HUOM

Internet-bisneksen perusteet -kurssin myynti on lopetettu toistaiseksi. Internet ja tehokkaat internet-markkinointimenetelmät muuttuvat koko ajan, emmekä me halua myydä kurssia, joka ei ole 100% ajankohtainen.

Seuraa Digivallankumouksen blogia ja sähköposteja, joissa kerromme uusimmista ja tehokkaimmista menetelmistä.

"Mikään muu ei ole kasvattanut liikevaihtoamme niin paljoa kuin tämä yksi menetelmä."

Internet-markkinoinnin huippu paljastaa ensimmäistä kertaa menetelmän, jolla saat jo tänään sähköpostimarkkinoinnista huomattavasti tehokkaampaa kuin kilpailijasi!

Henri Liljeroos round photo

​Lähettäjä: Henri Liljeroos, Digivallankumous

Re: Läpimurtotaktiikka, joka saa sähköpostilistasi tulvimaan esikarsittuja asiakkaita

Hyvä ystävä,

Oletko turhautunut siihen, että et osaa kerätä sähköpostilistaa ja markkinoida sen kautta yrityksesi tuotteita?

Mietitkö välillä, että "Olisipa joku, joka näyttäisi kädestä pitäen, miten saan liiketoimintani nopeasti Internetissä liikkeelle?"

Oletko miettinyt, miten Facebookia voisi OIKEASTI hyödyntää potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemisessa?

​Tuntuuko, että jäät kohta jälkeen markkinoinnissa, jos et nyt pian tee jotain ja tartu Internet-markkinoinnin härkää sarvista?

​Haluatko tietää, mikä on tehokkaimmaksi havaittu keino kerätä kohdennettuja liidejä?

Mietitkö, miten saat kohderyhmäsi liittymään sähköpostilistallesi?​

Ymmärrän sinua täysin.

Se ei todellakaan ole sinun vikasi. Olet varmasti kuullut satoja mielipiteitä sekä saanut kasapäin “ilmaisia neuvoja” (jotka yleensä ovat juuri niin arvokkaita, kuin mitä niistä maksoit) ja olet enemmän hämilläsi kuin koskaan…

Se on ihan ok.

Tämä on juuri minun osaamisaluettani, joten apu on jo käytännössä matkalla :)

Olin jo pitkään tehnyt elantoni Internet-liiketoiminnasta, mutta silti en ollut löytänyt sitä markkinoinnin kruununjalokiveä, joka räjäyttäisi potin. Vielä 2013 alkupuoliskollakin yritimme kollegoideni kanssa vaikka mitä Twitteristä Pinterestiin ilman merkittäviä tuloksia.

Tämä ei kuitenkaan ollut varsinaisesti hukkaan heitettyä aikaa, sillä nyt tiedän, mikä yksinkertainen malli toimii ja mikä ei. Olenkin päässyt siihen onnelliseen asemaan, että voin auttaa muita yrittäjiä suoraan Internet-markkinoinnin moottoritielle ilman, että heidän tarvitsee ensin kiertää kaikkia niitä samoja kinttupolkuja.

Ehdottomasti tehokkaimmaksi tavaksi tehdä markkinointia on osoittautunut sähköpostimarkkinointi (tai oikeastaan sen yhdistäminen Facebookiin, kuten kohta opit). Enkä puhu nyt mistään spämmäämisestä, jota valtaosa harrastaa, vaan aidosti lisäarvoa tuottavasta tavasta markkinoida. Siitä myöhemmin lisää...

On mahdollista räjäyttää sähköpostilista kasvuun, vaikka aloittaisit aivan alusta.

Voit googlata läpi puoli Internetiä, käydä jokaisen Internet-markkinointiin liittyvän kurssin ja koulutuksen sekä laittaa kädet saveen ja TEHDÄ näitä asioita useamman vuoden, kuten minäkin olen tehnyt.

Tai...

Osallistua nyt tälle tehokkaalle verkkokurssille, joka tiivistää kaiken, mitä olen oppinut kohdennetun sähköpostilistan keräämisestä. Ei mitään ylimääräistä ja turhaa, vaan täyttä asiaa. Yksi konkreettinen menetelmä, jonka tarvitset sähköpostilistasi räjähdysmäiseen kasvuun.

