Digivallankumouksen logo

Uusi, ilmainen videovalmennussarja näyttää valmentajille, kouluttajille, asiantuntijoille ja vaikuttajille…

Olennaiset oikotiet onnistumiseen digituotebisneksessä verkkokurssien avulla

Omaksu nämä aiemmin vain harvojen ja valittujen ymmärtämät menetelmät - avaa ovesi paikkariippumattomuudelle ja elämälle ilman tulokattoa

Aloita sarjan katsominen ilmoittautumalla maksutta:

Videosarja sisältää:

Video 1: Miksi verkkokurssin tekeminen ei ole oikotie onneen

Voit rakentaa menestyvän verkkokurssibisneksen vasta kun ymmärrät, että kukaan ei oikeastaan halua ostaa verkkokursseja.

Video 2: Tämä ratkaisee menestymisesi Digibisneksessä

Asioiden väärä järjestys tuotteesi myyntisivulla voi tuhota myynnin. Opit yksinkertaisen menetelmän, joka voi pelastaa myyntituloksesi.

Video 3: Miten myyntiin johtava luottamus rakennetaan

Luottamussuhteen rakentaminen on menestyvän digituotebisneksen ytimessä. Tällä menetelmällä rakennat myyntiin johtavan luottamussuhteen tehokkaimmin, ja myyt ilman tyrkyttämistä.

Video 4: Loppu loputtomalle somettamiselle

Tärkein kanavasi sisältää avaimen automaattisen asiakashankintakoneen rakentamiseen. Menestyminen digituotebisneksessä ei tarkoita ruudun vieressä vietetyn ajan lisääntymistä, vaan vähentymistä.

Video 5: Näin rakennat Digiliikkujan™

Miten voit luoda Digiliikkujan™, joka tuottaa jatkuvan vapauden ja vaurauden virran (kuten 10 000 €+ myyntiä joka kuukausi ilman kalenterin täyttämistä kiireillä).

Video 6: Mitä tarvitset menestyvän digibisneksen rakentamiseen

Mistä voit saada kaiken tarvitsemasi tuen ja valmennuksen menestyvän digibisneksen rakentamiseksi (+ kutsu Suomen sydämellisimpään digiyrittäjien yhteisöön).

Aloita sarjan katsominen ilmoittautumalla maksutta:

Aloita sarjan katsominen ilmoittautumalla maksutta:

Videovalmennussarjan on luonut digibisnesvalmentaja Petri Hiissa

Petri Hiissa

DIGIVALLANKUMOUKSEN, DIGIYLIOPISTON JA CAMPWIREN CO-FOUNDER, VERKKOVALMENNUSYRITTÄJÄ

Petri Hiissa on valmentanut vuodesta 2013 lähtien tuhansia suomalaisia digituotebisnesten tekemisessä, ja myynyt itsekin digituotteita miljoonilla euroilla yhdessä tiiminsä kanssa.


Hänen sydämen tehtävänä on auttaa (tulevia) vaikuttajia nousemaan omaan voimaansa, jotta he voisivat luoda parempaa maailmaa verkkovalmennusliiketoiminnan avulla.


Nykyään Petri toimii toisena Digiyliopiston päävalmentajana, ja vahvojen bisnestaitojen opettamisen ohella hän pyrkii aina lisäämään kuulijan syvää ymmärrystä ihmisyydestä, auttaen näkemään “pintaa syvemmälle”.
Nyt sinä voit hyötyä Petrin vankasta osaamisesta katsomalla tämän videovalmennussarjan!

Aloita sarjan katsominen ilmoittautumalla maksutta:

© 2020 Digivallankumous. Tietosuojaseloste