Ilmoittautuminen ASAP-valmennusryhmään sulkeutuu torstaina 22.4.2021 klo 22 tai kun ryhmä on täynnä, joten tutustu valmennukseen nyt.

00
PÄIVÄÄ
:
 
00
TUNTIA
:
 
00
MINUUTTIA
:
 
00
SEKUNTIA

Ilmoittautuminen on sulkeutunut

Millä tavalla jotkut yrittäjät ovat kukoistaneet näinä vaikeinakin aikoina? He ovat siirtäneet toimintaansa verkkoon ja niin voit sinäkin - tämän uuden digituotemenetelmän avulla:

“Näin luot uutta kassavirtaa tuovan digituotteen ja avaat sen asiakasvirrat alle 30 päivässä nerokkaiden oikoteiden avulla”

ASAP-verkkovalmennus ohjaa sinut kädestä pitäen käynnistämään digituotebisneksen nopeammin kuin olet ajatellut olevan mahdollista

Puhelin piippaa pöydän kulmalla ja ilmoittaa saapuneesta tekstiviestistä. Avaan viestin ja huomaan sen tulleen tutulta valmentajalta. Jo ensimmäisistä sanoista osaan arvata mistä on kyse...

ASAP on englanninkielinen lyhenne sanoista “As Soon As Possible” ja tarkoittaa “mahdollisimman pian”.

Déjà-vu.

Vastaavanlaisia viestejä on tipahdellut meille Digivallankumoukseen viime vuoden aikana yhä enenevissä määrin.

Valmentajat haluavat siirtyä toimimaan enemmän verkossa, ja monet muut ihmiset haluavat vihdoin toteuttaa unelmansa pää- tai sivutoimisesta verkkobisneksestä

Verkkovalmennuksille on nyt kysyntää enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja viimeisen vuoden aikana niitä on myös opittu kuluttamaan. Verkkovalmennuksien avulla voit myydä apua muutoksessa ja sitähän nyt riittää. Toisin sanoen asiakkaita riittää verkkovalmennuksille.

Jos sinä olet haaveillut omasta digituotebisneksestä, niin miksi sinulla ei jo ole sellaista?

Anna kun arvaan: Ajan, rahan tai motivaation puute?

Opetamme digibisnesten rakentamista tälläkin hetkellä Digiyliopistossa, mutta Digiyliopisto ei ole kaikille...

Jos tarve digiliiketoiminnan käynnistämiselle on akuutti, niin on täysin ymmärettävää, että ei ole aikaa opiskella näitä asioita "yliopistotasolla" juurta jaksaen, kerätä yleisöä pitkän kaavan kautta ja rakentaa ensin valmista tuotetta myytäväksi. Vauhtiin pitäisi päästä samantien (ja onhan sinulla myös muuta elämää kuin digibisnekset), eikö vain?

Myös lähemmäs 4000 euron investointi Digiyliopistoon voi olla kynnyskysymys silloin kun korona-kurimus on tyrehdyttänyt tulovirrat ja epävarmuus kalvaa mieltä. Ymmärrämme tämänkin.

Vastoin yleistä luuloa eteneminen ei puolestaan seuraa motivaatiosta, vaan asia on juuri päinvastoin. Motivaatio seuraa etenemisestä. Vauhtiin päästäksesi tarvitset nopeita, pieniä voittoja sekä itsellesi että asiakkaillesi. Jokainen matka alkaa yhdestä askeleesta.

Asiakkaat ovat valmiita maksamaan avustasi, kun toimitat sen heille sopivassa paketissa. Ja tällä hetkellä ei ole parempaa tapa siirtää asiakkaillesi apuasi, vieläpä pikaisesti, kuin digituotteet (kuten verkkokurssit ja e-kirjat).

Jos haluat saada oman digituotteesi tehtyä ja tuottamaan nopeammin kuin olet kuvitellut olevan mahdollista, niin jatka lukemista.

On olemassa fiksuja oikoteitä digituotebisneksen nopeutettuun käynnistämiseen, joiden avulla voit saada huimia tuloksia vain kymmenesosassa ajasta

Ensimmäistä kertaa olemme paketoineet nämä oikotiet selkeäksi menetelmäksi, jonka avulla muutat ideasi tuottavaksi digituotteeksi alle 30 päivässä!