Sähköpostilistan kasvattaminen

Tässä pieni osa siitä, mitä tulet oppimaan:

 •  Miten pystytät täydellisen laskeutumissivun suoraan Facebookiin
 •  Miksi tämä menetelmä tuo sinulle myös automaattisesti tykkääjiä Facebook-sivullesi
 •  Miten tehdään OIKEASTI MYYVÄÄ sähköpostimarkkinointia (ilman spämmiä)
 •  Kuinka perustat kerrasta yrityksellesi ilmaisen Facebook-sivun (ja varmistat, että sivullasi on sen tärkein osa asetettu)
 •  Mikä on markkinoiden paras sähköpostilistaohjelma (tämä voi tulla yllätyksenä)
 •  Miten otat sen tehokäyttöön alle viidessä minuutissa
 •  Kuinka lähetät uutiskirjeen koko sähköpostilistallesi (ja tavoitat tuhansia ihmisiä yhdellä sähköpostilla)
 •  Millä saat "lahjottua"potentiaalisen asiakkaan antamaan yhteystietonsa
 •  Minkä tyyppinen "lahjus" on juuri sinun kohdeyleisöllesi sopiva
 •  Mitkä ovat laskeutumissivun viisi pakollista elementtiä

Asiaa! :) Ajattelin ennen tätä kurssia, että sähköpostimarkkinointi on jotenkin vanhanaikaista, ja että se ei enää nykyään toimi. Mehän kuitenkin saadaan niin paljon sähköpostia päivittäin. Nyt vähän muutin käsityksiäni! Se on hyvä, niin tietää mihin keskittyä internetmarkkinoinnissa!

Aatu Liikanen

Kävin kurssin läpi aika nopeasti ja se paikkasi osaamisessani olevia aukkoja. Suurin anti minulle oli, että opin laskeutumissivujen merkityksen. Nyt olen saanut ekan digituotteeni valmiiksi ja alan rakentamaan myyntisähköpostini!

Merja Tuominen-Gialitaki

En voi ottaa tästä koko kunniaa

En voi ottaa tästä kaikesta täyttä kunniaa itselleni, vaikka olisihan se balsamia egolle! Olen kuitenkin saanut kunnian olla maailman "huippugurujen" opissa jo pidemmän aikaa ja oppinut heiltä, miten he ovat luoneet lukuisia miljoonabisneksiä.

Heidän opeissaan on kuitenkin se miinuspuoli, että käytännössä kaikki tieto pohjautuu Yhdysvaltojen markkinoihin. Olemmekin Digivallankumouksen tiimin kanssa käyttäneet tuhansia tunteja siihen, että olemme saaneet muokattua tästä kaikesta kenttätestatun mallin, joka todella toimii Suomen markkinoilla.​

Ja voin kertoa, että on vaatinut monen monta parannuskierrosta, että olen saanut kaikkein oleellisimmat asiat tiivistettyä juuri tähän kurssiin. ​Ne tärkeimmät seikat, jotka muodostavat koko Internet-bisneksen pohjan.

Hei tää oli mahtava! Mulla ei ollut valmiiksi "lahjusta" ja lähdin miettimään sitä vähän turhan monimutkaisen ajatuksen kautta - nää esimerkit oli mahtavia siitä, miten simppelistä e-tuotteesta voi olla kyse <3 Kiitos!

Minna I.

Nyt on aika paljastaa se...

Internet-bisneksen perusteet™

Internet-bisneksen perusteet
 1. Tappavan tehokas sähköpostimarkkinointi: Mitä 99% yrityksistä tekee väärin ja miten voit välttää samat virheet.
 2. 15 HD-laatuista videota:  Kaikki videot ovat kristallinkirkkaita, joten näet selkeästi jokaisen hiiren klikkauksen ja voit helposti seurata jokaista askelta.
 3. Lukuisia ladattavia resursseja: Pääset heti liikkeelle, sillä saat valmiit pohjat kaikkeen tarvitsemaasi.
 4. Vuoden pääsy kurssille: Saat kokonaisen vuoden pääsyn kaikkeen kurssimateriaaliin. 

Mikä tässä on vähän huvittavaa niin näiden asioiden pitäisi olla yrityksille/myyjille aivan itsestään selviä asioita, mutta nyt tajuaa kuinka paljon OIKEASTI huonoa sähköpostimarkkinointia näkee ja minkä takia niihin ei itsekkään sen enempään kiinnitä huomiota koska tyyli on liian myyvää ja "tehdasmaista".

