudut maksutta mukaan, tulet oppimaan mm.

  • Mitkä tärkeät ajattelu- ja toimintamallit erottavat menestyneen digiyrittäjän tuskailevasta "hikiyrittäjästä", joka touhuaa aamusta iltaan, mutta ei saa bisnestään lentoon (säästyt vuosien turhautumiselta kun skippaat väärät keskeisyydet)
  • Miten paketoit sydämesi lahjan digituotteiksi, joita tämän hullun maailmantilanteen vuoksi ostetaan nyt enemmän kuin koskaan (poistat myös tulokattosi kun irroitat ansaintasi työtunneista)
  • Kuinka myyt luontevalla tavalla, jossa tyrkyttämisen sijaan apusi kerää kiitosta ja herättää asiakkaan ostohalun strategisesti askel askeleelta (tämä tosifaneja tuottava malli on myös omien 7-numeroisten myyntitulostemme taustalla)
  • Näin laadit nykyiselle tai tulevalle digibisneksellesi "viestinnän ytimen", joka vetää puoleensa sinulle oikeita asiakkaita (viestinnästäsi tulee kiinnostavampaa, selkeämpää ja erottuvampaa)
  • Miten luot jatkuvasti tuloa tahkoavan Digiliikkujan – koneen, joka tuo sinulle jatkuvan vapauden ja vaurauden virran (ja uusia asiakkaita lähes automaattisesti)
  • Laitat pisteen loputtomalle uuvuttavalle sisällöntuotannolle, hintakilpailulle ja epämääräiselle somesähläykselle – kun alat käyttämään strategisesti Digivihreyden periaatetta (sinun EI tarvitse levitellä elämääsi somessa saadaksesi bisnestuloksia)

Kuulostaako hyvältä? Ovet tähän maksuttomaan videovalmennukseen ovat auki rajoitetun ajan, joten ilmoittauduthan mukaan hetimmiten. Pääset yhdessä hujauksessa valmennuksen pariin ja pian olet matkalla kohti unelmiesi digibisnestä!


Ilmoittaudu videovalmennukseen maksutta nyt:

Heti ensimmäisellä videolla (ja kommenteissa videon alla) sinua tervehtivät Digivallankumouksen perustajat Pekka ja Petri, joiden parhaat opit lähes 12 vuoden digibisnesmatkalta saat käyttöösi nyt maksutta. Tulet tutustumaan myös arkkityyppisiin digibisnesyrittäjiin Jouko Valoon ja Toivo Tyhjään, jotka ovat lähes toistensa peilikuvia ...arvaatko kumman tapa toimia on yleisempi ja kumman tapa toimia taas johtaa parempiin tuloksiin?

"Jos tämä kutsuu, niin nyt on sinun aikasi tehdä sydämesi sanelemaa digibisnestä. Tervetuloa mukaan, nähdään sisäpuolella!"

Terveisin,
Pekka ja Petri

P.S. Videovalmennuksen mukana saat myös upean tehtäväkirjan, jonka avulla sisäistät valmennuksen vallankumoukselliset opit hyödyksesi.

katso traileri tästä!

Ilmoittaudu videovalmennukseen maksutta nyt:

Copyright 2021 Digivallankumous. Tietosuojaseloste