Saammeko esitellä ASAP-digituotteen:

A
Apusi

Sinulla on arvokasta osaamista, jolla voi auttaa muita.

S
Siirtäminen

Kun paketoit apusi digituotteeksi, voit auttaa useampia paikka- ja aikariippumattomasti.

A
Asiakkaille

Asiakkaat ovat valmiita maksamaan avustasi heidän polttavaan, ajankohtaiseen ja akuuttiin ongelmaan.

P
Pikaisesti

Ultakevyt ASAP-tuote on vastaus unelmaasi saada ikioma digituotebisnes käynnistettyä mahdollisimman ASAP.

ASAP-digituote on ultrakevyesti toteutettava pilottituote, joka on helppo tehdä ja helppo ostaa. Se tarjoaa asiakkaillesi selkeän ratkaisun johonkin heidän polttavista ongelmistaan.

Se on vastaus unelmaasi saada ikioma digituotebisnes käynnistettyä vauhdilla. ASAP-digituotteen saat myyntiin alle 30 päivässä, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta digibisneksestä tai valtavasti seuraajia.

Vaikka ASAP-tuotteet ovat aloittelijaystävällisiä, niin myös kokeneemmille ne ovat äärimmäisen voimakas tapa uuden digituotteen tuomiseen markinaan nopeutetusti. Kun aika ideasta toteutukseen laskee, voit palvella asiakkaitasi monipuolisesti uusilla tavoilla.

ASAP-digituotemenetelmä koostuu neljästä vaiheesta ja tässä on niiden yleiskatsaus:

01
Valitset vastustamattoman aiheen digituotteellesi

Aiheen valinta on sellainen vaihe, jonka yllättävän monet yrittäjät mokaavat.

Yrittäjät valitsevat aiheita, jotka eivät erotu joukosta, eivät saa ihmisiä kiinnostumaan tai eivät tunnu tarpeellisilta.

Herättääkö esim. “4 viikon joogakurssi” sinussa välittömän ostoimpulssin? Tuskinpa - mutta silti tällaiset tuoteaiheet ovat todella yleisiä.

Jos haluat löytää aiheen, joka saa ihmiset välittömästi kaivamaan maksukorttinsa esiin, sinun kannattaa pitää mielessäsi erityisesti 3 kriteeriä, jotka oivallat sitten kun tutustumme ASAP-menetelmään tarkemmin.

Kun sinulla on vastustamaton aihe, seuraavaksi kannattaa varmistaa, että ihmiset ovat oikeasti valmiita maksamaan tuotteestasi:

02
Varmistat etukäteen, että ihmiset haluavat ostaa tuotteesi

Suurin osa yrittäjistä tekee tuotteen ennen kuin alkaa myymään sitä.

Mutta kumman toimintatavan sinä valitsisit mieluummin:

a) Joudut tekemään 20 opetusvideota, tuotegrafiikat, myyntisivun, verkkokurssisi tekniset säädöt ja paljon muuta ennen kuin sinulla on varmuutta, haluaako kukaan edes ostaa tuotettasi vai ei…

tai:

b) Varmistat etukäteen, että tuotteellasi on oikeasti kysyntää ennen kuin käytät viikkoja tai kuukausia tuotteesi valmistamiseen.

Tiedän, että itse valitsisin vaihtoehdon B!

Ja on olemassa yksinkertainen tapa tehdä tämä varmistus, vaikka sinulla ei olisi seuraajia netissä, joilta kysyä, haluavatko he ostaa.

Sitten kun olet varmistanut tuotteesi houkuttelevuuden, niin jos haluat alkaa ansaitsemaan ASAP, niin sinun kannattaa aloittaa tuotteesi ennakkomyynti saman tien:

03
Saat asiakasvirrat käyntiin näillä yksinkertaistetuilla markkinointimenetelmillä

Normaalisti digituotteita myyvät yrittäjät joutuvat blogaamaan tai somettamaan monta kuukautta kerätäkseen yleisöä, jolle myydä tuotteita.

On kuitenkin olemassa nopeampia tapoja.

Yksinkertaisimmillaan saat tuotteellesi ensimmäiset asiakkaat muutamalla hyvin tietynlaisella some-postauksella, jotka eivät myy tyrkyttävästi, vaan saavat seuraajasi kiinnostumaan tuotteestasi luonnollisesti.