Vesa-Matti Vehkaperä

Kurssin ostamista harkitessa ajattelin, että tarvitsenko tätä juuri nyt kun olin aika alussa omien projektieni kanssa (Osallistuin samaan aikaan ekirja mastermind-kurssille).

Kurssilla oli kuitenkin monia hyviä oppeja, kuten Facebook laskeutumissivukone, Facebookin kytkentä esim. active campaignin automaatioihin oli hyvä oppia, jotta tietää mikä on helposti mahdollista.

Eniten kuitenkin pidin tavasta, miten kirjoitustyyliin tulee kiinnittää huomiotta. Olen jonkin verran tehnyt Facebook / ActiveCampaign juttuja ja laskeutumissivuja kurssin oppien pohjalta, aika paljon hyötyä on ollut ihan yleissivistyksestä sillä en tuntenut näitä asioita kovin hyvin entuudestaan.

Jari Varjo

1. BONUS


Laskeutumissivukone

Laskeutumissivukone™

Laskeutumissivun tehtävänä on saada kävijä jättämään sinulle yhteystietonsa. Ei kuitenkaan ole yhdentekevää, mitä laskeutumissivullesi laitat. Siinä täytyy olla 5 elementtiä (joista yksi jopa lain vaatima).

​Laskeutumissivu on teknisessä mielessä "normaali" nettisivu, joka on kasa HTML-koodia. On kuitenkin työlästä ja kallista tilata tällainen sivu asiantuntijalta. Saati sitten, kun sitä täytyy muokata ja päivittää...

Kun osallistut nyt Internet-bisneksen perusteet -kurssille, saat bonuksena Laskeutumissivukone-ohjelmiston, joka pitää huolen, että laskeutumissivusi sisältää vaadittavat 5 elementtiä.

Laskeutumissivukonetta käyttäessäsi sinun ei tarvi tietää mitään koodauksesta, koska se tekee koko sivun koodin 100% puolestasi.

Normaalisti 49€ - Nyt sinulle ILMAISEKSI

Loistavia ohjeita, kiitos!! En ole ikinä aikaisemmin pystyttänyt laskeutumissivua + lisukkeita näin nopeasti. =)

Ville Kinanen

2. BONUS


Facebook sovellusikoni

Räätälöity Facebook-sovellusikoni

Haluatko kasapäin enemmän klikkejä uudelle laskeutumissivullesi? Siinä tapauksessa sinun täytyy varmistaa, että käytät Facebook-sivullasi oikeaoppista sovellusikonia. Se on varta vasten suunniteltu sitä varten, että tuoreet fanisi menevät suoraan laskeutumissivullesi.

Saat tänään ilmaiseksi saman sovellusikonin, jota me olemme käyttäneet useilla Facebook-sivuilla hyvällä menestyksellä. Voit siis kääntää enemmän faneja maksaviksi asiakkaiksi.​

Normaalisti 25€ - Tänään sinulle KAUPAN PÄÄLLE

3. BONUS


Ilmaiset päivitykset

Ilmaiset päivitykset

Internet-maailmassa monet asiat muuttuvat jatkuvasti ja mekin löydämme koko ajan yhä parempia tapoja tehdä supertehokasta markkinointia. Jos keksimme tehokkaamman tavan käyttää sähköpostia markkinoinnissa, löydämme paremmin toimivan laskeutumissivumallin tai kurssilla käytetyt työkalut muuttuvat kovasti, niin saat aina päivitykset automaattisesti kurssillesi.

Normaalisti 45€ - Nyt sinulle ILMAISEKSI

4. BONUS


Sähköpostipohja

Valmiiksi kirjoitettu sähköpostipohja

Ei ole aivan yhdentekevää, minkä sähköpostin uusi liidi saa sinulta ensimmäiseksi. Tämä on käytännössä ensimmäinen virallinen kommunikointitapahtuma teidän kahden välillä. Haluat, että hän todella avaa sähköpostisi, lukee sen, klikkaa linkkiä ja saa yrityksestäsi miellyttävän kuvan.

Sähköpostiohjelmat rakastavat kahdensuuntaista kommunikointia, joten sinun tulee tehdä oikeaoppisesti kehoitus vastata sähköpostiin.

HUOM! Jos ensimmäinen sähköpostisi on surkea, voi suhteen paikkaaminen myöhemmin olla täysin mahdotonta.

