#1 ongelma myynnissä on se, että “Myyntitekstit tehdään päin mäntyä!”
Näin korjaat yleisimmän virheen teksteissäsi:

Sait nyt nähdä yhden esimerkin, miten voit välittömästi saada myyntitekstisi tuottamaan enemmän kauppaa.


Yksittäiset taktiikat eivät kuitenkaan riitä, jos kokonaisuus ei ole sinulla kunnossa. Ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä näkemään, miten menestyvä digibisnes kokonaisuudessaan rakennetaan pala palalta:


Jos olet haaveillut menestyvästä digituotebisneksestä, niin hyviä neuvoja on tulossa nyt lisää. Pidän nimittäin maksuttoman webinaarin, jossa näet tarkalleen, mistä palasista menestyvä digituotebisnes koostuu, ja miten se kannattaa rakentaa oikeassa järjestyksessä.


Tässä webinaarissa tulet oppimaan monista muistakin yleisistä sudenkuopista, mihin lähes kaikki digibisnesten tekijät haksahtavat, ja miten voit kiertää ne ja säästyä vuosien tuskailuilta ja kiertoteiltä.


Terveisin,

Petri Hiissa


DIGIVALLANKUMOUKSEN, DIGIYLIOPISTON JA CAMPWIREN CO-FOUNDER, VERKKOVALMENNUSYRITTÄJÄ

Terveisin,

Petri Hiissa


DIGIVALLANKUMOUKSEN, DIGIYLIOPISTON JA CAMPWIREN CO-FOUNDER, VERKKOVALMENNUSYRITTÄJÄ

Petri Hiissa on valmentanut vuodesta 2013 lähtien tuhansia suomalaisia digituotebisnesten tekemisessä, ja myynyt itsekin digituotteita miljoonilla euroilla yhdessä tiiminsä kanssa.

Hänen sydämen tehtävänä on auttaa (tulevia) vaikuttajia nousemaan omaan voimaansa, jotta he voisivat luoda parempaa maailmaa verkkovalmennusliiketoiminnan avulla.

Nykyään Petri toimii toisena Digiyliopiston päävalmentajana, ja vahvojen bisnestaitojen opettamisen ohella hän pyrkii aina lisäämään kuulijan syvää ymmärrystä ihmisyydestä, auttaen näkemään “pintaa syvemmälle”.