Ja jos sinulla ei ole vielä some-yleisöä, niin nämä 2 menetelmää ovat tällä hetkellä parhaat vaihtoehdot:

 1. Mainonnalla saat taatusti huomiota (ja myös asiakkaita kun käytät todistetusti toimivaa mainontamenetelmää), ja tällä hetkellä yksi tietty mainoskanava on sekä edullinen että helppo käyttää.

 2. Toinen vaihtoehto on ”lainata” tunnetun yrittäjän yleisöä - ajattele jos vaikka markkinoidesi tunnetuin vaikuttaja markkinoisi sinun tuotettasi hänen yleisölleen? Se on mahdollista, kunhan vain opit miten se tehdään.

Saat nämä menetelmät käyttöösi tulevassa valmennuksessamme, josta saat tietää kohta lisää.

Kun olet saanut saanut ennakkomyytyä tuotteesi, on aika toimittaa se innokkaille asiakkaillesi:

04
Luot tuloksia tuottavan ASAP-digituotteen

Jos haluat saada tuloksia nopeasti, sinun ei kannata tehdä tässä vaiheessa mitään 30 päivän verkkokurssia tai muuta laajaa ja hintavaa tuotetta.

Tästä syystä ASAP-digituote on ultrakevyt ja edullinen digituote, joka tarjoaa asiakkaillesi selkeän ratkaisun johonkin heidän polttavista ongelmistaan.

Voit ajatella ASAP-digituotetta pilottituotteena, joka on ensimmäinen, kevyt versio tuotteestasi. Se pitää kuitenkin tehdä tietyllä tavalla, jotta se olisi houkutteleva ostos ja tuottaisi tuloksia sekä sinulle että asiakkaillesi.

Jos haluat oppia ASAP-menetelmän käytännössä, me voimme opettaa sen sinulle. Keitä me olemme?

Ota lähdökiihdytys menestykseen Suomen kokeneimpien digibisnesvalmentajien kanssa

Petri Hiissa alkoi kouluttaa digibisneksessä menestymisen strategioita jo 2013 perustamansa Digivallankumous-sivuston kautta ja huippusuosittujen verkkokurssiensa kautta. Nykyään jo kymmenet tuhannet suomalaiset seuraavat Digivallankumousta.

Petri perusti (yhdessä Pekan ja Henrin kanssa) Campwire-verkkokoulutusalustan vuonna 2013, joka on nykyään Suomen pidetyin verkkokoulutusalusta, ja jolla on tällä hetkellä 270 000 käyttäjää.

Petrin lisäksi sinua auttaa Mitro Patrikainen, jolla on pitkä kokemus digimarkkinoinnista ja käytännönläheisestä valmentamisesta verkossa.

Digituotebisneksen pioneereina he ovat olleet mukana luomassa ison osan Suomen digituotebisneksestä ja yhdessä tiiminsä kanssa myyneet omia digituotteitaan miljoonilla euroilla, kuten asiakkaansakin. Toisin sanoen, he osaavat asiansa – ja tämä on todella hyvä uutinen sinulle!


Nyt olemme paketoineet kaikki oleellisimmat oikotiet, joilla saat tuotteen julkaistua ja myyntiin nopeutetusti tähän uuteen valmennukseen:

Mitro & Petri

Esittelyssä...

ASAP-VALMENNUSRYHMÄ

ASAP on upouusi verkkovalmennus, jossa luot ja julkaiset oman ASAP-digituotteen käytännössä 30 päivän aikana.

ASAP toteutetaan pienryhmävalmennuksena toukokuussa 2021 ja se koostuu kahdeksasta Zoom-videovalmennuksesta (joista saat myös tallenteet), jotka pidetään 4 viikon sisällä:

VIIKKO 1:
Vastustamaton aihe & Varma suunnitelma
 • Opit korkealla tasolla, miten myyvä ASAP-digituote luodaan ja markkinoidaan
 • Valitset aiheen, jota kohdeyleisösi ei voi vastustaa (vaikka sinulla ei vielä olisi hajua aiheestasi tai kohdeyleisöstäsi)
 • Suunnittelet loistavan ASAP-digituotteen, joka tuottaa tuloksia sekä sinulle että asiakkaillesi
 • Varmistat etukäteen, että ihmiset haluavat ostaa tuotteesi ennen kuin käytät arvokasta aikaasi sen valmistamiseen
 • Valitset yhden, unelma-asiakkaitasi vilisevän markkinointikanavan (me näytämme sinulle tämän hetkiset parhaat kanavat, joista saa asiakkaita nopeasti)
VIIKKO 2:
Myyvän webinaarin valmistelu & Markkinoinnin aloittaminen
 • Suunnittelet webinaarin, joka nopeutetusti rakentaa luottamusta ihmisten kanssa ja myy tuotettasi tehokkaasti jopa pienelle yleisölle
 • Kirjoitat viestejä, jotka maksimoivat webinaarisi osallistujamäärät
 • Markkinoit webinaariasi siellä, missä unelma-asiakkaasi ovat - ilman tuputtavaa mainostamista
 • Löydät mahdollisia asiakkaita ASAP-digituotteellesi, vaikka sinulla ei olisi vielä yleisöä tai seuraajia netissä
VIIKKO 3:
Myyntisivun kirjoittaminen & Markkinoinnin jatkaminen
 • Kirjoitat lyhyen ja ihmisten ostohalua herättävän myyntitekstin ASAP-digituotteellesi (saat siihen valmiin kaavan!)
 • Teet myyntisivun ilman monimutkaisia sivunrakennustyökaluja
 • Saat lisää ilmoittautumisia webinaariisi sekä ilmaisilla että edullisilla markkinointimenetelmillä
VIIKKO 4:
ASAP-tuotteesi myyminen (ilman tuputtamista) & loistavan tuotteen toimittaminen asiakkaillesi
 • Pidät webinaarin, joka saa ihmiset haluamaan ostamaan juuri sinulta
 • Myyt ASAP-tuotteesi niillekin, jotka eivät päässeet webinaariisi webinaaritallenteen ja tehokkaiden myyntiviestien avulla
 • Saat ihmiset ostamaan ASAP-digituotteesi osoittamalla, että juuri sinä olet oikea asiantuntija auttamaan heitä
 • Luot ja toimitat loistavan ASAP-tuotteen, joka auttaa asiakkaitasi ja saa ihmiset kiittämään sinua avustasi
 • Opit, miten jatkat yrityksesi kasvattamista ASAP-digituotteesi tekemisen jälkeen

Milloin valmennussessiot järjestetään? (avaa painamalla tästä)

Valmennussessiot järjestetään näinä päivinä*:

 • 1. Viikko
  • Valmennus 1, TI 11.5.2021 klo 11-12:30
  • Valmennus 2, PE 14.5.2021 klo 11-12:30
 • 2. Viikko
  • Valmennus 3, TI 18.5.2021 klo 11-12:30
  • Valmennus 4, TO 20.5.2021 klo 11-12:30
 • 3. Viikko
  • Valmennus 5, TI 25.5.2021 klo 11-12:30
  • Valmennus 6, TO 27.5.2021 klo 11-12:30
 • 4. Viikko
  • Valmennus 7, MA 31.5.2021 klo 18-19:30
  • Valmennus 8, TO 3.6.2021 klo 11-12:30

* Huom. muutokset päivämääriin ja kellonaikoihin ovat mahdollisia.

Saat myös tallenteet näistä kaikista videovalmennuksista, joten et missaa mitään, vaikka et pääsisikään livenä katsomaan kaikkia!

Näissä valmennuksissa oivallat myös mm.:

 • Miten varmistat, että ihmiset tulevat ostamaan tuotettasi ennen kuin käytät tuntiakaan arvokasta aikaasi tuotteesi valmistamiseen
 • Miten säästät aikaa ja vaivaa käyttämällä hyväksesi olemassaolevia resurssejasi (joista monia et ole välttämättä ajatellutkaan voivasi hyödyntää tuotteesi tekemiseen ja myymiseen)
 • Helppo menetelmä varmistaa, että saat viimein haaveilemasi tuotteen tehtyä (eikä se jää vain suunnitelman tasolle!)
 • Kuinka löydät maksavia asiakkaita somesta ilmaiseksi ilman tuotteesi tuputtamista some-ryhmissä (joissa myyjiä ei katsota hyvällä)
 • Kuinka jopa valmentajat, kouluttajat, konsultit ja yrittäjät voivat tuottaa tulosta tällä menetelmällä vaikka sivutoimisena (omaa liiketoimintamallia ei siis tarvitse muuttaa, jos ei halua)
 • Miten saat tunnetut some-vaikuttajat, blogaajat tai podcastaajat markkinoimaan tuotettasi puolestasi
 • Miten saat kymmenet ihmiset kirjoittamaan sinulle "Haluan ostaa tuotteesi!" hyvin tietyntyyppisen mainoksen avulla vain muutaman kymmenen euron sijoituksella
 • Miten valitset tuotteesi aiheen ja hinnan niin, että sinun ei tarvitse tehdä lähes yhtään markkinointia ja myyntiä saadaksesi ihmiset kaivamaan lompakkonsa esiin
 • Ainoat 2-3 työkalua, jotka tarvitset saadaksesi tuotteesi nettiin ja myyntiin (ja toisen niistä saat ASAP-Masterclassin bonuksena!)
 • Kuinka teet halutessasi nettibisnestä sivutoimisena (ja samalla hyödyt muuttuneesta markkinatilanteesta, jossa kaikki bisnes tapahtuu etänä) ilman, että sinun tarvitsee muuttaa olemassaolevaa liiketoimintamalliasi täysin