Koko asiakassuhteen hinta - Nyt ILMAISEKSI, kun osallistut kurssille

Ainut huolenaiheeni ennen kurssin ostamista oli oma ajankäyttö, mutta sain käytyä kurssin läpi, koska pystyin käymään verkkokurssia myös tabletillani. Suosikkiasiani kurssilla oli lahjuksen lähettämistä koskevat asiat, koska olin tehnyt lahjuksen aikaisemmin mutta en tiennyt miten saan sen eteenpäin asiakkaille.

Olen laittanut kaikki oppimani asiat käytäntöön ja sain jo ensimmäisen kahden päivän aikana 11 uutta sähköpostiliidiä.

Joonas Harimaa

Miksi se maksaa vain 119€...

Kurssin hinta on ainoastaan 119€, enkä anna sitä ilmaiseksi, kolmesta syystä:

1

119€ on niin edullinen, että kuka tahansa voi sen hankkia. Se ei ole liian kallis vaatimattomimmallekaan pienyrittäjälle.

2

Joka ei ole tosissaan liiketoimintansa kanssa, eikä ole valmis sijoittamaan 119 € tähän kurssiin, ei tulisi muutenkaan ottamaan käyttöön tässä opetettavia asioita (vaikka se olisi ilmainen).

3

Jokainen yrittäjä, joka on valmis investoimaan pienen summan omaan osaamiseensa ja ostaa tämän kurssin, voi räjähdysmäisesti kasvattaa sähköpostilistaansa, Facebook-fanien määrää sekä myyntiään.

Ehkä ajattelet, että "Miksi kurssi on näin halpa?" Siihen on syynsä.

Haluan, että nämä opit ovat kaikkien yrittäjien ulottuvissa. Olisin aikanani maksanut melkein mitä hyvänsä, jos joku olisi minulle opettanut nämä samat asiat ja olisin säästänyt satoja tunteja aikaa ja turhautumista. Olen onnekseni päässyt olemaan monen “gurun” opissa ja tämä on minun tapani laittaa hyvä kiertämään.

Koska myymme tätä verkkokurssia nyt näin halvalla, niin suurella todennäköisyydellä kilpailijasikin ostavat sen jossain vaiheessa ja alkavat hyödyntämään sen oppeja markkinoinnissaan. Se on vain ajan kysymys.

Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus ottaa etumatka ja kasvattaa sähköpostilistaasi nopeammin kuin he koskaan ovat pystyneet.

Suoritin juuri internet-bisneksen perusteet- kurssin. Uskon, että se tulee maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. Kiitos siitä.

Kimmo Saarni

Tuplatakuu

Takuu 1

Jos mistä tahansa syystä olet sitä mieltä, ettei kurssi ollut rahansa arvoinen, lähetä vain sähköpostia, niin palautan kaikki rahasi takaisin.

Takuu 2

Jos teet kaiken, mitä kurssilla opetan, eikä tuloksesi siltikään ole loistavia, niin palautan rahasi takaisin.

Rahat takaisin takuu 30 päivää

Uskomme, että kaikkien yrittäjien tai yrittäjiksi haluavien pitäisi käydä tämä kurssi. Kurssilla opetettava kaava tuo niin paljon lisävauhtia koko liiketoimintaan.

ASTU NYT OIKOTIELLE MENESTYVÄÄN INTERNET-BISNEKSEEN

Tämä kurssi on kaikille, jotka haluavat päästä alkuun nettiliiketoiminnan kanssa... olipa sinulla mikä bisnes tahansa. Se on sinulle, jos ET ole saanut haluamiasi tuloksia sähköpostin avulla.

HUOM

Internet-bisneksen perusteet -kurssin myynti on lopetettu toistaiseksi. Internet ja tehokkaat internet-markkinointimenetelmät muuttuvat koko ajan, emmekä me halua myydä kurssia, joka ei ole 100% ajankohtainen.

Seuraa Digivallankumouksen blogia ja sähköposteja, joissa kerromme uusimmista ja tehokkaimmista menetelmistä.

Ainoa huolenaiheeni ennen kurssin ostoa oli se että onko kurssi saman toistamista, mitä olin jo kuullut lukuisilta “profeetoilta”. Onneksi se osoittautui turhaksi huoleksi. Kohtuullinen hinta rohkaisi kokeilemaan. Suosikkioppini kurssilla oli sähköpostilistan kerääminen palkkion avulla.

Olen kerännyt sähköpostilistaa erilaisten ladattavien palkintojen avulla… toimii uskomattoman hyvin, lista on nyt noin seitsemänkertainen lähtötilanteeseen nähden. Ja suunta on koko ajan ylöspäin.

