Unelmaduuneja ei löydetä. Niitä tehdään. Videotallenne Täysii-seminaarista!

Täysii-seminaari järjestettiin marraskuussa 2013 jo toista kertaa. Tapahtuma kokosi jälleen Tampereen legendaariseen Ilves-hotelliin pari sataa itsensä kehittämisestä innostunutta henkilöä. Seminaarin teema oli tällä kertaa työhyvinvointi ja kun sain kutsun puhujaksi, niin aloin miettiä, että mikä yksittäinen asia vaikuttaa eniten työhyvinvointiin.

Lopulta keksin vastauksen: työhyvinvoinnin perusta on se, että työtä tekevä henkilö tekee ja kokee tekevänsä itselleen oikeaa työtä.

“Ei ole mitään niin hyödytöntä kuin tehdä tehokkaasti sitä, mitä ei pitäisi tehdä lainkaan.” –Peter F. Drucker

Jollet vielä ole löytänyt itsellesi unelmaduunia, niin relaa. Sellaista ei luultavasti ole vielä sinulle olemassa, vaan pääset rakentamaan sen ihan itse! Ota hyvä asento ja kaiva esiin muistiinpanovälineet, sillä seuraava video voi herättää ajatuksia siitä millainen sinun unelmaduunisi voisi olla. Kirjaa ajatukset ylös ja ota joka päivä vaikka pienikin askel kohti unelmiasi.

Seminaaripuheeni Lifestyle-yrittäjyydestä, ole hyvä:

Sen lisäksi, että katsomalla videon säästit 90€ seminaarilipun hinnassa, saat nyt myös puheen lopussa mainitut lahjat:

Saat Nettikurssien ABC -videokurssin tästä

Saat Lifestyle-yrittäjyys e-kirjan tästä

P.S. Videolla mainittu E-kirja mastermind -valmennus on saanut osallistujiltaan  kiitosta ja herättänyt paljon kiinnostusta. Niinpä päätimme avata valmennuksen uudestaan nyt helmikuussa 2014! E-kirjan kirjoittaminen on erinomainen tapa ottaa ensimmäinen askel kohti lifestyle-yrittäjyyttä. Jos haluat mukaan valmennukseen, jossa sinua opetetaan kädestä pitäen luomaan menestyvä e-kirja, niin katso täältä lisätietoja. Valmennus järjestetään yleisön pyynnöstä jälleen interaktiivisena ryhmävalmennuksena.

Täysii-seminaarin videotallenteen on tuottanut JooWorks.

Petri Hiissa

Olen internet-liiketoimintavalmentaja ja autan asiantuntijoita rakentamaan menestyvää liiketoimintaa verkossa. Nettikurssit, verkkovideot ja skaalautuvat liiketoimintamallit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Jos koet, että voin auttaa sinua, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen petri@digivallankumous.fi

Kommentoi artikkelia