Ja jotta pääsisit tuottamaan tuloksia mahdollisimman nopeasti, saat myös:

Kätevät ja toimivat mallipohjat, joiden avulla kirjoitat helposti ASAP-digituotteellesi myyntisivun, s-postit ja mainokset.

Valitut esimerkit, joista voit ottaa mallia ja inspiraatiota.

Tarkistuslistat ja tehtäväkirjat, jotka auttavat sinua viemään valmennuksen opit käytäntöön.

Kaikki nämä materiaalit ovat käytettävissäsi kokonaisen vuoden ajan.

Jos mietit, miten ASAP-digituotteet toimivat käytännössä, niin tässä on yksi esimerkki:

Kuukaudessa aiheen valinta, 388 asiakasta ja kehutun tuotteen tekeminen - näin se tehtiin:

Käyttäen ASAP-menetelmän tärkeimpiä kulmakiviä, lanseerasimme viime vuoden lopulla uuden tuotteen - Myyntivallankumous-etäseminaarin.

Koko prosessi aiheen valinnasta tuotteen tuotteen myymiseen ja lopulta etäseminaarin pitämiseen asiakkaille kesti vain n. kuukauden.

Aloimme markkinoimaan Myyntivallankumousta 25.11. ja 18.12. pidimme etäseminaarin 388 ilmoittautuneelle asiakkaalle!

Meillä oli koko ajan luottamus siitä, että Myyntivallankumous tulisi myymään hyvin, koska käytimme toimivaa aiheenvalintaprosessia, varmistimme aiheen kiinnostavuuden etukäteen, käytimme toimivaa kaavaa myyntisivun kirjoittamiseen ja muiltakin osin noudatimme todistetusti toimivia prosesseja.

Ja parasta tässä tietenkin oli se, että osallistujat nauttivat etäseminaarista (kuten alla näkyy)!

Tiesimme kuitenkin, että tätä koko prosessia pystyy parantamaan vielä entisestään!

Halusimme muokata prosessia niin, että se toimisi varmasti ja tuottavasti sekä aloitteleville että kokeneemmille yrittäjille. Ja sillä tavalla ASAP-digituotemenetelmä syntyi, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä ensimmäisten joukossa hyödyntämään tätä hiottua strategiaa.

Jotta ASAP-digituotteen tekeminen ja markkinointi olisi sinulle mahdollisimman helppoa, niin suunnittelimme prosessin niin, että tarvitset vähimmillään vain 2 työkalua.

Ja mikä parasta, toisen näistä työkaluista saat ilmaiseksi käyttöösi kun ilmoittaudut ASAP-valmennukseen nyt:

Campwire-digituotealustalla saat ASAP-digituotteesi nettiin ja myyntiin helposti!

ASAP-valmennuksen aikana saat 248€:n arvoisen lahjakortin Campwire-digituotealustaan, jonka avulla voit käyttää Campwirea 2 kk ilman kuukausimaksuja. Tällä Suomen pidetyimmällä verkkovalmennusalustalla saat digituotteesi helposti ja nopeasti tehtyä ja laitettua suoraan nettiin ja heti myyntiin hukkaamatta päivääkään!

Voit aktivoida lahjakortin sitten kun olet valmis tekemään digituotteesi, kunhan aktivoit sen 6kk sisällä tähän valmennukseen ilmoittautumisesta.