Janne Markkanen

Haluan esittää sinulle kysymyksen

Milloin sinun kannattaa opetella niitä asioita, joilla voit saada vapaampaa elämää ja parempia tuloksia? Eilen, nyt vai vuoden päästä? Jos vastasit, että nyt, kurssi on sinulle. Se ei ole vitkuttelijoille, jotka siirtävät unelmiaan tuonnemmas...

Olemme myös huomanneet, että usein parhaita tuloksia saavat henkilöt, jotka tulevat ensimmäisten joukossa kursseille. Se johtuu siitä, että he ovat motivoituneita ja osaavat tehdä päätöksiä mahdollisuuden tullen... Aika tärkeä ominaisuus yrittäjälle, vai mitä?

"Nähdään pian kurssilla! Toivotan sinut heti kurssin alkuun videolla tervetulleeksi.”

Henri Liljeroos

P.S. Muista, että tällä kurssilla on enemmän konkreettisia neuvoja kuin mitä saisit lukemalla kymmenen eri kirjaa. Internet-bisneksen perusteet™ -kurssin opit ovat jo auttaneet lukuisia yrittäjiä ennen sinua, joten se yhdistettynä 30 päivän 100% rahat takaisin -takuuseen et käytännössä voi menettää senttiäkään. Se on helppo ostos.

Ennen kuin ilmoittauduin kurssille, olin huolissani, että kurssi olisi vaikeaselkoinen, eikä tällainen normaali tietokoneen käyttäjä ymmärtäisi sitä. Kurssi oli kuitenkin helposti ymmärrettävissä ja selkeä. Suurin antini oli, että opin laskeutumissivun tekoa ja sähköpostien keräämistä. Se herätti paljon ajatuksia markkinoinnin tehostamisesta. Aloitan aivan lähiaikoina toteuttamaan kurssilta oppimiani asioita.

Kimmo Flink

Klikkaa sinistä "Aloita kurssi nyt" -nappia alla​, niin pääset saman tien kurssille.

HUOM

Internet-bisneksen perusteet -kurssin myynti on lopetettu toistaiseksi. Internet ja tehokkaat internet-markkinointimenetelmät muuttuvat koko ajan, emmekä me halua myydä kurssia, joka ei ole 100% ajankohtainen.

Seuraa Digivallankumouksen blogia ja sähköposteja, joissa kerromme uusimmista ja tehokkaimmista menetelmistä.

Hyvillä ohjeilla helppoa kuin heinän teko =D Kiitos!

Malin Ekblom

Totta puhuen, vielä kun harkitsin kurssille osallistumista, mielessäni kävi lyhyesti ajatus onko vain hypetystä kurssin hyvyydestä ja ovatko käytännössä toimivia vinkkejä, jotka on helppo ottaa käyttöön lähes ilman kustannuksia yms…. pohdin kuinka paljon kurssi todella antaa ja pärjäisinkö ilman. Ja kuinka paljon lisäarvoa tulee jo ilmaisnäytteiden lisäksi…

Sain kurssista kuitenkin paljon käytännöllisiä lisävinkkejä irti: laskeutumissivun tekeminen, sähköpostien keräys ja s-postipohja vinkit sekä paljon muuta. Ja erityisesti pidin ”Näin kirjoitat optimaalisen otsikon” vinkeistä! :D KIITOS.

Optimaalinen otsikko, sähköpostikeräys ja muutaman muun oppimani asian olen jo toteuttanut. Ja FB-laskeutumissivukin on tulossa. Jokaisen kurssilla esitetyn asian aion toteuttaa :D!

Petri

Internet markkinointi vaatii know howta ja teidän kurssistanne saa oikeaa tietoa, hyvin kohtuullisella hinnalla. Tulen suosittelemaan sitä tuttaville, joille netti on markkinointikanava.

Kurssi on hyvää yleistietoa myös sellaiselle, joka ostaa käytännön toteutuksen ulkopuoliselta.

Ilkka Kalliokoski

HUOM

Internet-bisneksen perusteet -kurssin myynti on lopetettu toistaiseksi. Internet ja tehokkaat internet-markkinointimenetelmät muuttuvat koko ajan, emmekä me halua myydä kurssia, joka ei ole 100% ajankohtainen.

Seuraa Digivallankumouksen blogia ja sähköposteja, joissa kerromme uusimmista ja tehokkaimmista menetelmistä.

Digivallankumous logo