Kokeile ennen kuin sitoudut -takuu

TYYTYVÄISYYS
100% 
TAKUU

Elämme epävarmoja aikoja ja tästä syystä takaamme, että jos ensimmäisen valmennusviikon jälkeen et ole inspiroitunut tekemään omaa ASAP-digituotettasi, niin saat koko tähän kurssiin sijoittamasi summan takaisin. Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia meille ensimmäisen valmennusviikon jälkeen (ennen toisen valmennusviikon alkamista), niin saat kaikki rahasi takaisin.

Koska tämä on ensimmäinen kerta kun opetamme ASAP-menetelmää, meillä ei ole jakaa vielä asiakaskokemuksia, mutta tässä on muutamia asioita, joita on sanottu aikaisemmista kursseistamme:

"

Lanseerasin ihan uuden tuotteen alkaen niinsanotusti nollista ja sain sille aika nopeastikin kerättyä asiakaskuntaa ja tehtyä myyntiä ihan useilla tuhansilla euroilla, näillä Digiyliopiston opeilla.


Anni Yli-Lonttinen

/ Voimaavideosta perustaja

"

Tämä vuoden matka on ollut huikea, sillä saman vuoden marraskuussa olen julkaissut ensimmäisen verkkokurssini. Sen lisäksi, että työnkuvani on nyt sitä, että voin tehdä töitä missä haluan, minun ei tarvitse enää mennä tiloihin joissa sairastun.


Johanna Pelkonen

/ Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja

"

Tosi kivasti on mennyt tää ensimmäinen syksy, kun on tehnyt yrittäjänä töitä ja lähtenyt ihan nollasta liikkeelle, että oon saanut noin 700 hengen sähköpostilistan tällä hetkellä kasaan ja tosiaan kans lanseerattua ensimmäisen verkkokurssin ja paljon asiakkaiden kanssa ollut tekemisissä, se on ollut tosi huimaa tää koko vuosi ja yhteinen matka tässä.


Minna Ylikärppä

/ Matkalla mielenrauhaan perustaja

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä nopeasti valmistuva ja asiakkaita puoleensa vetävä ASAP-digituote, ja aukaista myyntihanasi vihdoinkin!

Digituotteiden luominen ja myyminen on tällä hetkellä yksi ylivoimaisesti parhaista tavoista tehdä bisnestä, koska ihmiset ostavat koko ajan enemmän ja enemmän digituotteita, ja sinulla on nyt mahdollisuus hypätä tämän trendin aallonharjalle (vaikka haluaisit tehdä digibisnestä vain sivutoimisesti).

Ja ASAP-digituotemenetelmä on paras tapa saada digituotteesi nettiin ja myyntiin mahdollisimman nopeasti, koska:

 • ASAP-digituotteet ovat niin houkuttelevia ostoksia, ettei sinun tarvitse olla mikään loistava myyjä tai markkinoija saadaksesi kauppaa
 • Alat saamaan asiakkaita ennen kuin sinun tarvitsee käyttää kuukausia tuotteesi tekemiseen ja yleisön keräämiseen
 • Selviät minimaalisella määrällä työtä ja uuden opettelua, koska pääset skippaamaan kaikkein vaikeimmat digibisneksen vaiheet

Ja pääset oppimaan tämän kaiken Suomen kokeneimmilta digituotebisnesvalmentajilta.

Jos olet valmis tekemään menestymään digibisneksissä ja haluat aidosti auttaa ihmisiä ASAP-digituotteesi avulla, niin nyt on aika päättää, jäätkö hiomaan suunnitelmiasi, yritätkö etsiä apua jostain muualta vai tuletko ASAP-kurssille muuttamaan elämäsi suunnan heti.

Nyt on aika toimia ja luopua täydellisyyden tavoittelusta. Jos haluat osallistua, niin osallistu nyt, sillä emme tiedä tullaanko tätä valmennusta järjestämään uudelleen.

Tule mukaan nyt ja voit saada ensimmäiset asiakkaasi ASAP-digituotteellesi jo muutaman viikon sisällä!

kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Ilmoittautuminen sulkeutuu 22.4. klo 22:

00
Päivää
:
 
00
Tuntia
:
 
00
Minuuttia
:
 
00
Sekuntia

ILMOITTAUTUMINEN ON SULKEUTUNUT

Tervetuloa ASAP-ryhmävalmennukseen!

Terveisin,

Petri ja Mitro

P.S.

Yksikin idea tällä kurssilla voi muuttaa toimintapasi parempaan päin, kuten…

 • Löydät houkuttelevampia aiheita tuotteillesi ja palveluillesi, jotka vetävät puoleensa asiakkaita magneetin lailla
 • Opit olemaan tuhlaamatta aikaasi turhaan, kuten käyttämään kuukausia sellaisen tuotteen tekemiseen, jota kukaan ei osta
 • Yksinkertaistat JA tehostat markkinointiasi niin, että saat enemmän asiakkaita vähemmällä vaivalla

Yksikin loistava idea voi siis tienata kurssiin sijoittamasi summan takaisin, joten ota kurssi koeajoon nyt (ja jos et ole tyytyväinen ensimmäisen valmennuksen jälkeen, saat rahasi takaisin).

Usein kysyttyjä kysymyksiä

En ole ennen tehnyt digibisneksiä - onko tämä minulle?

On. Jos meidänkin pitäisi aloittaa digiyrittäminen täysin puhtaalta pöydältä ja nopeasti, noudattaisimme näitä samoja periaatteita ja menetelmiä, jotka tulet oppimaan tässä valmennuksessa.


Sinulla ei tarvitse olla vielä omia nettisivuja, sähköpostilistaa, tuotteita tai palveluita. Näillä opeilla pääset liikkeelle, vaikka aloittaisit aivan alusta.

Minulla on jo muuta yritystoimintaa - onko tämä minulle?

On. ASAP-digituotteet ovat loistava lisä kaikille yrityksille, jotka tarvitsevat uuden tulonlähteen mahdollisimman nopeasti ja kevyesti.


Sen lisäksi ASAP-valmennuksessa oppimiasi markkinoinnin ja myynnin menetelmiä voit käyttää myös olemassaolevien tuotteittesi ja palveluittesi myymisessä. Yksikin hyvä idea voi helposti maksaa koko valmennukseen sijoittamasi rahat sinulle takaisin!

Mitä työkaluja ja resursseja tarvitsen?

Työkalut ja resurssit, joilla saat ASAP-digituotteesi luotua ja myytyä:

 • Campwire-verkkovalmennusalusta tuotteesi tekemiseen ja toimittamiseen asiakkaille (saat 2kk käyttöoikeuden Campwireen kun tulet ASAP-valmennusryhmään)
 • Webinaarialusta (maksaa muutamia kymppejä)
 • Pienen mainosbudjetin (ei pakollinen, mutta suosittelemme)
 • Facebook-sivu tai muu vastaava some-profiili

Mitä jos minulla ei ole yleisöä netissä, jolle myydä ASAP-tuotettani?

Olemassaoleva yleisö auttaa ASAP-digituotteesi myymisessä, mutta se ei ole välttämättömyys.


Näytämme sinulle, miten löydät asiakkaita, vaikka et edes tietäisi, missä unelma-asiakkaasi ovat.


Sen lisäksi opit rakentamaan luottamusta tuntemattomien ihmisten kanssa ja myymään heille ilman tyrkyttämistä.

Mitä jos minulla ei ole tuoteideaa?

Se on ok, sillä opit aiheen valinnasta heti ensimmäisellä valmennusviikolla.


Me kaikki olemme aloittaneet tai aloitamme ilman ideaa, joten se on ihan normaalia aloittaa ilman ideaa.

Voinko käydä valmennusta omaan tahtiini?

Kyllä voit!


Sinun ei tarvitse tulla live-sessioihin mukaan, vaan voit katsoa kaikkia sessiot tallenteilta. Kaikki valmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi kokonaisen vuoden ajan.


Sen lisäksi sinun ei tarvitse ottaa Campwireakaan käyttöön heti, vaan voit aktivoida 2kk lahjakorttisi (jolla käytät Campwirea 2kk ajan ilman kuukausimaksuja) kuuden kuukauden sisällä valmennuksen alkamisesta.

ILMOITTAUDU VALMENNUSRYHMÄÄN TÄSTÄ NYT

Avaa tulovirrat hetkessä oman ASAP-digituotteesi avulla!

Nähdään valmennuksessa!

Copyright © 2021 Digivallankumous | Tietosuojaseloste | Ota yhteyttä